среда, 14. јун 2017.

Woow kozmetika


O Woow sapunu sam pisala u ovom postu a danas vam pišem moje utiske o ostalim proizvodima, koje sam dobila od divne Stanislave. Woow kozmetika je potpuno prirodna i ručno rađena. Možete da poručite proizvode sa raznim mirisima i u raznim oblicima. Više pogledajte na Instagramu i na Facebook stranici.




Ovim proizvodom sam oduševljena. Prvenstveno, miriše predivno i ideja je originalna. Koristi se tako što se posle kupanja utrlja na toplu, vlažnu kožu i utapka višak peškirom. Pošto je na uljanoj bazi, treba nekoliko minuta da se upije ali ostavlja kožu mekom i nahranjenom. Postoji sa oko 25 mirisa, pa svako može da nađe nešto za sebe. Cena za 50 grama je 350 dinara.




Od kako se Magdalena rodila nemam toliko vremena za kupanje i za rituale u kadi. Kupam se kada baš, baš imam viška vremena a ovako se tuširam. Obično mi se i tuširanje završi tako što čujem da plače i trčim da je podojim. :D Ipak sam se ovim proizvodima obradovala. Mirišu predivno, kupka na vanilu i jagodu a bomba na sladoled od čokolade. Koriste se tako što se rastvore u vodi. Miriše celo kupatilo i definitivno deluje opuštajuće. Čokoladna bomba pravi i blagu penu. Odlična stvar posle napornog dana jer otvara sva čula. Cena bombe je 150 dinara za veliku bombu i 80 dinara za malu. Cena mlečne kupke je 100 dinara za 50 grama, 250 za 100 grama, 300 za 150 grama i 500 za 250 grama.




Obožavam pilinge sa kafom i šećerom. Najbolje mi skinu mrtve ćelije i koristim ih za celo telo. Ovaj piling je namenjen uklanjanju celulita i ima smeđi šećer, kafu, kao i ulje kokosa i badema. Ima predivan miris citrusa, za koji je zadužen parfem, koji ovaj piling sadrži. Koristim ga za butine i odlično pilinguje kožu. Ostavlja je neverovatno mekom. Pakovanje od 50 grama košta 150 dinara a ovo pakovanje, od 200 grama 500 dinara. Veliko pakovanje je dovoljno za 15-20 dana upotrebe.




Koliko puta sam naglasila da padam na pakovanja? :D Ne znam da li ste videle skoro slađe pakovanje za balzam. Predivni maleni macarons. Postoji u raznim bojama i sa raznim mirisima a miriše predivno. Pored ovog, volela bih da probam rozi. :D Kontam, da je on sa jagodom ili lubenicom a njih obožavam. :) Ovaj balzam košta 250 dinara i ima aktivne sastojke, kao što su pčelinji vosak, šea puter i kokosovo ulje. Lepo nahrani usne i ne izaziva zavisnost, pošto je potpuno prirodan. Koristim ga najviše uveče, pred spavanje a ujutru usne su divne. Jedini savet koji imam, nemojte da probate da vrtite poklopac, već samo povucite na gore. Navikla sam da se poklopci odvrću i pokušavala sam da vrtim i vrtim, dok nisam ukapirala da se samo povuče. :D

Uvek podržavam naše devojke u svom poslu. Radujem se kada vidim koliko truda i ljubavi ulažu i prenose na kozmetiku. Svakom bih preporučila da proba ove proizvode.  :*

22 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Odlični proizvodi! Probala sam dosta stvarčica od Woow sapuna i kozmetike i oduševljena sam. Konkretno,ovaj balzam za usne mi je favorit! Odličan post draga!

    ОдговориИзбриши
  3. Deluju divno, baš ima zanimljivih stvarčica, a vidim da ih i dosta hvale.
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  4. jA IMAM PILIN SA MIROSOM PAPAJE I ODLICAN JE;SAMO GA IMAM MALO;ali sve im izgleda divno kao kolacici i nisu ni skupi

    ОдговориИзбриши
  5. Sve deluje predivno i štoje najbitnije sadrži samo prirodne sastojke! Divno! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман14. јун 2017. 12:42

    Odličan post, draga. Svi proizvodi su predivni. Nisam još probala WooW kozmetiku, ali planiram da to uskoro probam.

    laAdda Update - School is over! | laAdda​​​

    ОдговориИзбриши
  7. Sve je tako lepo, i slatko, mogla bih ceo dan da gledam :D ♥

    ОдговориИзбриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Odličan post! Svi proizvodi su divni, a balzam je definitivno najslađi :)

    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  10. Predivna recenzija i predivne slike :)
    Uzivala sam citajuci..Rado bih probala Woow kozmetiku,predivna ambalaza bas privlaci :) <3

    http://nerinnahsblog.blogspot.ba/

    <3

    ОдговориИзбриши