петак, 26. мај 2017.

Anti age dnevna krema za lice od lavande - Bugarska ruža


ZA MASNU KOSU I KOŽU
Lavanda je poznata kao aromatična biljka još iz drevnih vremena. Ona se često koristi u parfimeriji i narodnoj medicini, pošto je neverovatan analgetik, protivotrov i ima sposobnost da stimuliše procese regeneracije povređenih tkiva.
Lavanda potiče iz rejona sredozemnog mora. Sa razvićem parfimerijske industrije, oblast gde se uzgajala proširila se na države Balkanskih zemalja i zemlje crnomorskog basena. Bugarsko ulje od lavande ne odstupa po kvalitetu svetovno najboljim uljima. Karakteriše se sa trajnom, finom aromom, slatkim, voćno-cvetnim, umirujućim i drvenastim mirisom.
Dok opušta, osvežava, balansira i smiruje, ona istovremeno stimuliše i duh i telo. Miris lavande deluje protiv depresije i mračnih raspoloženja.
Kolekcija "Lavender" je potpuno prirodna, efektivno hidrira kožu i ima restoracioni efekat.
Svi proizvodi linije „Lavender“ se vode sledećim pravilima:
  • * Prioritet prirodnih aktivnih sastojaka
  • * Bez sastojaka životinjskog porekla
  • * Bez naftnih derivata
  • * Bez veštačkih boja
  • * Bez parabena

  •  

Specijalno dizajnirana prirodna formula, bez parabena, sintetičkih ulja i naftnih derivata. Ova formula obezbeđuje optimalnu hidrataciju i zaštitu tokom celog dana. Sadrži ulje Makadamije, shea maslac, bademovo ulje i specijalni aktivni sastojak BIOPEPTIDE-CL, koja je veoma hranljiva i hidratantna akcija. Stimuliše sintezu kolagena i rezultat protiv bora je vidljiv i do 40-50% smanjuje dužinu bora u okviru 1 mesec. Ne sadrži parabena, sintetičkih boja ili naftnih derivata. Za masnu i mešovitu kožu.


Već sam pisala o jednom proizvodu sa sajta Bugarska ruža i veoma sam zadovoljna. Reč je maski za kosu od ružine vodice, čiju recenziju možete da pogledate na ovom linku. Sledeće što sam probala je krema za lice od lavande. Prvo što želim da kažem je da njihovi proizvodi imaju jak miris i šta piše na pakovanju, na to zaista i miriše. Mirisi su prijatni, nisu veštački i miriše cela soba od njihovih proizvoda. Meni mirisi ne smetaju, čak šta više, volim kada proizvodi lepo mirišu. Ova krema miriše baš na lavandu i samo nju osećam. Srednje je gustine i lepo se razmazuje po licu. Koža je veoma brzo upije i ne ostavlja nikakav film na koži. Sa njom se ne prosijam brzo i uopšte se ne oseća na licu. Veoma se lepo ponaša ispod pudera. 


Kremu koristim aktivno svaki dan već mesec dana i moji utisci su da veoma lepo nahrani kožu i pomaže da se koža manje masti. I na samom sajtu piše da je namenjena za masnu i mešovitu kožu. Ima dosta prirodnih sastojaka, sa kojima sam pažljiva jer mogu da izazovu mitisere ali se sa ovom kremom to nije desilo. Nisam imala nikakvih dodatnih problema. Koristila sam je nekad preko dana, kao podlogu za šminku a skoro uvek uveče jer lepo hidrira. 


Pošto uskoro punim 26. godina, aktivno sam se bacila na negu protiv prvih bora. Ne mogu da kažem da li ova krema radi jer ih još uvek nemam ( sem ispod očiju ) ali pošto je veoma hidratantna, sigurno pomaže. Mnogi stručnjaci tvrde da je za prevenciju bora najzaslužnija dobra hidratacija. Mnoge devojke misle da ako imaju masniju ili masnu kožu, da im nije potrebna nega već samo proizvodi za smanjenje lučenja sebuma, ali to nije tačno. Što se više isušuje koža agresivnim sredstvima, to više luči sebum. Znam iz ličnog iskustva, tako da negujte se devojke što više i volite svoju kožu ma kakva ona bila. Vaše telo je jedino mesto na kome morate da provedete ceo svoj život. 


Krema ima 50 ml i košta 650 dinara. Dolazi u beloj plastičnoj teglici sa ljubičastim poklopcem. Kutija je takođe ljubičasta i mnogo je slatka. Sve je u stilu lavande. Ako imate masnu kožu pogledajte ovu kremu, kao i njihovu celu liniju sa lavandom. Sledeće što ću sigurno da isprobam iz ove linije je noćna krema, koju možete da pogledate ovde

Na njihovom sajtu Bugarska ruža možete da pogledate detaljno opise proizvoda i cene. Na svaku porudžbinu preko 2000 dinara dobijate besplatnu poštarinu. Takođe imaju i Facebook stranicu i redovni su sa izbacivanjem slika proizvoda. Možete da pozovete i na broj telefona  +381 60 8080 613 za više informacija.

Da li ste probale ovu kremu i kako vam se čini? :*

25 коментара:

  1. Nisam probala ništa od Bugarske ruže,ali bih volela. Konkretno vezano za ovu kremu,moja koža je suva pa verujem da mi ne bi odgovarala,a i ne volim miris lavande.
    Fotografije su prelepe. ♡

    ОдговориИзбриши
  2. Moja mama koristi ovu kremu i prezadovoljna je. :)

    Giveaway je na mom blogu ------> Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam dosta proizvoda ovog brenda i prezadovoljna sam, konretno za lice sam probala kremu od argana i meni je bila pun pogodak :):

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je sto se i tebi dopadaju :* tu nisam jos probala ali dobila sam tester pa cu da vidim da li mi odgovara <3

      Избриши
  4. Jedna od boljih recenzija koje sam ikada procitala, zaista sjajno i veoma detaljno napisano! Uzivala sam citajuci! Mislim da ova krema ne bi odgovarala mom tipu koze ali mi se ipak jako dopada kako si je ti predstavila.

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  5. Savrseno, lagana krema i jos od lavande, kao da su mene pitali sta da naprave :D Pokusacu da pronadjem verziju za suvu kozu ♥

    ОдговориИзбриши
  6. Volim lavandu, a ova krema deluje odlično. Već sam imala prilike da probam neke od njihovih kremica i zaista su sve predivne.

    ОдговориИзбриши
  7. Odlična recenzija. Odlično si ovo odradila! Ova krema mi je jako privukla pažnju. Mislim da bi odgovarala mom tipu kože :)

    Zapratila sam tvoj blog. Bilo bi mi jako drago kada bi i ti mene zapratila!
    alwaysbepositiveee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Pošto meni ljudi redom skidaju četiri godine od objektivnog uzrasta kada me vide bez šminke mislim da neću u skorije vreme početi da koristim kreme protiv bora 😂, ali deluje da je odličan proizvod. ;)

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Nisam do sada probala nista od ovog brenda ali mi krema za lice izgleda skroz zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
  10. Ne sumnjam da je rec o odlicnoj kremi. Hvala na preporuci :-*

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман3. јун 2017. 14:36

    Nisam probala ništa slično ovakvog brenda, ali ću uskoro probati. Blog ti je predivan i odmah sam se učlanila. Nadam se da ćeš uzvratit.


    Pregled maja | laAdda​​

    ОдговориИзбриши
  12. Proizvod izgleda bas odlicno mada nisam nista isprobala od ovog brenda :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши