среда, 2. мај 2018.

Essence Wood you love me?


U prethodnom postu sam pisala o Essence Girl squad kolekciji a sada vam predstavljam ostatak noviteta i to iz kolekcije Wood you love me? 


Kolekcija sadrži:
Energizujuću masku za oči - 279 dinara 
Hidratantna maska za lice . 279 dinara 
Paleta rumenila&hajlajtera - 419 dinara 
Make up sunđer - 279 dinara
Set turpija za nokte . 279 dinara 
Lakove za nokte u tru nijanse ( 01 crazy in love, 02 soulmate i 03 sweet kisses ) - 279 dinara 
Paleta ruževa za usne - 469 dinara 
Veštačke trepavice - 419 dinara
Smokey eyes duo četkica - 319 dinara
Duo olovka za oči u dve nijanse ( 01 forever together i 02 my love tree love ) - 319 dinara 
Paleta senki za oči&hajlajter - 469 dinara

Dobila sam paletu sa hajlajterom i rumenilom, masku za područje oko očiju i dvostranu četkicu. 





Paleta je velika, ima 11 grama i podeljena je u dva jednaka dela. Dopada mi se to što se ne zatvara po dužoj strani, kao većina proizvoda. Hajlajter je zlatan sa sitnim šimerom a rumenilo je prljavo roze boje. Oba proizvoda su dobro pigmentovana, ni prejako već taman koliko treba. Ne truse se i lepo se blendaju. Rumenila ovakve boje obožavam jer daju prirodan izgled na licu i lepo se stope sa svakom šminkom. Cena palete je povoljna u odnosu na količinu i kvalitet proizvoda.





Dvostrana četkica me je oduševila jer ima deo za blendanje i deo za smokey eyes. O kvalitetu Essence četkica neću da pišem jer verujem da svaka od nas ima bar neku njihovu četkicu i da je zadovoljna. Neke njihove četkice imam i po 6,7 godina i one su bile jedne od mojih prvih i veoma dragih. I tada su dosta pažnje posvećivali dizajnu a u to vreme su se kod nas omasovile četkice za šminkanje. Kada sam počela da se šminkam u srednjoj školi, koristila sam sunđeraste aplikatore ili prste za blendanje. Četkice su bile otkriće za mene. 
Wood you love me? četkica ima inovativan dizajn i omogućava brzo i lako šminkanje u dva koraka: blendanje svetlijih senki i nanošenje tamnijih u spoljni ugao oka. Strana za blendanje je precizna, sa mekanim dlačicama. Lepo nanosi proizvod i senke se ne truse. Strana za smokey eyes je čvrsta, od nabijenih dlačica. Dosta podseća na četkice za ajlajner. Dobro hvata proizvod i sa suvom i sa vlažnom četkicom. 




Maska za negu područja oko očiju sadrži aktivne sastojke koji daju vlagu. Ima oblik lisice, što je veoma slatko. Proizvedena je u Koreji, odakle su i popularizovane sheet maske. Jako je dobro natopljena i koristila sam je tri puta. Čistim rukama sam skinula masku i vratila je u kesicu, gde je ostao serum. Lepo nahrani kožu i mekana je na dodir. Cena joj je slična, kao i maskama drugih proizvođača a dosta se isplati jer može da se koristi više puta. U kolekciji postoji i verzija za celo lice i ona je sa printom foke. Na licu se drži oko 15 minuta i ne spada sa lica pa možete slobodno da se krećete po kući.



Na licu imam rumenilo i hajlajter. Senke sam nanela dvostranom četkicom. Poigrala sam se proizvodima, čak sam i na usne nanela hajlajter. Nadam se da vam dopada ovakav look, kao i ovi proizvodi.

5 коментара:

  1. Make up i maskica su top! Baš mi se svidjaju. ❤

    ОдговориИзбриши
  2. Au, odlicna kolekcija, odusevljena sam proizvodima, zaista! Ne volim rumenila, ali ovo mi je prekjut! Prelepa si, i zaista si me zasenila ovim lukom!

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična kolekcija. Najviše mi se dopadaju maska i paletica. :)

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  4. Great products! This mask looks funny :)
    Have a nice weekend <3!

    ОдговориИзбриши