субота, 17. јун 2017.

Četkice i blenderi sa sajta Zaful + poklon


U ovom postu sam vam predstavila stvari sa sajta Zaful a danas vam pišem utiske o četkicama i blenderu. Četkice su 10 u pakovanju a sunđerčići su 3 u pakovanju. Oba seta su izuzetno jeftina i baš se isplate. Četkice možete da pogledate na linku OVDE a blendere OVDE. 


Sve je došlo lepo upakovano u puckalici, bez ikakvog oštećenja. Nisam platila carinu i danas je besplatna poštarina, za sve proizvode koje naručite. 
Takođe, na mojoj Facebook stranici je nagrađivanje, gde poklanjam jedan sunđerčić sa još nekim proizvodima, pa pogledajte. 




Kod ovih sunđerčića me je privukla cena i njihove vesele boje. Pakovanje od 3 sunđera košta manje od 3 dolara. Lepo su urađeni, od kvalitetnog sunđera i primerak, koji sam ostavila za sebe je izdržao 10-tak pranja a da nema nikakvo oštećenje. Zakačila sam ga i noktima i nigde nije pukao. Lepo se pere i ne upija mnogo proizvoda. Odličan je za korektor ispod očiju i za konture. Probala sam za puder i lepo sjedini sa kožom, samo treba malo više vremena jer ne narasta. Na slici gore, vidite 3 blendera i moj je u sredini ( svetlo-tamno roze ) i on je mokar, ostala dva su suva i potpuno nova. Kada se uzme u obzir kvalitet i cena ovih proizvoda, svakom bih preporučila jer iako ne narasta odlično radi posao.








U setu četkica se dobijaju 8 za oči, jedna za hajlajter i jedna za korektor ispod očiju. Ostale 8 su za blend, nanošenje senke, za obrve i za ajlajner. Tu je i jedna mala četkica, koje može da posluži i za obrve i za nanošenje ruža za usne. Prala sam ih i koristila stalno od kada sam ih dobila i nije otpala dlaka i lepo se peru. Sve četkice su mekane, sem jedne za nanošenje senke jer je pljosnata previše i malo grublja. Ali to je samo jedna četkica i ne zameram. U mnogo skupljim setovima se uvek nađe neka četkica koja ne odgovara svima. Ostale četkice su odlične. Za blend, odlično blendaju sa svim senkama. Nisu rascvetale i ne bacaju proizvod svuda po licu. Za hajlajt i korektor su mekane a opet čvrste, da mogu fino da nanesu proizvod. Četkicama za obrve i za ajlajner sam takođe veoma zadovoljna. Mislim da ovaj set svaka devojka treba da ima jer sadrži većinu četkica, koje su vam potrebne. Sviđa mi se to što nema češljića za obrve, jer to u svim setovima ubacuju a najjeftiniji je proizvod i nejnepotrebniji, po meni. Sve u svemu, veoma sam zadovoljna. Za 6 dolara dobijete sasvim dobar set od 10 četkica. Postoji i set u crnoj boji. 

Nemojte da zaboravite da je danas besplatna poštarina na sajtu Zaful i da učestvujete u nagradnoj igri na mojoj Facebook stranici. :*

11 коментара:

  1. Predivan post, kao i tvoj blog. Prvi puta sam na ovom blogu i moram priznati da je jako zanimljiv. Zapratila sam te pa ako želiš uzvrati.
    Što se tiče samog Zaful-a stvarno su fenomenalni. Ovi blendići su prava atrakcija. Viđala sam ih kod mnogih blogera i svaki puta se iznova oduševim. Jako su interesantni :D

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши
  2. Cetkice deluju jako kvalitetno i profesionalno, ne sumljam u to da su dobre. Sto se tice mog iskustva sa beauty blenderima koje sam porucivala sa Zafula u nekom drugom setu, lepo narastu i rade svoj posao. Sjajan post!

    Prvi put sam na tvom blogu i jako mi se svidja te sam te zapratila, uzvrati ako zelis. ♥
    Novi post na Misseslandy

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probacu i ja ponovo sa nekim drugim njihovim blenderom. :* zapratila sam te <3

      Избриши
  3. Анониман17. јун 2017. 09:37

    I četkice i sunđerčici, tskozavni beauty blenderi su stvarno jako lepi.

    Kiss, marry, kill + Room decoration with Banggood | laAdda​​​

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo je predivno. I četkice i blenderi deluju baš fino. Baš mi se dopada ovaj post.
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je predivno. I četkice i blenderi deluju baš fino. Baš mi se dopada ovaj post.
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post! Imam iste beauty blendere i jako sam zadovoljna kvalitetom, a verujem da su i četkice odličnog kvaliteta :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши