недеља, 17. септембар 2017.

Potrošeni proizvodi #4


Već dugo čuvam prazne bočice i vreme je da napišem post i da ih bacim u kantu. Tu se i nalaze i dva testera, kojima sam oduševljena i sigurno ću nabaviti full size proizvode. 


Balea 3 u 1 gel za umivanje, piling i maska se već našla u prošlim Potrošenim proizvodima. Neću više kupovati ovaj proizvod jer sam se zasitila. Sada isprobavam druge Balea umivalice i jako sam zadovoljna. O jednoj sam pisala u Favoritima leta.
Mixa micelarnu vodu sam baš volela. Ne iritira oči, lepo skida šminku i dugo traje. Jako je povoljna i ima sve moje preporuke.
Balea gelovi za tuširanje su mnogo puta hvaljeni na mom blogu. Najpovoljniji a jako kvalitetni.
Jessa gel za intimnu negu stalno iznova kupujem i za tu cenu, nema mu ravnog.
Balea pena je iz iste kolekcije kao i gore pomenuta umivalica. Jako lepo očisti kožu i dugo traje. Već sam nabavila novo pakovanje. 
Alvira piling za lice sam dobila na poklon od Tijane sa bloga Tijanina šminkernica. Ne znam da li ga ima kod nas, ako ga ima pišite obavezno. Jedan od najboljih pilinga, koji sam probala. Lepo očisti a ne iritira kožu. 


Marigold ulje od koštica grožđa nažalost moram da bacim jer mi je pukao poklopac. Veoma sam volela ovaj proizvod i koristila sam ga umesto kreme ili pre kreme, u zavisnosti od stanja kože. Jako se brzo upije i ne izaziva nikakve probleme na licu. 
Marrakech  testere sam dobila zajedno sa Subrina suvim šamponom od Tijane sa bloga Sreća je zdravlje u saradnji sa Subrina professional. Obožavam ulja za kosu i ovim sam oduševljena. Kosa je izuzetno mekana, lako se češlja i miris ostaje dugo u kosi. Nemam običaj da stavljam testere u potrošene proizvode ali ovi su definitivno izuzetak. Jedva čekam da nabavim full size proizvode. 
Jomelop E je najbolji melem za negu kože i tretiranje ožiljaka. Ne znam ni sama koliko sam bočica potrošila i uvek mu se vraćam. O njemu sam pisala u ovom postu. 
Da li je i vas zaludela lepota Korejanki? Njihovi rituali su svuda u svetu poznati a njihova koža je sinonim za savršenstvo. M beauty maske prosto obožavam i morala sam da nabavim njihovu masku za nokte i zanoktice. Maske za lice su im fenomenalne, lepo nahrane kožu i ostavljaju je izuzetno mekanom. Ista stvar je i sa maskom za nokte. Predivno nahrani nokte i kožu okolo nokta. Drži se 15 minuta i možete da koristite za to vreme telefon i računar. Dobija se 10 navlaka, za svaki prst po jedna. Meni je jedna kesica potrajala za čak 3 upotrebe a košta manje od 200 dinara. Već sam nabavila novo pakovanje, kao i pakovanje za stopala, koje još uvek čeka da ga testiram. 
Za Balea serum u kapsula sam čula od Jelene sa bloga Vinks. Totalno me je navukla na ove kapsule i napravila sam zalihe. :) Odlično neguju kožu, brzo se upijaju a veoma su jeftine.
Herbalife gel za područje oko očiju sam hvalila u ovom postu. Odličan je za osvežavanje kože i borbe protiv podočnjaka. 
Eucerin balzame za usne obožavam. Uvek su mi u tašni i pored kreveta. Posežem za njim kada kod su mi usne suve i ispucale. Sve moje preporuke za ovaj i Eucerin balzam u stiku. 

Kako se vama čine ovi proizvodi? :*

10 коментара:

  1. Jako interesantni proizvodi, izgledaju zaista korektni.
    Od svih spomenutih izdvojila bih Jomelop melem, ili cuveni Šaljićev melem,koji mi je ovog i prethodnog leta bio i vise nego koristan kod opekotina, a i samog negovanja koze, obozavam ga! Divne fotografije, jako zanimljiv post.

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, stvarno si svaki proizvod opisala na lijep način. Ja naročito volim čitam postove o njezi kože i kose i neki proizvodi koje si spomenula stvarno izgledaju primamljivo. ♥

    www.ccaammblog.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Great post dear. I am following you and I hope you follow back😊
    www.deriasworld.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Hi dear. I am following your blog. Would you like to follow back please?
    www.deryaninsporgunlugu.com

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post. Balea ima definitivno predivne proizvode i većinu navedenih sam i sama probala i ostala oduševljena

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  6. Balea ima super umivalice. Nekako nisam ni obracala paznju na njihove proizvode za lice,medjutim,skoro sam kupila jednu umivalicu i ostala odusevljena.:-*
    www.limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Obožavam Balea proizvode! Malo je reći da sam opsjednuta. :P Cijena je pristupačna, a proizvodi su kvalitetni. :D

    Ako želiš da se zapratimo, javi na mom blogu
    https://starshinebeauty.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  8. Sjajan post draga, svi proizvodi deluju odlično! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post draga. Ima tu zaista divnih i kvalitetnih proizvoda koje sam imala prilike da probam i sama...
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  10. Super potrošeni proizvodi :) Mixa micelarna mi je pri kraju, i sto kažes odlična je a pristupačna. Balea tuširalice su vrh i cena takodje. Jessa za intim.negu stalno vidim kod tebe i prvom prilikom ću je probati ;) Jomelop obožavam, taj miris biljčica je savršen. Baš ću da probam ovu maskicu za prstiće skroz je interesantno :D Balea kapsule samo plave sam kupila jos od kad i čekaju post o novitetima a i da istestiram prvo jednu drugu kremu.

    ОдговориИзбриши