понедељак, 23. октобар 2017.

Estar krema protiv celulita



Kako ne daje nikakve termo efekte (hladjenje ili grejanje kože) pogodna je za svakodnevnu upotrebu. Nanosi se nakon tuširanja na ruke, stomak, bokove i zadnjicu. U toku tuširanja preporučuje se upotreba C1 super shape gela.

Najvažniji sastojci:
  • etarsko ulje grejpfruta
  • laneno ulje
  • limunovo ulje
  • ekstrakti kestena
  • kofein
  • ulje semenki grožđa


Već više od 3 meseca testiram Estar kremu protiv celulita i vreme je da vam prenesem svoje utiske. Ima 225ml i pakovana je u plastičnu teglicu, sive boje sa crnim slovima. Pakovanje se lepo zatvara i ima zaštitnu foliju pa ne može da iscuri krema. Sama krema ja bež boje i veoma je lagane strukture. Lepo se razmazuje po koži i upija se veoma brzo. Veoma mala količina je potrebna da se pokrije područje butina. Cena kreme je 720 dinara i možete da je poručite u Estar online shop-u klikom OVDE.


Koristim je svako veče, posle tuširanja tako što nanesem na kožu i masiram kružnim pokretima. Posle tri meseca korišćenja, nisam potrošila ni trećinu kreme. Nema efekat zagrevanja, niti hlađenja. Koža posle nanošenja je meka i glatka. Nije mi izazvala nikakvo crvenilo. 


Posle 2 nedelje sam primetila da je koža veoma glatka a da se površinski celulit manje vidi. Sve dužim korišćenjem sam videla da je celulit sve manje vidljiv. Za to vreme nisam pazila šta jedem niti sam koristila nešto drugo protiv celulita. Posle 3 meseca, mogu da kažem da mi se celulit smanjio za nekih 50%, samo mazanjem kreme. Bila sam veoma skeptična, jer nisam verovala da anticelulit kreme rade nešto ali sam se prevarila. Prezadovoljna sam efektom i odlučila sam da redukujem ishranu i pijem što više tečnosti. Nastavljam sa kremom i nadam se da ću pobediti celulit u potpunosti.


Da li vi volite Estar kozmetiku?

4 коментара:

  1. Interesantan proizvod draga moja! Drago mi je da je koristan, pa koliko toliko! Verujem da ce uz svakodnevno koriscenje doneti jos bolje rezultate. Naravno najbolji anticelulit preparat jeste zdrava ishrana uz puno tecnosti i tereetana ali zasto da ne, meni su ovi proizvodi jako interesantni.
    Odlicna recenzija!Predivne fotografije.

    Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Ohrabrila si me da probam! Bila sam uveren da su kreme protiv celulita bacanje novca :)

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam Estar proizvode. Jako su kvalitetni. Ovaj proizvod nisam probala,ali si me uverila da radi svoj posao,pa ga moram probati. Odlična recenzija!

    ОдговориИзбриши