недеља, 11. јун 2017.

Sapuni koje volim da koristim


Iako mnogi tvrde da sapuni nisu dobri za kožu i da ne treba da se koriste, ja ih koristim. Potpuno mi odgovaraju koži i lepo očiste lice. Godinama sam verna Dove sapunu za ruke i lice, kao i Doctor's sapunu protiv akni, koji mi je dermatolog prepisao. O njima sam pisala i u ovom postu. Od skoro koristim i Refan sapun sa sunđerom za lice i telo, kao i Woow sapun za lice i telo. Prezadovoljna sam učinkom i njihovim mirisom.



Dove sapuni su napravljeni sa 1/4 hidratantne kreme i ne isušuju kožu, što je meni mnogo bitno tokom hladnijih dana, kada mi je koža sklona isušivanju. Postoji sa raznim mirisima, za osetljivu kožu i kao piling sapun. Košta oko 100 dinara i imate u svakoj drogeriji i marketu. 




Doctor's sapun je antibakterijski i ima ulje peperminta u sebi, koje hladi. Odličan je u borbi protiv bubuljica i svima ga preporučujem, kao i njihov sapun sa sumporom. Nije preporučljivo da se redovno koristi ali kada se koristi isčisti skroz lice. Njihovi sapuni se mogu naći u svakoj bolje snabdevenoj apoteci za oko 170 dinara. 






Refan sapuni se mogu naći na njihovom sajtu Refan Srbija i koštaju 219 dinara za 50 grama. Ovaj sunđer toliko dobro miriše, da to ne mogu da vam opišem. oduševljena sam mirisom i idejom za sunđer-sapun. Odlična stvar da ne morate da koristite poseban sunđer već samo nakvasite i krenete da se kupate. Može da se koristi i za lice i za telo. Ostale sapune pogledajte na sajtu ili Facebook stranici.




Woow je prirodna kozmetika, koju pravi divna Stanislava. U njenoj nagradnoj igri sam dobila paket kozmetike i oduševila se mirisima a kasnije i učinkom. Piling me je oduvao pa ću o njemu u nekom od narednih postova. Glicerinski sapun košta 220 dinara za 100 grama i obogaćen je pantenolom i vitaminom E. Prirodan je, lepo miriše i odlično očisti kožu. Koristim ga za lice, ruke i telo. Sve njihove proizvode možete pogledati na Instagramu ili Facebook stranici


Da li vi koristite sapune i koje? :*

12 коментара:

  1. Dove mi je već godinama poznat, ali za preostala 3 prvi put čujem :)
    Ovaj sundjercic je nesto najbolje sto sam videla u skorije vreme, moram da nabavim, dopada mi se jako koncept, a sto se tiče Woow sapuna, tu nemam sta da dodam, sjajni kao i uvek, i miris i izgled, ma divno :)

    ОдговориИзбриши
  2. To da sapuni ne treba da se koriste mora da je rekao neko od onih ljudi od čijeg se smrada normalni čovek zakašlje u gradskom prevozu. DOVE sapune i sama volim, a ove druge koje si predstavila moram da probam. ;)


    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Ne koristim sapune jer mi pomalo isušuju kožu. Mislim, ne koristim ih za kupanje ili pranje lica, ali za pranje ruku- naravno. :D Mnogo su zanimljivi ovi koje si navela. Sam njihov dizajn je fenomenalan.

    Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  4. Wow!Prvi put sam na tvom blogu.Moram priznati da je prelep.Nov sam bloger tako da bi mi znacilo ako mozes da se uclanis u moj blog!

    my-life-story-1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. vau yadnja dva iygledaju veoma neobicno!
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Za tusiranje odavno ne koristim sapune,vec godinama,za ruke koristim tecni sapun i to afroditin ili fa,a za lice sam skoro probala zeljkovic sapune od kozijeg mleka,jedan sa grizom kao piling i jedan obican i stvarno kada se umijem s tim sto je kao pilin jer ima po sebi kao zrnca od griza lice mi je mekano i super,kao posle pilinga woow

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Afroditin tecan je bas dobar i ja ga bas volim. Slazem se i za Zeljkovic sapune, odlicni su <3

      Избриши