петак, 7. април 2017.

Potrošeni proizvodi #2



Nemam naviku da trošim mnogo proizvoda jer neprestano trpam nove a zaboravljam stare i tako u krug. Za danas sam pripremila nekoliko stvarčica ali to su sve mahom proizvodi o kojima sam pisala. 

Nemam ni naviku da čuvam pakovanja od pasti za zube, vlažnih maramica... sem ako se one ne izdvajaju po nečemu. Ova Blend-a-med complete 7 white pasta se izdvaja po tome sto ima blag ukus. Znam da mnogim ljudima smeta jak ukus mentola u pastama, tako da bih njima preporučila ovu.Ja ikreno volim da pasta ima dosta mentola. Koštala je oko 200 dinara u Lilly-u.
Balea kremasti piling sa kajsijom je moj omiljeni pilig za lice i koristim ga godinama. U sebi sadrži mlevene koštice kajsije i vrši jači piling, koji ja volim. Košta nešto manje od 200 dinara u Dm-u.
Macadamia ulje za kosu obožavam i ovo mi je ne znam koja bočica po redu. O njemu sam pisala recenziju u ovom postu i sigurno ću ga ponovo kupiti. Košta oko 400 dinara u Alexandru.
Airol krema je najzad moja prošlost. Nisam zadovoljna uopšte sa tretmanom njime. Bubuljice i dalje imam a koža mi je izrazito suva, puna ljuspica. O mojoj nezi lica sam pisala u ovom postu. Košta oko 700 dinara ali se veoma teško nalazi.
VZK protiv strija je odlična krema za negu kože. Gusta je i masna, tako da je više za hladnije vreme i suvu kožu. O njoj i drugim kremama protiv strija sam pisala više u ovom postu. Košta oko 350 dinara u Lilly-u.
Valentina maramice za skidanje šminke sa micelarnom vodom su za mene bile promašaj. Grublje su nego što bi trebalo i ne skidaju šminku. 
Jessa gel za intimnu negu je moj omiljeni gel ovog tipa. Probala sam razne ali kada se uzme u obzir cena i kvalitet, ovom nema ravnog. Košta oko 200 dinara u Dm-u.

I to bi bilo to za ove potrošene proizvode. Nadam da vam se sviđaju i ovakvi kratki postovi. :)

4 коментара: