среда, 26. април 2017.

Eos balzami za usne jagoda i šumsko voće




Već sam vam puno puta pisala kako obožavam Eos balzame za usne. Bili su i u mojim favoritima, jer niko ne može da odoli slatkoći njihovih pakovanja. Ova minijaturna jaja vole mnoge poznate ličnosti i hvale ih na sva usta. Iskreno, bila sam skeptična jer mnogo puta ti isti hvaljeni proizvodi su čist marketing. Odlučila sam da sačekam recenzije naših devojaka i da vidim da li ovi balzami zaista rade posao. Počele su pozitivne recenzije ali mi se ipak nije dalo 800 dinara za njih koliko je tada koštao najjeftiniji balzam na Facebook stranicama. 



Vreme je prolazilo i ja sam se ohladila jer imam dosta balzama. Većina njih nije radila ni pola posla koliko je obećavala ali ajde, neka se potroši. I sasvim iznenada dobijem svoj prvi Eos balzam na poklon. Bila sam u bolnici, čekala sam porođaj ( o tome sam vam pisala u ovom postu ) i moj muž mi donosi Eos balzam sa mirisom maline, ja se oduševim. Prelepo miriše i napravljen je tako dobro da lepo obuhvati usne i balzam se ravnomerno raspoređuje, ma milina. Veliki plus što ima slatkasti ukus. Trošila sam ja moju malinicu do kraja januara i vidim da cele zime nisam imala problem sa usnama a koristila sam njega, Nuxe balzam i Avon labelo.



Počela sam da guglam koji bih sledeći da probam i vidim na sajtu Eos prodaja da imaju akciju povodom dana zaljubljenih i da su im balzami u pakovanju dosta jeftiniji. Razmišljala sam da naručim neko veće pakovanje, da napravim zalihe ako izbije rat ili padne meteor ili poplava se dogodi, ne daj Bože. :) Ali me je sprečilo to što u pakovanjima od tri balzama i više postoji uvek balzam sa mentom a ja mrzim mentu, mrzim osećaj hlađenja i peckanja na usnama. Nikako mi ne bi prijao pa sam se odlučila na pakovanje sa dva balzama i to jagoda i šumsko voće.  Na sajtu sa kog sam naručivala, platila sam pouzećem i stiglo mi je za 2 dana. 



Balzami su 100% prirodni, 95% organski i bez glutena, parabena, ftalata i naftne derivata. Obogaćeni su vitaminom E i antioksidansima. Imaju po 7 grama i traju zaista dugo jer nije potrebna velika količina i stalno nanošenje.



Balzam sa jagodom miriše kao najlepši sladoled od jagode ili žvake sa ukusom jagode. Ima slatkast ukus i lepo se razmazuje. Hidrira usne i traje satima, ako ga ne pojedete kao ja.  Na usnama ostavlja nežan sjaj. Nema boju u sebi ali ne ostavlja ni beličasti trag, što mi se dešavalo sa nekim balzamima.


Balzam sa šumskim voćem ima nešto slabiji miris ali takođe veoma lep. Mislim da bi se svima svideo jer nije toliko sladak kao jagoda.  Takođe, lepo hidrira i baš sam zadovoljna njime. Ni ovaj balzam, ni balzam sa jagodom nisu lepljivi na usnama.

 

Posle ovog balzama, sam u Dm-u kupila balzam sa kokosovim mlekom, koji je takođe predivan pa vam preporučujem da i njega pogledate. 
Krajnji utisak je pozitivan jer ovo nisu balzami koji samo stoje na usnama, već stvarno neguju. Naravno, ispucale usne i veće probleme rešavaju medicinski balzami ali ovo je balzam za svaki dan, za torbu, za posao, za školu. Ja ga rotiram sa drugim balzamima pa imam uvek pored kreveta, u dnevnom boravku, u tašni ga uvek vučem sa sobom. Pored balzama za usne, postoje još i kreme za ruke, koje isto imaju zanimljivo pakovanje.
Ovi balzami se proizvode u Americi, gde su dosta jeftiniji, pa ako imate nekog neka vam donese odatle.

Da li ste vi probale ovaj balzam i kakvi su vaši utisci?

16 коментара:

  1. Ja sam probala samo Summer Fruit i u suštini sam zadovoljna svime, osim cene :D :D :D

    ОдговориИзбриши
  2. Ja iskreno nisam probala eos, mada imam milion balzama i labela, tako da nikad da dodje na red :D Odlican post draga kao i uvek :*

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala, mislila sam, kao i ti da je u pitanju marketing a ne kvalitet, ali ako su stvarno dobri, probaću. Jedino mi se cini da je cena previsoka za balzam... xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  4. Oprobala sam eos balzam,plavi i stvarno super njeguju usne sve super,međutim smatram da im je cijena prevelika i da su pomalo precijenjeni.♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  5. Mislim da sam jedina blogerka koju EOS balzami uopste ne privlace :D

    ОдговориИзбриши