субота, 20. мај 2017.

Crvene usne


Kreće vreme matura i proslava pa sam rešila da vam pokažem moje omiljene ruževe. Podelila sam ih po kategorijama pa danas ide post o crvenim karminima i sjajevima. U poslednje vreme ih slabije nosim. Kada se šminkam a ni to više nije toliko često, koristim mahom nude karmine. Crvene ostavljam za specijalne prilike ili kada mi baš dođe dan da nosim crvene usne. Izabrala sam i kremaste i mat ruževe, kao i dva sjaja. Bez olovke ne bi karmin lepo izgledao i moja omiljena olovka za usne je Essence. Na slici je olovka u broju 14 Famme fatale. Odlične olovke a cena im je više nego povoljna. Koštaju 129 dinara u drogerijama.


Počeću sa leva na desno i prvi je Farmasi Let's Makeup Trendy Lipstick u broju 45. Kremast je ali ne curi sa usana. Ima odličnu pigmentaciju. Boja je tamno crvena, vuče dosta na boju vina. Možete da ga pronađete u Farmasi katalogu i koštao je oko 350 dinara. 
Sledeći je Avon Hollywood ruž za usne u nijansi Hollywood Siren. Ovo je bila limitirana kolekcija i meni se baš dopala boja ovog ruža. U pakovanju izgleda baš tamno ali na usnama nije toliko. Ovo je zagasito crvena, skoro bordo boja. Ima baš kremastu teksturu ali ne mrda sa usana. 
Treći po redu je Catrice Velvet Liquid Lipstick u nijansi Return To REDtro. Ovo je prelepa zagasito crvena boja. Miris ovog ruža je predivan. Tekstura je između mat i kremastog. Lepo se razmazuje, prijatan je na usnama ali se ne suši potpuno. Traje dugo na usnama. Koštao je 250 dinara kod Andrijane88 sa sajta Šopingholičarke. 
Manhattan Soft Mat Lipcream u broju 1 je dosta slične boje kao Catrice, samo što se ovaj ruž suši potpuno i ne mrda sa usana dok ga ne skinete. Ima odličnu pigmentaciju i dovoljan je jedan sloj. Takođe, ima prelep miris i koštao je 250 dinara kod Andrijane88 sa sajta Šopingholičarke
Aura ruž u broju 611 Time for Selfie dugo imam i baš volim. Tekstura njihovih ruževa mi baš odgovara jer se brzo suše i dugo traju. Boja ovog ruža je prava boja maline. Prelep je i samostalno i sa olovkom ispod. Cena je 508 dinara u Lilly online prodavnici
Sledeći na redu su sjajevi za usne. Ne volim toliko sjajeve ali ova dva su se definitivno izdvojila. Nyx sjaj za usne u boji Perfect red je klasična crvena boja. Ima odličnu pigmentaciju i blago zakrivljeni aplikator, koji omogućava lako nanošenje. Prelepo miriše. Koštao je oko 250 dinara u Alexandar cosmetics-u. 
Essence Shine Shine Shine Wet look lipglos u boju 13 Red carpet starlet je iz nove Essence kolekcije. O njihovoj novoj kolekciji sam više pisala u ovom postu. Ovaj sjaj ima zanimljiv aplikator, koji mi se baš dopada. Pigmentacija je ludačka i sa jednim slojem se dobija puna boja i neverovatan sjaj. Mene, kao nekog ko ne voli toliko sjajeve je oduvao. Prezadovoljna sam njime i definitivno ću pogledati još koju boju. Košta 265 dinara u Lilly online prodavnici.














Koji su vaši omiljeni karmini/sjajevi? :*

29 коментара:

  1. Crvenih ruzeva nikad dosta! Divni su svi :)
    limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Crvena je nijansa za koju se teško odlučujem, ali ovde mi se baš sviđa Farmasi i Aura :) Volim boju maline!

    ОдговориИзбриши
  3. Crveni ruž je uvijek najbolji izbor. Nijanse su divne!
    Pratim te :)
    shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Svi karmini i sjajevi su predivni. Najviše mi se sviđa Farmasi karmin :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam fan crvenih ruževa,jer mislim da na mojim usnama ne izgledaju lepo.
    Odlično uradjen post!

    ОдговориИзбриши
  6. Volim razne nijanse crvene, od onih svetlijih za leto, do tamnijih zimi...



    ОдговориИзбриши
  7. Volim da nosim crvene ruževe u nekim posebnim prilikama.
    Essence Shine Shine Shine Wet look lipglos je i mene oduševio. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  8. Crveni ruž svaku kombinaciju učini elegantnom, ovdje mi se dopadaju sve nijanse! :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  9. Nyx sjaj za usne u boji Perfect red mi je toliko perfektan! Naprosto predivno izgleda! Moraću da ga probam, nema mi druge! :D

    https://anasbloggerlife.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Odlican post! Ne koristim crveni ruz bas svaki dan posto na njega uvek treba paziti :) od crvenih volim mat Nyx I Avon :)Mada ova Essence variant isto dobra jer taj ruz uvek mozes popraviti :)

    sonyasabo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  11. The Liptint and Lipstick color is so beautiful ^^Especially NYX in red color!
    Would you like to support each other by follow on GFC & G+?
    Please Let me know if you follow me and I’ll follow back asap!

    Love xx
    Official Seol ♥

    ОдговориИзбриши
  12. Odlican post :) Nova sam na bloggeru i zapratila sam se,poseti i ti moj blog ako zelis ♡ Dotted with hearts

    ОдговориИзбриши
  13. Ah, te crvene nijanse! Zaista su uvek efektne, a posebno u nekim svečanim prilikama.
    Veliki pozz

    http://bambolai.blogspot.com

    ОдговориИзбриши