петак, 5. мај 2017.

Favoriti aprila


Danas vam predstavljam moje favorite za mesec april. Nema ih puno ali su odabrani. Svi ovi proizvodi su meni zaista kvalitetni i rade ono što tvrde. Pa da počnemo.


Essence Camouflage korektor je moje otkriće meseca. U postu o Essence novitetima sam pomenula i ovaj korektor. Nisam se nadala puno jer meni retko koji korektor prekrije podočnjake a da mi ne ostavi lepljivi film na koži. Ovaj je mat, prekriva skoro sve i suši se brzo. prezadovoljna sam. Uskoro sledi recenzija.
O Maybelline Fit me puderu sam pisala u ovom postu pa neću da dužim sada. Odličan puder i stvarno zaslužuje toliku pomamu za njim.


Eucerin Q 10 acive kremu za suvu i osetljivu kožu sam kupila na preporuku apotekarke, kao dobru kremu za moje suvo područje oko očiju. Moja koža je dehidrirana raznim tretmanima i treba joj dodatna nega. Posebno područje oko očiju. Ova krema je nekomodogena pa je mažem i na celo lice. Veoma se brzo upija i ne ostavlja trag na koži. Ima blag miris.
L'oreal Pure clay glow maska za lice je bila u paketu sa još jednom maskom. Koštale su na sniženju u Dm-u oko 1000 dinara pa sam odlučila da ih probam i oduševila sam se. Konkretno ova je jedna od najboljih maski, koje sam probala poslednjih godina. Moj veliki problem sa glinom je taj da meni ona ne čisti pore već se uvlači u njih i puni ih. To mi se sa mnogim maskama dešavalo pa mi lice izgleda užasno. Ova maska toliko dobro očisti lice i suzi pore da sam ostala zatečena. Stvarno sve moje preporuke za nju.


Garnier Intensive care repairing kremi se vraćam posle par godina ponovo. jedno vreme sam je redovno koristila i bila sam prezadovoljna. Vremenom sam isprobavala razne kreme i na ovu totalno zaboravila. Videla sam je u Lilly-u na sniženju i odmah sam je kupila. Pri prvom probanju sam se setila zašto sam je toliko volela. Ostavlja kožu mekom, brzo se upija i stvarno neguje kožu.
Balea 3 u 1 gel za umivanje, piling i maska je takođe proizvod koji sam ranije stalno koristila. Lepo očisti kožu, odličan je kao blagi piling i kao maska a veoma je jeftino. Sve preporuke.
L'oreal Extraordinary clay regenerator za kosu sam kupila kao dopunu šamponu i masci, o kojima sam pisala u ovom postu. Predivan regenerator koji zaista čini kosu mnogo lepšom. Neguje bolje nego mnoge maske i stvarno sam prezadovoljna. Kosa posle njega je neverovatno meka i lako se češlja. Ko ima suve krajeve kao ja neka proba obavezno. 

Koji su vaši favoriti? Da li ste probale nešto od ovih proizvoda?

21 коментар:

  1. Zanimljivi proizvodi. Garnier kremu takodje koristim godinama i mnogo sam zadovoljna. Probacu ovaj regenerator za kosu, s obzirom da koristim sampon iz Clay kolekcije i prezadovoljna sam takodje.

    https://marinaaastyle.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Od pomentih proizvoda, na zalost, isprobala sam samo essence korektor, i mogu reci da je meni takodje otkrice, ne meseca, nego cini mi se godine, savrsen post :) ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Super favoriti ;)Nekoristim nista od ovih proizvoda, ali mozda probam balein gel za umivanje :)

    http://ilofashion5.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Baleina umivalica za lice mi je bila fantasticna, koristila sam je pre skoro dve godine :) Loreal balzam ODLICAAAN i za kovrdzavu suvu kozu, a Fit me OBOZAVAM <3

    ОдговориИзбриши
  5. Odlicni favoriti draga :) Meni je za oko zapala ova loreal maska za lice , jedva cekam da je probam :) #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  6. Za Maybelline Fit mi ima razlicita mislenja...Meni smeta njegov miris na ruci kad sam probala a na licu sigurno bi mi jos vise zasmetao. Takodje neke devojke kazu da su imali bubuljice posle njega. Sve u svemu, super recenzija :)

    sonyasabo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam probala ništa od tvojih favorita, ali mi je lorealova maska primamljiva :D A šampon planiram da kupim čim potrošim ovaj što sad koristim.

    ОдговориИзбриши
  8. Post je odlican kao i svaki ♡
    Pratim te..
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши