среда, 17. мај 2017.

Bio beaute by Nuxe balzam za usne


Obožavam Nuxe kozmetiku i njihov standardni balzam za usne u teglici. Odlično hidrira i vredi svaki dinar. O njemu sam pisala i u favoritima godine. Veoma sam se obradovala kada sam dobila njihov balzam u tubici jer obožavam da isprobavam nove proizvode i uvek sam u potrazi za dobrim proizvodom za negu usana. Moje usne su suve i treba im dodatna nega. 
Balzam dolazi u beloj tubici od 15 ml. Ima kosi aplikator i proizvod je veoma gust pa ne curi napolje. Balzam je sa pulpom breskve, breskvinim i karite buterom. Prelepo miriše i uvek mi dođe da ga pojedem. :) Lepo se raspoređuje po usnama i nije lepljiv ni malo. To mi užasno smeta kod proizvoda za usne. Ne oseća se na usnama a daje lep sjaj, kao da stavljam sjaj za usne. Daje blagu boju usnama, što mi se veoma dopada jer usne izgledaju zdravo. 
Nega je još jedan veliki plus jer ovaj proizvod stvarno neguje usne. Ostaje dugo na usnama i nema potrebe da se neprestano nanosi. Nema štetne sastojke, kao ni drugi Nuxe proizvodi i 100% sastojaka su prirodnog porekla. 








Da li ste probale ovaj balzam i kako vam se čini? Od mene imate sve preporuke jer je stvarno kvalitetan proizvod.

18 коментара:

  1. Deluje baš lepo i sviđa mi se boja! Verovtno je malo skuplji, a to se meni onda ne isplati jer "jedem" balzame, baš ih brzo trošim u odnosu na druge žene :/

    ОдговориИзбриши
  2. Prelepo izgleda <3 I odlicno ti stoji <3

    ОдговориИзбриши
  3. Deluje prelepo, ja, kao neko ko obozava breskvu, moram ovo da isprobam ♥
    Divno ti stoji :)

    ОдговориИзбриши
  4. Obožavam ovu nijansu i zato ti hvala za divnu recenziju!!


    https://anasbloggerlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Dopada mi se kako izgleda, ali više volim labelo za usne. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Bas mu je dobra boja, ovo je nesto sto bi trebalo probati. Pratim te :)
    limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман20. мај 2017. 02:46

    Prelepa torbica i mindjuse ^_^

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Isti imam, i to sam ga naravno dobila na poklon jer ga nikad ne bih kupila posto je za moj dzep malo skuplji i savrsen je ,da ga pojedes,ne znam da li si probala onaj sad cu verovatno promasiti ime carmex,ali svi ga hvale i kazu da je ekstra,ima efekat hladjenja i peckanja kad stavis na usne i kao da su ti punije usne posle njega,ja sam navucena na te mazalice za usne i koristim labelo uglavnom ,ali ako ne stavim sat vremena ja vec mislim da su mi usta ispucala,znaci grozna navika

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se on ne svidja bas zato sto pecka :/ i ja sam navucena na mazalice za usne :D

      Избриши