четвртак, 26. октобар 2017.

Essence noviteti - proizvodi za lice i oči


O Essence proizvodima za nokte sam pisala u OVOM postu a o proizvodima za usne u OVOM. Danas vam predstavljam ostatak noviteta, koji su me potpuno oduševili. 


Instant Volume Boost maskara dolazi u dve verzije, obična i vodootporna. Nemam puno iskustva sa vodootpornim maskarama jer mi ne prave volumen trepavicama. Ove maskare imaju identičnu četkicu, veoma su crne i daju odličan volumen. Moram da priznam da sam pristrasna i da obožavam Essence maskare. Veoma su jeftine a rade posao kao mnogo skuplje. I sa ovima je isti slučaj. Traju ceo dan na očima i ne truse se. Za klasičnu maskaru je dovoljna micelarna voda a za vodootpornu vam ipak treba uljani skidač. Cena im je 419 dinara.



Ajlajner sa četkicom sam počela skoro da koristim. Uvek sam volela onaj kao flomaster, jer ga lakše nanesem. Sa četkicom se uvek uprljam i treba mi precizna četkica i formula koja se brzo suši. Ovaj je ispunio očekivanja, pritom je veoma crn. Ima silikonsku četkicu i lako se barata sa njom. Ne skida se u komadima već traje dugo na očima. Cena Super last ajlajnera je 349 dinara a dolazi još i u vodootpornoj verziji.






Coast ‘n’chill kolekcija je mnoge devojke oduševila. Ombre paleta senki je veoma zanimljiva ideja, i meni se dopada. Možete da mešate boje ali i da ih koristite samostalno. Ima dobru pigmentaciju, ogromno pakovanje. Ali stvarno ogromno i trajaće mi ceo život. :) Lepo se boje blendaju i divno izgledaju na očima. Veoma su mekane i na granici su sa kremastim senkama. Na slikama vidite pojedinačno boje i gore, kako izgledaju kada se sve pomešaju.




Do sada nisam imala ni jednu strobing paletu jer ne koristim često hajlajtere. Coast ‘n’chill strobing paleta ima tri hajlajtera i svi su predivni. Veoma su meki, lepo se nanose na lice i blendaju. Divno sijaju i traju na licu.




Prismatic Hololighter ima predivnu boju, koja se na suncu presijava u duginim bojama. Nažalost, slike ne mogu da prenesu njegovu lepotu. Veoma je kremast i lako se nanosi. Ja ga utapkam prstima a može da se nanese direktno na lice. Ima sitne šljokice koje predivno reflektuju svetlost i veoma je pigmentovan. Cena je 469 dinara.






Kako se vama dopadaju Essence noviteti?

5 коментара:

  1. Svi hvale paleticu za oči i obrve, moram da vidim da se nije rasprodala već!

    ОдговориИзбриши
  2. Jako interesantne stvari, draga moja Irena! Zaista predivna recenzija, odlicno si nam ih predstavila. Ovim obre senkama sam odusevljena, do sad se nisam susrela ni sa cim slicnim, fenomenalna ideja!Ljubičasta maskara mislim da bi mi dobrodošla.Inače hajlajteri pogodni za svaki dan.Sad sam u fazonu 'pravac lilly, i want haul!2 hah! <3

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo volim essence i uvijek mi se dopadaju njihovi proizvodi. Haul je divan i super si predstavila proizvode, sa odličnim fotkama :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  4. Divne stvarčice draga, preslatka si, treba više svojih slika da postavljaš! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  5. Jako dobar post. Mnogo mi se svidja
    Poseti moj blog <3
    https://ladyg01.blogspot.rs/2017/10/top-6-frizura-koje-ce-se-nositi-ove.html

    ОдговориИзбриши