четвртак, 3. август 2017.

Jakna i prsluk za decu sa sajta Sammydress


Ovo je moja prva porudžbina sa sajta Sammydress. Čekala sam paket oko 3 nedelje i nije mi naplaćena carina. Sve je stiglo lepo upakovano i bez oštećenja. Veoma sam zadovoljna ovom kupovinom. Pošto imaju veliki izbor stvari za decu, naručila sam jaknu i prsluk za lepojkicu. Naručila sam oba u veličini 110 i odgovaraju tim veličinama. Za sad joj je veće a za zimu videćemo. Pošto ima i previše letnje odeće, odlučila sam se za ova dva komada i nisam se pokajala. Definitivno ću da načim još nešto za Magdalenu sa ovog sajta. 
Jakna je baš punjena, izuzetno mekana i sviđa mi se što ima skupljene rukave. Ima kapuljaču koja se skida. Na kapuljači je krzno i ono se ne skida. Ima divan detalj bisera na rajsferšlusu. Urađena je kao haljinica i blago se širi ka dole. Unutra je postavljena plišanim materijalom.
Prsluk je tanji od jakne i odličan je za prelazni period. Kapuljača se ne skida. Ima džepove sa strane i nabrane detalje na krajevima rukava i kapuljače. Urađen je od materijala koji ne upija brzo vodu pa je odličan za kišne dane. Ima previvan dezen sa leptirima.

Jaknu možete da pogledate na linku OVDE a prsluk na linku OVDE. 

Za svaku kupovinu možete da iskoristite kupon SammydressChen i da dobijete 10% popusta na kupovinu. 


















Faux Fur Hooded Ruffles Butterfly Coat 

 

Butterfly Print Puffer Vest

 

Kako se vama dopadaju stvari sa sajta Sammydress? :*

8 коментара: