уторак, 27. јун 2017.

Odlični proizvodi a da koštaju manje od 200 dinara?


Sve žene vole da uštede na nekim proizvodima a da za neke daju veći novac. U neke jednostavno vredi uložiti i o tome sam pisala u ovom postu. Neki su odlični i koštaju manje od 500 dinara i o tome sam pisala ali u ovom postu. ;) Za danas vam predlažem da pogledate družinu proizvoda, koje sam platila manje od 200 dinara i koji su meni stvarno odlični. 


Solea kremu u klasičnoj teglici sam koristila kao mala. Moja mama je stalno koristila i ja sam se švercovala uz nju. :) Bila sam veoma srećna kada sam videla da su napravili kremu za ruke i morala sam odmah da je kupim. Platila sam je 180 dinara u mojoj lokalnoj parfimeriji. Odlično neguje i brzo se upija. 
Astor 5 u 1 bazu za nokte sam hvalila mnogo puta. Odlična je za oštećene nokte i sa njom nokti ne žute. Platila sam je 100 dinara kod Andrijane88 sa sajta Šopingholičarke.
Maybelline ulje za zanoktice sam takođe pazarila od Andrijane za 100 dinara. Znate moj problem sa zanokticama i da samo trpam proizvode za negu istih. Odlično omekšava i ima dosta prirodnih ulja za negu. 
Golden rose Quic Dry nadlak sam platila 180 dinara u mojoj lokalnoj parfimeriji. Ovo mi je 3 bočica po redu. Brzo suši lak i ne dozvoljava da se brzo povuče sa ivice nokta. Ne zgušnjava se na pola bočice, kao mnogi brzosušeći lakovi. 


O Balea tuferima za skidanje šminke sam pisala u ovom postu. Jeftin i odličan proizvod. Košta manje od 150 dinara. 
VZK Pantenol plus koristimo svi po kući. Odličan je kao baza za lice, kao zamena za noćnu kremu, kao krema za ruke. I bebu ponekad mažemo sa njim. Proizvod koji treba svako da ima. Koštao je oko 190 dinara.
Avon krema sa matičnim mlečom je odlična hidratantna krema. Brzo se upije i odlična je baza za šminku. Platila sam je na sniženju oko 150 dinara. 
Avon balzam za usne lepo neguje i dugo traje na usnama. Platila sam ga 120 dinara. 
Balea crna maska je koštala oko 120 dinara. Sada su sve više popularne ove maske za skidanje mitisera. Lepo skine sve nečistoće i pore ostaju očišćene. 


Essence 3d senku obožavam zbog dobre pigmentacije. Ne trusi se a dugo traje. Platila sam je 120 dinara kod Andrijane
Catrice ajlajner Wet&dry je odličan proizvod jer može da se koristi vlažan i suv. Ima baš dobru pigmentaciju i ako vam treba baš crna senka pogledajte ovu. Za mat, crni ajlajner poprskajte fiksator na četkicu. Koštao je 150 dinara kod Andrijane
Essence maskaru za obrve sam više puta hvalila i neću sad da dužim. Odličan proizvod i koštao je, mislim oko 180 dinara kod Andrijane.
Essence olovke za oči i usne obožavam. Imam ih puno i veoma sam zadovoljna kvalitetom. Koštaju 130 dinara u drogerijama. 
Manhattan olovka za usne je jedna od najboljih olovaka za usne, koju sam probala. Kremasta a traje ceo dan. Klizi po usnama. Jedva čekam da Andrijana donese nove boje. Platila sam je oko 150 dinara. 



Da li koristite ove proizvode i kako vam se čine? Koji su vaši omiljeni jeftini proizvodi? :*

9 коментара:

  1. Balea masku koristim i nije losa. VZK mi je odlicna, cak i bolja od one galenikine 😊

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман27. јун 2017. 12:54

    Jako lep post, draga. Proizvodi su fantastični. Iako su veoma jeftini veoma su kvalitetni.

    I want to travel #2 | laAdda

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post draga! Probala sam GR top coat koji je odličan, kao i Essence olovke za obrve i usne. Probala sam i Avon balsam za usne i Avon Care kremice skoro pa sve. :D Blog ti je divan zaista učlanila sam se. ♥

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  4. Odlične preporuke, a plus i ekstra povoljne.

    Cmok

    ОдговориИзбриши
  5. Super post. Za sada koristim samo Avon balzam za usne i njega uvijek koristim jer je hidratacija na nivou stvarno. Također, koristim i essence olovke za usne i njima sam također prezadovoljna. Htjela sam da Vas pitam da li ovaj essence gel za obrve fiksira? ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  6. Svaka ti čast na ovakvom postu, dopada mi se ideja, a i predstavljeni proizvodi. :)

    Kathy's delight I Instagram I Facebook

    ОдговориИзбриши
  7. Ovakav post mi je bas trebao! Hvala puno na preporukama :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  8. Odličan post!Essencove olovke su mi jedne od omiljenih iako su zaista jeftine ♥

    Posjeti moj blog i zaprati,uzvraćam- funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  9. Balea tuferi su mi extra a bas imam osetljive oci 😊

    ОдговориИзбриши