понедељак, 26. јун 2017.

Menta Padej Mentaskin melem za negu lica i melem za negu tela


U ovom postu sam vam predstavila proizvode kompanije Menta Padej. U pitanju su bili melem za ožiljke i melem za strije. Danas vam prestvaljam melem za negu lica i melem za negu tela. 
Oba su na bazi ulja. Bele su boje i srednje gustine. Odlično neguju kožu i ostavljaju je mekom i nežnom. Melem za negu lica koristim za masažu lica i utrljavam ga na toplu, vlažnu kožu. Potrebna je mala količina i melem se brzo upije. Odličan je i za predeo oko očiju jer intenzivno neguje. Melem za negu kože tela koristim na onim delovima gde nemam strije i ne mažem melem za strije, odnosno melem za ožiljke. Veoma lepo neguje kožu. Koristim ga još i za brijanje jer brijač klizi po koži i ne izaziva iritaciju. Ja sam od onih devojaka koje se uvek poseču i koje brijanje iritira. Od kad koristim ovaj melem za brijanje nisam imala nikakvu iritaciju.  Jako sporo se troše i koristim ih oko 2 meseca a istrošila sam oko trećine. Melem za lice ima 140ml a melem za telo 200ml.
Cena melema za lice je oko 540 dinara a melema za telo oko 670 dinara. Više informacija možete naći na njihovom sajtu Menta Padej.



Mentaskin za negu lica

Mentaskin emulzija za negu lica
Namena: MENTASKIN za negu lica namenjena je za negu lica i dekoltea. Osobine i dejstva: MENTASKIN za negu lica je preparat čiju glavnu komponentu čini nerafinisano maslinovo ulje visokog kvaliteta. Njegove osnovne komponente, biofenoli, vitamini, steroli, pored zaštite kože od neželjenih dejstava spoljašnje sredine, čuvaju njenu vlažnost i neguju je. Biofenoli maslinovog ulja pospešuju regeneraciju ćelija kože i usporavaju proces njihovog starenja. Redovnim korišćenjem emulzije smanjuje se dubina postojećih i usporava nastanak novih bora. Ten postaje negovan, svež i poprima mladalački izgled.
Mentaskin emulzija za negu lica obogaćena je nerafinisanim maslinovim uljem visokog kvaliteta.
Redovnim korišćenjem Mentaskin emulzije za negu lica smanjuje se dubina postojećih i usporava nastanak novih bora. Ten postaje negovan, svež i poprima mladalački izgled.
NAČIN UPOTREBE: Laganim pokretima naneti emulziju na očišćenu kožu lica i vrata.
SASTAV: AQUA – OLIVE OIL, LANOLINUM ANHYCRCUM-ACIDUM STEARICUM – FRAGRANCE 0,2%  – EUXYL K 100 0,04%.


Mentaskin za negu tela

Mentaskin melem za negu tela
Namena: Sa uspehom se može koristiti za stalnu negu tela. Hrani i pospešuje regeneraciju kože tela. Osobine i dejstva: MENTASKIN za negu tela obogaćena je nerafinisanim maslinovim uljem visokog kvaliteta i pčelinjim voskom. Biofenoli maslinovog ulja pospešuju regeneraciju ćelija kože i usporavaju proces njihovog starenja. Jedan od veoma bitnih sastojaka ovog preparata je i pčelinji vosak, koji pored prvenstvene uloge u obezbeđenju optimalnih reoloških karakteristika, zahvaljujući svom hemijskom sastavu, pospešuje i regeneraciju ćelija kože.
Mentaskin melem za negu tela obogaćena je nerafisnisanim maslinovim uljem visokog kvaliteta i pčelinjim voskom. Sa uspehom se može koristiti za stalnu negu tela.
Zahvaljujući svom idealnom hemijskom sastavu hrani i pospešuje regeneraciju kože tela.
Redovnim korišćenjem ovog blagotvornog sredstva koža postaje glatka i nežna.
NAČIN UPOTREBE: Mentaskin se može upotrebljavati u bilo koje vreme tokom dana. Preporučuje se upotreba posle tuširanja, odnosno kupanja, kada se preparat laganim pokretima nanosi na telo.
SASTAV: AQUA-OLIVE OIL-CERA FLAVA-MAGNESI STEARAS-LANOLINUM ANHYORCUM-ACIDUM STEARICUM-FRAGRANCE 0,2%-EUXYL K 100 0,04%


Da li koristite meleme za negu kože i kako vam se ovi čine? :*

4 коментара:

  1. Obožavam meleme, Saljic melemi su u mojoj stalnoj postavci i ne planiram da ih izbacim iz upotrebe. Konkretno za ovaj brend nisam cula, ali mi deluje super, a i cene su odlične, tako da ću sigurno nabaviti melem za negu tela :) ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман26. јун 2017. 12:25

    Jako volim da koristim meleme, međutim ja koristim neke obične, koje imaju u mom mestu. Oni nisu brendirane, i od prevelikog koriščenja natpis se obrisao pa ti ne mogu reći kog brenda su oni.

    Moje mišljenje o onlajn kupovini | laAdda

    ОдговориИзбриши