среда, 3. мај 2017.

Balea gelovi za tuširanje


U postu o novitetima sam vam pokazala Balea gelove za tuširanje. Već dugi niz godina ih kupujem i veoma sam zadovoljna njima. Cena im je izuzetno povoljna, oko 120 dinara a imaju 300ml. 


Ova dva gela za tuširanje su mi pri kraju pa sam rešila da vam prenesem utiske jer stvarno zaslužuju pažnju. Mislim da na našem tržištu ne možete da nađete kvalitetnije a za tako mali novac.


Vanille&Cocos je prelep kremasti gel. Lepo peni i lako se ispira. ne ostavlja trag na koži. Ima predivan miris kokosa i vanile. Ne isušuje kožu i ne izaziva iritaciju.
Sweet Wonderland ima predivni miris cveća. Nije ni malo težak miris i ne guši, pravi prolećni miris. Malo je ređi od gela sa kokosom i vanilom i ima roze boju. 



Bočice imaju dobar zatvarač i otvor nije previše veliki, pa ne curi proizvod vani. Dešavalo mi se ranije sa nekim gelovima da mi iscure dosta vani jer je otvor veći. Sa ovim to nije slučaj. 


Sastav možete pogledati ispod. Imaju sulfate, parfeme, boje i druge sastojke koji nisu baš dobri ali većina proizvoda na našem tržištu ih sadrži. Iskreno, ne obraćam pažnju toliko na njih, više pažnje posvećujem na sastojke koji meni lično izazivaju iritaciju i začepljuju pore.


Imaju neutralan PH faktor i hidratantnu formulu.


Koji bi mi vi Balea gel za tuširanje preporučile? :)

14 коментара:

  1. Imam oba :) i često kupujem Balea gelove, mislim da sam skoro svaki probala. Najdraži su mi upravo oni iz limitirane kolekcije , najmirišljaviji su :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
  2. Probala sam kokos i vanilu i jako mi se dopao. Generalno,jako mi se dopada Balea brend jer ima super proizvode,a povoljne.
    Super post!

    ОдговориИзбриши
  3. nisam isprobala ove, ali opcenito balea gelove za tusiranje obozava, cijena skroz prihvatljiva, a proizvod izvandredan

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post draga, koristila sam Balea proizvode i savršeni su, a cena je pristupačna svima ! 💞💞💞

    ОдговориИзбриши
  5. Preslatki, predivni, ovaj sa vanilom obožavam :D ♥
    Lepe su ti slike ♥

    ОдговориИзбриши
  6. Prelepe slike draga :) Nisam probala ove gelove, ali deluju jako simpaticno i ne kostaju puno tako da sigurno hocu :) Odlican post :*

    ОдговориИзбриши