понедељак, 19. фебруар 2018.

Wish lista #2

Vremenom se nakupilo dosta proizvoda, koje hoću da probam. Rešila sam da sastavim svoju listu proizvoda i da u narednom periodu probam da kupim većinu njih. Moja prva Wish lista je bila uspešna u smislu da sam većinu proizvoda kupila. Probala sam dosta Eos balzama i većinu nećete da vidite na blogu jer pakovanja Magdalena obožava i igra se sa njima. :) Uvek zaboravim da ih stavim u potrošene proizvode jer se negde vuku po kući. Golden rose mat tečne ruževe sam probala i oduševila sam se pigmentacijom i teksturom. Veoma su povoljni a kvalitetni. Makup revolution palete sam nakupovala i za oči i za lice i prezadovoljna sam. Odlične palete a veoma su povoljne. Maybelline Baby skin prajmer je jedan od najboljih prajmera za masnu kožu. Teško sam došla do svog primerka ali vredi. Opi srebrni lak sam dugo priželjkivala i nisam ga jedno vreme skidala sa noktiju. Prelep lak a kvalitet Opi lakova je svima poznat. 
Sa prošle Wish liste ostale su mi Maybelline Color tattoo senke, Bourjois CC krema, VZK serum sa hijaluronom i Eucerin krema za područje oko očiju. I dalje priželjkujem sve ove proizvode i nadam se da ću u narednom periodu da ih kupim. 





Nikel ružin maslac za telo dugo priželjkujem. Mnoge blogerke ga hvale i favorit im je. Pošto imam problema sa kožom, mislim da bi mi pomogao oko suvih delova. 


Sledeće što bih volela da probam su Oriflame mat tečni ruževi. Sve boje su im prelepe ali mi se najviše dopala Boysenberry. Obožavam takve boje na usnama. 


Essence Winter dreamin paleta je paleta iz nove kolekcije. Ima prelepe boje i cena je povoljna. Pakovanje je preslatko i Essence je svakom kolekcijom sve bolji i bolji.


Loreal maske i umivalice obožavam pa sam bila presrećna kada sam videla da su proširili kolekciju. Novi Smooth sugars piling za lice deluje baš primamljivo. Na bazi šećera i kivija je a ja obožavam šećerne pilinge.



Pored kozmetike, Loreal je izbacio novitete kada je šminka u pitanju. Novi Infaillible prajmeri su namenjeni matiranju, sužavanju pora i blistavosti kože. Meni, masnokošcu blistavost nije potrebna ali sužavanje pora i matiranje itekako jeste.


Oriflame NovAge True perfection kolekcija je veoma hvaljena. Na poslednjoj promociji su nam radili stanje kože i ispričali sve o ovoj kolekciji. Na poklon sam dobila kremu za područje oko očiju i oduševila se. Moja koža je trenutno veoma isušena a ova kolekcija je namenjena hidrataciji i borbi sa prvim borama.


Pošto sam opsednuta lakovima, ni jedna wish lista ne može da prođe bez njih. Collistar lak sam dobila na poklon i oduvao me je kvalitetom. Imaju prelepe boje i moram da obnovim svoju kolekciju lakova.


Nova Nivea Urban detox maska je namenjena čišćenju kože i smanjivanju spoljašnjih uticaja. Na koži se drži samo 1 minut, što me je privuklo. Obično se maske drže 10-15 minuta. Sem maske  izbacili su i kremu za lice.


Šta god da sam probala od Llums proizvoda, oduševilo me je. Njihove bronzere svi hvale a ja nisam imala do sad priliku da ih probam. Svideo mi se ovaj Duo Blush&bronzer jer se dobija dva proizvoda u jednom.

Kako se vama dopadaju ovi proizvodi? Da li su možda i u vašoj wish listi?

7 коментара:

  1. Divna wishlist-a,imaš odličan izbor.
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши
  2. Defiiiiinitivno želim da probam taj čuveni ružin maslac. Baš ga svi hvale :)
    http://zenskiposlovnikutak.com/uvod-u-bloging-na-blogger-u/

    ОдговориИзбриши
  3. Imam Oriflame TheOne dva tekuća ruža i oduševljena sam njima :)
    Jedina mana im je što se ne osuše do kraja, no vrlo su pigmentirani i ugodni na usnama!

    ОдговориИзбриши
  4. Sjajan post,najvise mi se svidja essence paleta senki :) Zapratila sam tvoj blog,nadam se da ces uciniti isto :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Hello lovely! I found your blog by chance, I like it so I'm following now via GFC #164 Would you be so dear to follow back? Let's support eachother!
    Have a nice day :-)
    xo from Italy,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Odlicna ideja za post, moracu nekad da je ukradem, inace ova paletica od essence-a je tako lepaa ♥♥

    ОдговориИзбриши
  7. Zdravo
    Imas savrsen blog,zaista mi se svidja bas sve od fotka do pisanja,samo tako nastavi
    Ako zelis zaprati me i ostavi komentar na mom blogu ,da znam da uzvratim
    Jedan veliki i srdacan pozdrav od mene!

    ОдговориИзбриши