уторак, 1. август 2017.

5 proizvoda bez kojih ne polazim na putovanje. Collab post sa Sanjom - Girl with flowers

Za danas sam vam pripremila Collab post sa Sanjom sa bloga Girl with flowers. Njena ideja je bila da odradimo postove sa pet proizvoda bez kojih ne idemo na putovanja i meni se ta ideja baš dopala. Neću da ubacujem proizvode za ličnu higijenu već samo kozmetiku i šminku. Ovo su stvarno pet proizvoda koje bih ponela da sam sad krenula na putovanje. 



VZK krema za ruke sa 3% uree
Kremu za ruke mažem redovno i uvek imam neku u svojoj torbi. Od skoro sam probala ovu VZK i baš sam zadovoljna. Lepo se upije i hidrira kožu. Cena je povoljna a kvalitet odličan.

Essence matirajući papirići
O njima sam pisala u ovom postu. Ako imate masnu T zonu bez njih nemojte van kuće. Ja ih držim u novčaniku i uvek idu samnom. Imaju veoma praktično i zgodno pakovanje. 

Eucerin CC krema sa zaštitnim faktorom 50+
Bez kreme sa zaštitnim faktorom ne izlazim napolje već godinama. Imam veliki strah od starenja pa se trudim da na sve načine pomognem svojoj koži. Kako je krenulo baš toplo vreme, tako sam povećala zaštitni faktor. Leti koristim najmanje faktor 30 a skoro sam kupila i ovu kremu sa faktorom 50+.  Ima blagu pokrivnu moć i lepo ujednači ten. Nije teška na koži već se lepo upije. 

Max Factor Masterpiece Max maskara
Bila mi je u poslednjim favoritima. Daje dužinu i volimen trepavicama. Traje ceo dan, ne kruni se i ne pravi grudvice. Sve što tražim od maskare, imam sa njom. 

Nuxe Bio beaute balzam za usne
O njemu sam pisala u ovom postu. Znam da sjajeve ne treba koristiti leti jer mogu usne da izgore od sunca ali ih koristim. Volim sjaj na licu i usnama, posebno leti. Ovaj Nuxe balzam lepo neguje usne i traje dugo. Ima prelep miris i nežnu breskvastu boju. 



Pored ovog sigurno bih ponela još nešto od šminke i neki lak za nokte ali je ograničenje pet proizvoda. Koja bi ste vi pet proizvoda poneli na putovanje? :*

7 коментара:

  1. Definitivno ni ja ne bi išla bez maskare haha. Inače odličan post!



    Zapratila sam te
    http://teenorchild.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Really interesting post!

    http://marylyl.blogspot.ru

    ОдговориИзбриши
  3. Matirajući papirići su spas na ovim vrućinama.

    Follow for follow - https://beautycornerbyemina.blogspot.ba/ ♥

    ОдговориИзбриши
  4. Proizvodi su stvarno super. Ono što bih ja koristila mjesto sjaja, barem preko dana, jeste labelo/balzam sa zaštitnim faktorom. To doista pomaže. A sjajeve bih stavljala naveče ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  5. Uf, blago tebi kada uspiješ izdvojiti 5 proizvoda. Ja bi teško uspjela da se odlučim bez čega ne bih mogla da idem. Živim svega 45km od mjesta gdje stanujem i svaki puta sa sobom nosim onaj mini koferčić za kozmetiku. A kada dođem kući onda shvatim da mi nešto nedostaje :D kao, npr. večeras :D
    Želim ti lijep ostatak večeri!

    ОдговориИзбриши
  6. Prvenstveno moram reci da mi je jako drago zbog tvog kolaba sa Sanjom, zaista jako zanimljiva tema za post a ti si svoj deo posla odradila savrseno. Sjajan post zaista! Do sada nisam koristila ove proizvode ali mi izgledaju veoma korisno. Ja se definitivno ne bih mogla odluciti za svoja pet proizvoda, vec bi to bila gomila nekih stvari.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  7. Volim ovakve postove :) Maskaru sam koristila i stvarno je super...


    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши