недеља, 15. октобар 2017.

Essence noviteti I deo - ruževi za usne. Metal shock, Vibrant shock, Coast ‘n’ chill, Ultra last i Soft contouring olovka za usne


Pre 10-ak dana sam dobila paket od Essence kompanije i veliko im hvala na tome. Oduševljena sam proizvodima i svakodnevno sam ih koristila. Pošto sam stekla utiske, rešila sam da ih prenesem vama. Danas ću vam pisati o ruževima a u toku sledeće nedelje će ići postovi o proizvodima za oči, lice kao i proizvodima za nokte. Mnogo mi se dopadaju noviteti i možete ih naći u našim drogerijama. Više informacija o proizvodima, kao i sastojke možete da pogledate na Essence sajtu kao i na njihovoj Facebook stranici Essence Srbija.




Essence Vibrant Shock lip paint

Mat ruž za usne, prelepe koralne boje. Ima sunđerast aplikator, koji savršeno nanosi proizvod za usne. Koso je sečen celom dužinom. Brzo se suši ali nemate osećaj zatezanja na usnama. Veoma je prijatan i daje plišanu završnicu usnama. Ima odličnu pigmentaciju i prekriva usne u jednom sloju. Dugotrajan je i ravnomerno se skida sa usana. Nije težak i ne isušuje usne. Ima 5ml u pakovanju. Dolazi u 4 boje a možete da ih pogledate na linku OVDE. Cena je 449 dinara.

 
Na usnama imam jedan sloj ruža


Essence Metal Shock lip paint

Tečni ruž, sa metal završnicom. Daje predivan odsjaj usnama i deluje kao da imate tečni metal. Meni se veoma dopada ovaj trend i obožavam da ga nosim. Boje je prelepa ljubičasta a dolazi i u plavoj i pink boji. Ima identičan aplikator kao i Vibrant Shock ruževi, kao i pakovanje. Dolazi 5ml proizvoda i ima lepu pigmentaciju. Za nijansu je slabija od Vibrant Shock ruževa ali treba uzeti u obzir da ovo nisu mat ruževi, već tečni ruževi. Više o njima možete da pogledate na linku OVDE. Cena je 449 dinara.

Na usnama imam jedan sloj ruža


Essence Soft Contouring olovka za usne

Obožavam Essence olovke i koristim ih godinama. Jako su povoljne i imaju predivne boje. Uvek se radujem novim kolekcijama jer izbace dodatne boje i obraduju sve pripadnice nežnijeg pola. Ovo je prelepa ljubičasto-braon boja. Veoma aktuelna poslednjih godina i ja je obožavam. Olovka je kremasta ali se ne lomi na usnama. Lepo se reže i ne puca pri rezanju. Ne grebe usne već lepo klizi po njima. Možete da je koristite samostalno na usnama ili kao podloga za ruž za usne. Ima dobru pigmentaciju. Dolazi u čak 8 različitih boja. Više o olovkama možete da pogledate na linku OVDE. Cena je 129 dinara.

Na usnama imam jedan sloj olovke


Essence Ultra last ruž za usne

Kremasti ruž za usne sa predivnom pigmentacijom. Dolazi u standardnom pakovanju i u 10 različitih boja. Savršeno se uklapa sa olovkom za usne i tako mi traju ceo dan na usnama. Ima polu-sjajnu završnicu i veoma je prijatan osećaj na usnama. Ne zateže usne i podjednako se skida. Više o ovim ruževima možete da pogledate OVDE. Cena je 319 dinara.

Na usnama imam jedan sloj ruža


Essence Coast ‘n’ chill ruž za usne

Mat tečni ruž, predivne boje i pigmentacije. Dolazi u pakovanju sa sunđerastim aplikatorom i ima 9 grama. Aplikator je manji od Vibrant shock i Metal shock ruževa i koso je sečen pri vrhu. Struktura ruža je gušća i veoma se brzo suši na usnama. Lepo i ravnomerno se nanosi i dovoljan je jedan sloj da potpuno prekrije usne. Traje ceo dan na usnama i podjednako se skida. Nema onog ružnog odvajanja i otpadanja ruža sa usana u komadima. To me užasava i nikako ne volim takve ruževe. Dolazi u 2 boje i možete više da pogledate OVDE.

Na usnama imam jedan sloj ruža


Imam dosta ruževa, možda i previše i mnoge ne volim da nosim zbog pigmentacije ili strukture. Ovi ruževi su me oduševili i svima ih preporučujem. Jako su prijatni, dugotrajni i boje su im predivne. Svako može da pronađe nešto za sebe.



Kako se vama čine ovi ruževi da li ste ih probale?

9 коментара:

  1. Moram reći da ne koristim bas tako rado ruzeve za usne, kako zbog neadekvatne boje zuba, tako zbog nemogucnosti (skola/praksa), ali moram dodati da sam odusevljena, zaista odusevljena ovim proizvodima. Pogotovo ovaj ljubiacsti ruz, zaista je brutalno dobar! Sve nijanse ti savrseno stoje, draga. Odlicna recnezija!

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  2. Oduševljena sam za sada sa paketom. I sama koristim njihove olovke i smatram da su za drogerijske proizvode jedne od boljih. Takpđer, posjedujem i Ultra Last ruž za usne i on mi je odličan i mnogo mi se dopada. Odličan post ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Najava za Q&A

    ОдговориИзбриши
  3. I ruževi a i olovke su jako divne. Ne koristim mnogo ruževe, obično za neke svečanije prilike, međutim ovi su mi se dopali. Lepo stoje na usnama.

    On Coffee With Adda ----> Adda's life

    ОдговориИзбриши
  4. Metalik ruževi su predivni. Slažem se sa tobom da zaista imaju kvalitetne olovke za usne.
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  5. Super post i odlične fotkice.
    Ovaj ljubičasti ruž je ubjedljivo moj favorit. Ni sama nisam svjesna kako sam se toliko zaljubila u ljubičaste nijanse, ali prosto su postali moja svakodnevnica.

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  6. Post je odlican. Slike su super. Ljubicasti ruz je mnogo dobar.

    glamfashioncat@blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Tamno braon mi je omiljeni😘😘😘😘 kostadinovic95.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post i recenzija, moram priznati da mi se ovi noviteti mnogo dopadaju. Inače mnogo volim essence proizvode, pogotovo olovke za usta, a vidim da su im i sjajevi odlični :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  9. Divni noviteti <3 Sve mi se dopada a posebno ljibicasti sjaj :) Super post! :*

    ОдговориИзбриши