петак, 27. јануар 2017.

Noviteti iz drogerija

Dobrodošle :) 

Danas predstavljam novitete u mesecu januaru koje sam pazarila preko Lilly sajta i jedan proizvod je iz DM-a. Na Lilly sajtu imate 5% popusta na sve što nije na akciji i besplatnu poštarinu preko 3000 dinara. Veoma su ažurni i sve stiže maksimalno zaštićeno i super upakovano.

Lice i ruke


 

VZK antirid kremu sam videla na sajtu i rešila sam da je probam. Imam problem sa kremama za područje oko očiju jer su me mnoge pekle i iritirale. Koža mi je tu veoma suva pa mi treba masnija krema, što ova i jeste. Za sad sam zadovoljna, kad je detaljno isprobam javljam utiske. Cena joj je 269 dinara u Lilly drogerijama.
Skidanje šminke oko očiju je za mene veliko mučenje. Još uvek nisam našla sredstvo koje će mi skinuti šminku bez da trljam do besvesti. Valentina maramice sa micelarnom vodom mi skidaju mat ruževe, puder, senke ali maskaru i ajlajner nikako. Lepo zvuči vlažne maramice za skidanje šminke, plus i micelarna voda ali i dalje sam u potrazi za boljim sredstvom ili maramicama. Koštaju 159 dinara.
Dove sapune koristim za ruke, lice i za telo. Obožavam ih i uvek ih imam u rezervi. Ne isušuju kožu a lepo čiste. Koštaju 103 dinara. 
Palmolive sapun sa kamilicom je na akciji u Lilly-u 3+1 gratis.Ne isušuje ruke i prelepo miriše. Pakovanje od 4 je 225 dinara.

Kosa



Titania drvena četku sam kupila posle skraćivanja kose jer sam čitala da su drvene četke dobre za kosu. Titania ima kvalitetne četke i dugo sam samo njihove četke koristila dok se nije pojavila čuvena Macadamia četka. Košta 285 dinara.
Afroditine šampone koristim godinama,odličan je odnos cene i kvaliteta i uvek im se vraćam. Probala sam razne i najbolji mi je ovaj sa koprivom. Košta 289 dinara.
Velnea šampon sa aloe verom sam uzela da probam jer ga mnogi hvale. Košta 189 dinara. 
Loreal Elseve arginine resist x3 double elixir sprej za kosu i Gliss ulje do sada sam samo jednom koristila i mogu da kažem da je kosa mekša i zaglađenija. Takođe imaju veoma prijatan miris. Sprej košta 279 dinara i na sniženju je trenutno kao i ulje koje košta 685 dinara.


Intimna nega 



Godinama u nazad koristim Jessa losion ali uvek volim da isprobam nešto novo kao što je ovaj Moe28 losion. Oba su blaga, namenjena za osetljivu kožu i cena im je više nego povoljna. Jessa košta 169 dinara na popustu u Dm-u a Moe28 143 dinara na popustu u Lilly-u.
Moe28 vlažne maramice imam uvek u torbi i najbolje su koje sam do sada koristila. Postoje u manjem pakovanju od 10 i većem od 20 maramica. Cena im je 31 dinar za manje i 55 dinara za veće pakovanje na sniženju u Lilly-u. 

Da li ste koristile nešto od ovih proizvoda i kakvi su utisci? 
Do sledećeg posta :* vas :)


8 коментара:

  1. Zdravo lepojkice :) I ja koristim ovaj šampon od koprive i pantenola i baš sam zadovoljna, jeste da mi kosa bude kruta od njega, ali naravno zato što nema kao drugi šamponi puno supstanci koje daju kosi mekoću, ovaj je prirodan...dopada mi se kod njega što mi baš lepo isčisti kosu. Javljaj utiske za kremicu ispod očiju, jer mi je isto taj deo jako suv i svrbi, peče. Te drvene četke su odlične, imala sam jednu davno ali sam sad uzela Macadamia no tengle i prezadovoljna sam. :-* <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste da ukruti kosu ali za te pare vredi :D javljam obavezno, za sad mi nije izazvalo nikakve iritacije, videcu za kasnije. :) jesu drvene super ali Macadamiu niko ne moze da nadmasi :D :* to je zakon od cetke <3

      Избриши
  2. Imala sam VZK antirid kremu i meni je bila ok, malo je masnjikava za moj ukus :) Dove sapune obozavam, ali na zalost ih ne kupujem jer nisu cruelty free. Probaj Byphasse micelarnu vodu, odnos cena kvalitet je fantastican :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste masnija ali mi je do podrucje suvo pa mi se brzo upije :) nisu :( nisam znala a bas ih volim :/ hocu, nikad je nisam koristila :):*

      Избриши
    2. E pa super kad ti ta kremica odgovara. Ja koristim Bioten Genovate ona je mnogo laksa, ali mi je dovoljna s' obzirom da je koristim u kombinaciji sa uljem za lice :* :)

      Избриши
  3. Divni noviteti, čekam utiske o šamponu. Promenila sam ih bezbroj i nikako da nađem jedan dobar. :/

    ОдговориИзбриши