уторак, 9. мај 2017.

Bugarska ruža - Hranljiva maska za kosu od ružine vode


Serija proizvoda "Rose of Bulgaria" je kreirana na bazi ružine vodice. Ruža nije slučajno nazvana Kraljica Cveća. Njene nebeske mirisne latice, ne samo da donose radost i ushićenje na oko, već imaju i lekovita svojstva.
Ružina voda se koristi u kozmetici, medicini i parfimeriji od davnina. Bugarska ružina voda je sa najvišim kvalitetom i cenjena je širom sveta. Obično ružina voda se proizvodi od latica ruže Damascena. Ona je nusprodukt procesa parne destilacije, gde se ulje od ružinih latica uklanja sa površine. Od 1 kg ružinih latica se dobija jedan kilogram ružine vodice.
Danas se ružina voda najčešće koristi u kozmetici zbog svojih magičnih svojstava na kožu. Ona istovremeno kontroliše i balansira proizvodnju sebuma, što je čini univerzalnim sredstvom za čišćenje, pogodnom kako za suvu, tako i za masnu kožu. Hidrira i održava pH ravnotežu suvoj i osetljivoj koži. Zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima bori se veoma uspešno sa aknama na koži. Popularan lek je pri lečenju svih vrsta dermatitisa. Njen rad je raznovrstan i veoma delikatan - daje energiju, osvežava i vlaži kožu, ublažava osip na koži i alergije.
Neka od najzastupljenih svojstava ružine vode su:
  • * deluje Anti-inflamatorno,
  • * deluje Anti-alergijski
  • * deluje Omekšavajuće,
  • * blago antiseptički,
  • * zaustavlja rast patogenih mikroorganizama,
  • * stimuliše regeneraciju oštećenog tkiva i starenja,
  • * tonizira, osvežava i održava vlažnost kože,
  • * poboljšava cirkulaciju,
  • * pri spoljnoj primeni, ima analgetski efekat ,
  • * prilikom interne upotrebe ružina voda daje energiju krvotoku, digestivnom i nervnom sistemu.


Hranljiva maska posebno dizajnirana da zadovolji potrebe suve, oštećene i procvetala kosa oštećena zbog agresivnih spoljnih mehaničkih i hemijskih uticaja - promene farbe, minival, snažno četkanje, sunčevi zraci i slično.

Sastav:
  • * Ružina vodica , neverovatno bogata supstancama koje podstiču regeneraciju i poboljšanje bezbednosne karakteristike kose .
  • * Ulje makadamije, koje neguje i obnavlja oštećenu strukturu kose.
  • * Ekstrakt pšeničnih klica i
  • * D - pantenol , vraćajući joj prirodnu mekoću, glatkoću i sjaj. 


Pre nekoliko godina sam prvi put probala proizvode Bugarske ruže i bila sam veoma zadovoljna. Skoro sam gledala njihove proizvode na sajtu i imaju raznovrsnu ponudu. Poslala sam im mejl za saradnju i prihvatili su. Hvala im veliko na tome. Poslali su mi paket proizvoda i ova maska je bila među njima. Bila sam veoma srećna da je isprobam jer obožavam miris ruže. Sve proizvode sam pokazala na Instagramu i Facebook stranici.
Na njihovom sajtu Bugarska ruža možete da pogledate detaljno opise proizvoda i cene. Na svaku porudžbinu preko 2000 dinara dobijate besplatnu poštarinu. Takođe imaju i Facebook stranicu i redovni su sa izbacivanjem slika proizvoda. Možete da pozovete i na broj telefona  +381 60 8080 613 za više informacija. 


Maska sa ružinom vodom je namenjena za suvu i oštećenu kosu, kakva je moja. Moji krajevi su izrazivo suvi i posvećujem im veliku pažnju. Kosu ne perem bez maske ili jačeg regeneratora. Često stavljam masku i pre pranja da odstoji oko sat vremena pa posle perem kosu. Obavezno posle pranja stavljam ponovo masku, kako bih mogla da se očešljam. Ova maska je gusta, lepo se raspoređuje po kosi i lako se ispira. Potrebna je mala količina za celu kosu. Nije od onih proizvoda koje ostavljaju trag na kosu posle ispiranja. Ova maska kada je isperete ostavlja kosu mekom ali ne ostavlja film na kosi. Prvi put kada sam je probala mislila sam da nisam stavila dovoljnu količinu. Kada sam osušila kosu, ona je bila mekana i lako se češljala. Posle nekoliko pranja sam shvatila da ne treba da se preteruje sa nanošenjem količine proizvoda jer radi svoj posao iako ne osećam film na kosi. Miris je predivan, ruža i samo ruža. Kada sam prvi put dobila njihove proizvode išla sam po kući i terala ukućane da mirišu proizvode jer sam bila oduševljena mirisima. Moja svekrva, iako nije znala od koga je paket, prokomentarisala je da maska ima miris kao bugarski parfemi od ruže. I zaista tako miriše. Ako ste koristili one male parfeme od ruže, u ampulicama, sa crvenom pipetom i čepom, to je taj miris. 


Maska ima zaštitni poklopac, što se meni iskreno sviđa kod maski za kosu. Pakovanje je roze sa crvenim poklopcem. Maska ima 330 ml. Bele je boje i guste teksture. 


Sastav:

Maska košta 670 dinara i možete da je poručite ovde
Moj krajni utisak je više nego pozitivan. Ovo je maska sa predivnim mirisom i negujućim efektom. Izrazito je hranljiva i ostavlja kosu mekom i laka je za češljanje i oblikovanje. Potrebna je mala količina pa će dugo trajati. 

Da li ste vi probale ovu masku? :)

Kome nije teško neka klikne na linkove ispod slika u ovom postu. Hvala svima. <3

22 коментара:

  1. Izgleda lepo,verovatno cu isprobati.Divim se ovako obilnim recenzijama,svaka cast ❤Novi post je na mom blogu,pogledajte ako zelite ❤https://anastasijakostic.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Ova maska obećava,a ja kako obožavam maske,sigurno ću je probati. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? Let me know on my blog.

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    ОдговориИзбриши
  4. Maska izgleda sjajno, mada imam puno sličnih, pa mi ne treba nova. Ali, znam da ti znači, pa ću kliknuti na sve linkove par puta. :)

    https://anasbloggerlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Čula sam i ranije za ovu masku, ali je nisam probala. Lepo izgleda. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  6. Zanimljiva maska, nisam je probala, deluje super, definitivno cu provati! ❤❤

    https://aandymm.blogspot.rs/2017/05/kupovina.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  7. Maska deluje odlično, dopada mi se.
    Nisam koristila njihove proizvode, mada sam par puta dolazila u iskušenje da ih naručim.

    ОдговориИзбриши
  8. ja bih probala! deluje kao dobar proizvod! tagg sam te u jednom izazovu pa pogeldaj o cemu je rec http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/05/7-random-facts-about-me-tagg.html

    ОдговориИзбриши
  9. Odlican post draga! Voljela bih da isprobam ovu masku!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  10. Nisam ranije vidjala ovu masku, ali u svakom slucaju verujem da je super..cula sam da je ruzina vodica jako dobra i za lice :) <3

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман17. мај 2017. 05:50

    Koristila sam Biodermine i Macadamia proizvode i odlicni su ^_^ Odlican post ^_^

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/adrianafashionpuzzle/

    ОдговориИзбриши