уторак, 28. март 2017.

Balea tuferi za skidanje šminke


Već sam nekoliko puta pomenula da imam veliki problem sa skidanjem šminke oko očiju. Maskaru najteže skidam i često mi se iritiraju oči. Večito sam u potrazi za idealnim skidačem. Probala sam i maramice, micelarne, uljane skidače, prirodna ulja i retko koji proizvod mi odgovara. Problem mi je i to što uveče kada skinem šminku, izgleda kao da sam sve skinula a ujutru se probudim sa tragovima maskare na trepavicama.


Ove tufere sam zapazila u Dm-u i rešila sam da ih probam. Cena im je bila baš povoljna, negde oko 150 dinara a koristila sam i njihovo dvofazno sredstvo i bila sam baš zadovoljna. Postoji verzija sa uljem i bez ulja. Imaju po 50 tufera u pakovanju. 


Znam da neki ne volje uljana sredstva za skidanje šminke, nisam ni ja neki preterani ljubitelj ali se u svakom slučaju umivam pa mi je najvažnije da radi posao.
Verzija sa uljem ima vitamin E i C u sebi a bez ulja aloe veru i alantoin. Razlika je u tome što tuferi sa uljem skidaju vodootpornu šminku a tuferi bez ulja ne. Ne mogu da kažem ništa o tome jer ne koristim vodootpornu šminku ali mogu da kažem da tuferi sa uljem mnogo bolje i brže skidaju maskaru. Meni su potrebna 2 tufera za skidanje maskare a 4 ako imam baš našminkane oči sa ajlajnerom i senkama i tada uvek koristim uljane. 
Tufere bez ulja koristim da skinem korektor i pređem preko ostatka lica ili nekad kada stavim jedan sloj maskare. Ne mogu da kažem da oni loše skidaju maskaru ali u poređenju sa tuferima sa uljem, uljani su mnogo bolji. 


Dolaze pakovani u plastične teglice, sa metalnom zaštitom, tako da ste sigurni da niko nije pipao proizvod pre vas. To me iskreno izluđuje jer moram uvek da pazim da nije neko gurao prste u proizvode koje kupujem. Ne razumem devojke koje to rade. Ako vas zanima miris gela za tuširanje i nekako da pomirišete ali da gurate ruke u kreme, pudere, rumenila, ruževe...ježim se od toga. 


Tuferi sa uljem su nešto tanji od tufera bez ulja ali su oba verzije dobro natopljene proizvodom.Na ruci možete da vidite trag koji ostavljaju tuferi. Uljani trag se vidi dok se tuferi bez ulja ne vide na koži i brzo se suše. 


Miris im je blag i prijatan. Nisu mi iritirali kožu i veoma sam zadovoljna njima. Definitivno ću ih kupiti opet jer su efikasni i veoma povoljni.
Da li ste ih probele i kakvi su utisci? :)

4 коментара:

  1. Iskreno ja ih nisam probala, ali mi deluju zanimljivo. Dopada mi se pakovanje i dopada mi se cena, tako da cu ih definitivno probati prvom prilikom :) Odlican post ! #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  2. Kako nisam čula za ovo ranije??? Deluju mi sjaaajno. Moram ih probati prvom prilikom! Btw, recenzija je temeljna i odlična,kao i ceo blog, zato se redovno vraćam da ga čitam. Pozdrav. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam prezadovoljna! Ne samo da skida šminku nego i neguje kožu oko očiju i lica pošto sa tim čistim celo lice a ne samo oči!

    ОдговориИзбриши