четвртак, 22. јун 2017.

Hipp kozmetika za bebe


Sa Hipp kompanijom smo se prvi put sreli kada sam pokušavala da povratim mleko. Tada sam probala njihov čaj za dojenje i veoma mi je pomogao. Količina mleka se znatno povećala i izbacili smo potpuno flašicu posle 2 kutije. Vođena tim iskustvom, kada je beba počela sa čvrstom hranom, kupovali smo joj Hipp kašice. Organske su i veoma ukusne. Došao je red i na kozmetiku, i ni tu nismo ništa manje oduševljeni. 

 

 BABYSANFT PENA ZA PRANJE LICA I RUKU


 ABYSANFT VLAŽNI TOALET PAPIR




Pena je bebu prva privukla jer ima veseli oblik patkice. Lepo je dizajnirana i Magdalena je obožava. Lepo peni i pumpica je zaista dobro odrađena. Lako se stiska i ne curi sa strane. Nekad je potrebno da se malo protrese pre upotrebe. Koristimo je svakodnevno za pranje lica i ruku ali i za kupanje. Ubacimo u kadicu 3 pumpice i beba uživa u veseloj peni. Jako sporo se troši.

Vlažni toalet papir je dizajniran da imate osećaj da ste okupali bebu a ne samo obrisali. Lako lepo čisti i ne ostavlja lepljivi film na koži. Veoma su čvrste maramice, ne kidaju se i lepo su natopljene. Bebinoj koži izuzetno prijaju. Nisu izazvale nikakve iritacije. Imaju plastični dodatak, kako se maramice ne bi sušile i kako bi mogle lakše da se izvade. To nam zaista puno znači jer sa običnim lepljivim delom, losion obično iscuri napolje. Mi maramice držimo obrnuto, kako bi ravnomerno bile natpoljene losionom. Pakovanje je srednje veličine i odlično stane u svaku torbu. Kada idemo na brzinu negde, nosimo samo ovaj toaletni papir, dve pelene i flašicu vode za bebu. Staje sve u njenu tašnicu i šmizla je spremna. ;) 

BABYSANFT KREMA ZA NEGU



BABYSANFT KREMA PROTIV OJEDA SA PANTENOLOM I CINKOM





Kremu za negu mažemo posle svakog kupanja na lice i telo. Lepe je strukture, brzo se upija i možemo odmah da se obučemo. Ostavlja kožu baš mekom. Naša bebica ima ekcem i do skoro je koristila specijalne kreme. Kako se to smirilo, krenuli smo sa ovom kremom i nije imala nikakvih problema. Ekcem se ne vraća i mi smo veoma zadovoljni. Jako se sporo troši jer se baš lepo razmazuje. Namenjena je i odraslima sa osetljivom kožom i zaista je koža posle nje nahranjena i umirena. 

Krema protiv ojeda je sa cinkom i pantenolom. Pantenol je poznat po svom svojstvu da regeneriše kožu, dok cink pomaže kod upala. Kako je krenulo toplije vreme Magdaleni se javio ojed u pelenskoj regiji i mazali smo ovu kremu i ispirali Hipp penom. Vrlo brzo se smirilo i povuklo. Kremica je veoma gusta ali se u dodiru sa kožom brzo razmazuje. Ako se stavi tanji sloj, veoma se brzo upije. Ja ne volim da preterujem i da mažem bebi debeo sloj kreme. Mislim da nema potrebe za tim i da treba koža da diše. 


Na slici gore sam vam prikazala prenu, kremu za negu i kremu protiv ojeda. Da li i vi volite Hipp kozmetiku, kao i mi? :*

6 коментара:

  1. Анониман22. јун 2017. 12:57

    Predivan post, draga. Drago mi je da ti se ovi proizvodi sviđaju.

    Summer Bucket List | laAdda

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post! Ambalaze proizvoda su preslatke *_*

    Uclanila sam se na tvoj blog. Zaista je divan! Bilo bi mi jako drago kada bi uzvratila!
    http://alwaysbepositiveee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Iako nisam beba i nemam beba volim proizvode za bebe jer dosta pomažu mojoj suhoj koži. Ranije sam koristila njihovu kremu i bila je jako dobra. Ali kako volim da mijenjam proizvode otišla sam dalje :D
    Predivan post!

    Moj mali kutak

    ОдговориИзбриши