субота, 21. април 2018.

Korejske maske J Luna 2


U jednom od prethodnih postova ste mogle da čitate o Korejskim maskama J Luna. Pisala sam vam da postoje 9 različitih maski i u tom postu sam recenzirala 5. Sada sledi recenzija ostalih maskica. Crveni ginseng: Sve isceliteljski serum ove retke biljke obnavlja kožu, podiže vlažnost i vraća elastičnost.Q10, Ubikinon, koenzim opšti transformator hrane u energiju, izuzetno efikasan kod revitalizacije kože.Placenta : ekstrakt Soja glicina, fitoplacenta, umirijje štiti, osetljivu kožu, podiže joj vlažnost i povećava elastičnost.Puž: Poboljšava teksturu kože, redukuje bore, ožiljke od aktni i tamne mrlje, hiperpgmentaciju. Lekovita svojstva deluju na zarastanje rana, ublažavanje uplanih reakcija, hidrira.


I ove maske mi se veoma dopadaju. Nisu mi iritirale kožu već su fino nahranile. Dobro su natopljene pa mogu da se koriste i po 2 puta. Najviše su mi se dopale maska Placenta jer je jako hranljiva i pomogla mi je kod suvih delova i Puž maska, koja mi je pomogla u bržem zarastanju isperutalih delova i ranica. Q 10 maska je namenjena nezi kože sa borama i mislim da treba redovno da se koristi da bi se videli rezultati. Maska sa ženšenom je odlična za hidrataciju ali meni je mnogo više prijala Placenta.

Možete ih naći na Facebooku-u Korejske maske, Instagramu Korejske maske ili da pozovete na broj telefona 061/2843-500. Cena je 200 dinara po masci.

Iskreno ih preporučujem i zahvaljujem se Aleksandri, što mi je pružila šansu da ih sve isprobam. Sigurno ću da nastavim da ih koristim. Od svih, omiljene su mi Nar, Vitamin C i Placenta. Kako se vama čine?

6 коментара:

 1. oduvek sam htela da ih probam!
  nadam se da ce ti se dopasti moj post :)
  https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/04/i-let-my-ig-followers-make-decisions.html

  ОдговориИзбриши
 2. I like such masks. They are really good for skin.

  ОдговориИзбриши
 3. Estupendo trabajo tienes en tu blog! Las fotos son preciosas!feliz semana bonit@!💜💜💜

  ОдговориИзбриши
 4. Nisam nikada čula za njih, ali zvuči zanimljivo! xoxo
  Vesna - Home Chic Club

  ОдговориИзбриши
 5. Nisam nikad čula za ove maske, a i nisam ih ni koristila. U poslednje vreme ne koristim nijedne maske, jer mi zaista ne trebaju.

  Novi post je na mom blogu. Pogledaj ako imaš vremena: Adda's Life

  ОдговориИзбриши
 6. Zvuce jako zanimljivo . Nisam do sada cula za njih . Hvala na informacijama . Post je odlican . 😊👌💖

  ОдговориИзбриши