четвртак, 25. мај 2017.

Top 10 proizvoda ispod 500 dinara


Danas vam predstavljam mojih top 10 proizvoda, koje sam platila manje od 500 dinara. Prezadovoljna sam njima i svakom bih preporučila. Sve proizvode sam kupila kod nas, bilo online ili u drogerijama. 

Lice:




O Maybelline Fit me puderu sam pisala u ovom postu. Predivan puder za masnu kožu. Koštao je nešto ispod 500 dinara u Lilly drogeriji. Redovna cena mu je nešto veća ali pošto su stalno Maybelline sniženja, potražite ga tad jer se isplati. 
Catrice HD multi talent puder u kamenu sam kupila od Andrijane88 sa sajta Šopingholičarke, kao i sledeća dva proizvoda. Koštao je 300 dinara. Ima pokrivnu moć i odlično matira kožu.
Catrice Sculpting powder paletu sam platila oko 300 dinara i baš sam zadovoljna. Sporo se troši jer se proizvodi ne truse. Bronzer je mat i nije narandžast, rumenilo je baš prirodno a hajlajter se predivno stapa sa kožom. 
Catrice Prime and fine baza za lice mi je bila potrebna jer imam veliki problem sa proširenim porama. Ova baza je upravo tome i namenjena i zaista se pore manje vide. Lepo ih popuni i puder mnogo bolje "legne" na kožu. Koštao je 250 dinara. 
Essence Camouflage je bila u ovomesečnim favoritima i baš sam zadovoljna prekrivanjem. Lepo posvetli deo ispod očiju, prekrije podočnjake i mat je potpuno. Ne uvlači se u borice i ne prosijam se sa njim. Ima odličan aplikator, kao sjaj za usne. Ne nanosi previše proizvoda i fino se blenda. Korektor mog života. :) Cena je 349 dinara.


Na licu imam Fit me puder i Essence kamuflažu. Oba proizvoda su naneta u jednom sloju.




Usne:




Aura Matte tečne ruževe obožavam i baš se radujem lepšem vremenu i korišćenju veselijih nijansi. Meni su njihovi mat ruževi među najboljima jer dugo traju, bez obzira da li jedem ili pijem. Ne preslikavaju se i ne isušuju mi usne. Cena je 450 dinara u mojoj lokalnoj prodavnici. 
Avon Extra lasting ruževe biram kada hoću malo boje a mnogo hidratacije. Usnama daju prelep sjaj, ne cure i osećaj je predivan, kao da imate samo labelo. Platila sam ga na sniženju 250 dinara a trenutno je 429 dinara u Avon katalogu. 



Oči:

 


Aura tečni ajlajner obožavam i već sam ga hvalila. Crn je i ima odličnu četkicu. Traje dugo na očima, ne preslikava se i nema šljokice. Platila sam ga oko 350 dinara. 
Essence I love extreme maskara je moja omiljena maskara i uvek je iznova kupujem. Iako ne volim silikonske četkice, ova mi baš odgovara. Treba joj malo vremena da se osuši u bočici jer je vlažnija, nego što volim i posle je savršena. Traje ceo dan, ne truni se i ne preslikava se. Cena joj je 379 dinara. 
Avon baza za kapke je hvaljena svuda i ne želim da se ponavljam. Odlična baza za male pare. Platila sam je oko 350 dinara. 


Koje proizvode ispod 500 dinara vi volite? Uskoro ide post o proizvodima ispod 200 dinara koje preporučujem. :)

26 коментара:

  1. Maybelline Fit me puder i Essence Camouflage i ja jako volim. :)

    Giveaway je na mom blogu -------> Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  2. Svi proizvodi su super. Volela bih da probam aurin ajlajner :)

    http://anastasijamatic.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Moj omiljeni korektor je catrice tecna kamuflaza...ali probat cu taj essence.nadam se da cu ga naci u cm :)

    ОдговориИзбриши
  4. Probala sam jedan ruž iz ove Avon linije i prilično sam zadovoljna.
    Odličan post,jedva čekam taj o proizvoda ispod 200din.

    ОдговориИзбриши
  5. Imam i ja ovu paleticu za konturiranje od catrice, nazalost to je limitirana kolekcija, essence maskara defitinitivno najbolja maskara ikad, aura ruzevi odlicni ii isto tako avon baza za sjenila. Super post

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  6. Dopada mi se tvoja kolekcija, Catrise paletica je baš lepa :*

    ОдговориИзбриши
  7. Ovo je super za zene poput mene bez ikakvih primanja sem 6000 socijale mesecno,tako da i pored toliko malo novca uvek mogu sebi da priustim essence sminku koju imam 99 posto sve od nje,skoro sam kupila fit me puder i odusevljena sam,samo mi jos treba baza za kapke koju nikad nisam imala ali stavim korektor,pa to nekako posluzi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dokaz da za malo para moze dosta toga kvalitetnog da se kupi <3 odlicna zamena je korektor. i sama nekad stavim njega umesto baze <3

      Избриши
  8. Obožavam ove Avon ruževe, fenomenalni su, imam ih par.

    ОдговориИзбриши
  9. Super je kad je nesto dobro i kvalitetno po ceni pristipacno svima ♡

    ОдговориИзбриши
  10. Super je kad je nesto dobro i kvalitetno po ceni pristipacno svima ♡

    ОдговориИзбриши
  11. Hvala što si ovo podelila sa nama. Baš me zanima šta je ispod 200 din. :)

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  12. Post je super,bas si se potrudila.Bravo!♡
    Posjeti moj blog ako zelis
    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/?m=1

    ОдговориИзбриши
  13. Odličan post, zanimljiv veoma i baš si se potrudila, pratim te, pa ako hoces uzvrati! 💞💞

    ОдговориИзбриши
  14. odicna recenzija trebalo bi da svako ima ovakav pst! Inace, hiperlink nije radio tako da sam te nasla koristeci google! :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши