недеља, 21. јануар 2018.

Potrošeni proizvodi #5 i #6


Poslednjih meseci sam dosta proizvoda potrošila i vodila sam se time da trošim proizvode, što više mogu. Ranije sam, čim kupim novi proizvod koristila samo njega a zanemarila starije. Tako su mi samo isticali rokovi i bacala proizvode. Ima dosta bočica pa neću mnogo da dužim. 


Tračice za mitisere su mi postale deo nedeljne rutine. Jednom do dva puta nedeljno ih koristim i mnogo mi pomažu da mi se pore manje vide i da se sporije pune nečistoćama. Nivea tračice su moje omiljene i nezamenljive su. Najbolje skidaju i veće mitisere. Posle njih su mi Balea tračice, koje su nešto slabije ali su povoljnije. One su više za sitnije mitisere. I na kraju Patch Line SOS tračice, koje mi nisu radile apsolutno ništa. 


Obožavam Balea kapsule za lice i koristim ih umesto noćne kreme ili ispod pudera. Silikonske su i puder prelepo legne preko njih. Hidriraju kožu i ostavljaju je neverovatno mekanom. Veoma su povoljne i dolaze u raznim varijantama, u zavisnosti od potreba kože.


M Beauty maske su mi mnogo pomogle u borbi sa hidratacijom kože. Koristim ih bar jednom nedeljno i veoma sam zadovoljna. Imaju dobru cenu a i stalno su na akcijama u drogerijama. Moja omiljena je maska za hidrataciju, kao i maska za sužavanje pora. 


Mazalice za usne koristim u poslednje vreme kao luda jer su mi usne suve. Eucerin balzam u stiku koristim godinama i verna sam mu jer me je mnogo puta spasio. Veoma sam zadovoljna i proizvodima u tubici. Eos sa kokosom sam smazala vrlo brzo jer ima prelep miris i sladak ukus. Avon balzam u stiku je izgubio svoju nalepnicu jer sam opsednuta skidanjem nalepnica. :D Veoma dobar balzam a izuzetno je povoljan.


Dontodent je moj omiljeni konac godinama. Probala sam mnoge ali ovaj mi je najbolji. Košta manje od 200 dinara a ima 100m dok drugi koštaju 300,400 a imaju 25 m tako da je odnos cene i kvaliteta značajan. Obložen je voskom i antibakterijski je, lepo čisti prostor između zuba i ima blag ukus mentola. Obično ne ubacujem ovakve proizvode u ali sam morala da javno izrazim svoju ljubav. ;)


Moji (ne)potrošeni lakovi su Golden rose brzosušeći nadlak, kome sam takođe verna godinama i već sam kupila drugi. Bacam ga zato što sam ga upropastila lakovima u boji i dobio je roze, umesto providnu boju. :/ Ghina glaze lak sam skroz potrošila i veoma sam zadovoljna kvalitetom i dugotrajnošću ovog laka. Sally Hansen brzosušeći nadlak bacam jer ima kratku četkicu, koja ne može više da dohvati proizvod a ja nema živaca da stalno okrećem bočicu. Aura bazu za nokte bacam jer sam je skroz zapostavila i istekao je rok. Bila je dobra baza ali mi nije radila posao kada je čvrstina noktiju u pitanju pa sam se okrenula drugim bazama. 


Došli smo do kremica za ruke i ove tri su najiskrenije moje preporuke. Balea koncentrat, Avon Planet spa i Solea krema za ruke i nokte su izuzetno hranljive i povoljne kreme za ruke. Ni sa jednom nećete pogrešiti. Brzo se upijaju i ostavljaju ruke izuzetno mekanim. Koristila sam ih i za stopala i odlične su. Popart vitaminski skidač laka imam bukvalno godinu dana a često lakiram nokte. Ova bočica je ogromna i traje i traje. Ne isušuje nokte, lepo skida lak i nije potrebno velika količina. Izuzetno je povoljan i ima sve moje preporuke. 


Disaar crna masku bacam iako nije skroz potrošena jer je promenila strukturu. U početku mi je radila odličan posao i skidala mitisere ali kasnije sve slabije. Kao da je izvetrela a u tubici je. Avon Planet spa Volcanic Iceland maska za lice je sa efektom zagrevanja i odlično čisti lice. Nanese se mala količina i tako lepo zagreje i očisti lice. Ova tubica mi je trajala sigurno godinu dana. Garnier umivalice su favoriti godine. Mnogo lepo očiste kožu a ne isušuju je dodato. Pomažu u borbi sa mitiserima i proširenim porama. Balea pena za umivanje mi je radila odličan posao ali je nešto nežnija. Ima voćne kiseline i namenjena je masnoj koži. Balea piling za lice je moj omiljeni piling godinama. Ma koji da probam njemu se uvek vratim. 


Aussie maska za kosu je dobra maska ali ništa spektakularno. Očekivala sam mnogo od nje ali mi i druge maske rade isti posao. Gliss Total repair mi je radila mnogo bolji posao i jedna je od najboljih maski, koje sam probala. Pomaže da se kosa lakše češlja i izgleda zdravo i sjajno. Zoo Vip šampon je odličan šampon i kosa je posle njega mekana i sjajna. Primetila sam da se sa njim kosa manje masti ali ne i da mi brže raste. Meni ništa nije u tu svrhu pomogao ovaj šampon. Oriflame Eleo šampon mi je pomogao da mi kosa zadrži vlagu, sada kada su vetroviti dani i izuzetno je hranljiv. Nije mi dodatno otežao kosu. Farmasi Tea tree šampon je namenjen kosi koja se brzo masti i definitivno pomaže pri tome. Lepo očisti kožu glave i odlaže pranje za jedan dan. Nezamenljivi Afrodita šampon od koprive uvek imam u kupatilu i koristim ga kada radim neke tretmane sa uljima. Verna sam mu godinama i odličan je šampon. 


Striament tretman za kožu sa strijama lepo nahrani kožu i pun je ulja. Dobar je za negu kože preko zime. O njemu sam više pisala u ovom postu. Avon piling za telo je odličan piling za sva čula. Prelepo miriše i odlično radi posao. Afrodita kremaste gelove za tuširanje svi volimo i o njima ne treba preterano dužiti. Odlični su i fenomenalno mirišu. Jessa gel za intimnu negu sam hvalila i neću više o njemu. Natura Siberica Fresh spa tretman za kožu sa strijama je odličan za leto i toplije dane jer se momentalno upija i ostavlja kožu nežnom i mekanom. Lilly gel za tuširanje sam koristila za pranje četkica i baš ih lepo očisti. Lepo peni i fino miriše na borovnice. Dove kupka je odlična za zimke dane jer ima sitne uljane kapsule, koje pucaju u dodiru sa kožom. Lepo nahrani kožu i divno miriše. 


Ostale su samo prskalice i to Oriflame Love potion sprej za telo, koji fenomenalno miriše i dugo se zadržava na koži. Avon Advance techniques sprej za kosu obožavam i iskoristila sam nekoliko bočica. Lepo rasčešlja kosu i omekša je. Llums sprej za brzo sušenje laka za nokte koristim aktivno od kada se pojavio i stvarno bi pomaže da mi se lak brže osuši a ne skraćuje mi vek trajanja. Sve preporuke za njega i on mi je favorit godine.


Pošto već dugo nisam aktivna i preskočila sam prethodne potrošene proizvode a slikala sam ih, rešila sam da ih ubacim ovde. Znam da mnogo znače krajnji utisci o nekim proizvodima pa ni ove nisam htela da zanemarim. Zato je i naslov Potrošeni proizvodi #5 i #6. :)

Nivea tračice za mitisere i Balea kapsule se nalaze i ovde i to je samo dokaz koliko ih volim i redovno koristim. 
Head&shoulders 2 u 1 šampon je odličan za masnu kožu glave jer lepo očisti i ne otežava kosu.
Loreal balzam za kosu je nabolji balzam, koji sam probala. Lepo nahrani kosu a kosa je posle njega mekana i sjajna. Mnogo bolje radi posao nego neke maske za kosu. 
Balea gel za umivanje protiv mitisera je odličan i povoljan. Lepo očisti kožu i pomaže u borbi sa nečistoćama. 
Loreal BB krema je moja omiljena i nezameljiva bb krema. Ni jedna joj nije ravna i ima sve moje preporuke. 
Maybelline maskare su mi jedne od najboljih na svetu i ove dve su apsolutno fenomenalne. Izrazito crne, daju i volumen i dužinu a traju ceo dan, bez da se truse. 
Amika ulje za kosu miriše najlepše na celom svetu a divno neguje kosu. Zaglađuje krajeve i ostavlja kosu mirišljavom i mekom.
Avon Ultra sexy pink je moj omiljeni Avon parfem. Ima predivan voćkast miris i traje dugo na koži. Nikako da ga ponovo ulovim u katalogu. 
Opet se vraćamo na divne M beauty maskice ali ovog puta na masku za nokte i masku za stopala. Predivno neguju i meni su trajale za po 3 korišćenja. 
Još dva Balea gela za usmivanje, jedan od njih je klasičan, kao onaj gore o kom sam pisala a jedan je 3 u 1, sa pilingom, maskom i gelom za umivanje. Klasični mi je nešto bolji od 3u1. 


I najzad smo došli na kraj ovog predugog posta. Samo hoću da naglasim da trebate pametno da investirate i da ne trpate proizvode već da trošite one koje već imate otvorene. Tako ćete da vidite da li vam neki proizvod zasta odgovara i da uštedite novac. Ako vam se neki proizvod nikako ne dopada ili vam izaziva probleme na licu, neka odmah leti u kantu ali se posavetujte pri kupovini sledećeg sa stručnim licem. 

 Da li vi koristite nešto od ovih proizvoda?

6 коментара:

  1. Odličan post! Probala sam par proizvoda kao što su Llums sprej,Golden Rose nadlak,Lorealov balzam i u potpunosti delim tvoje mišljenje.

    ОдговориИзбриши
  2. Vidi se ko je bio vredan! :) Svaka čast! M beauty maskice su takodje moj favorit. Balea plave kapsulice odlične. Šampon od koprive i kod mene u kući uvek ima :D Moraću da probam ove Nivea tračice za mitisere.

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post, draga! Iako si pomenula mnogobrojne proizvode nisam koristila ni jedan od njih hahah mada ne sumnjam u tvoje riječi iz posta. Takođe vidim da koristiš dosta proizvoda od ,,Bale'e" i u njihove proizvode ne sumnjam ni najmanje. ❤

    GIVEAWAY ON MY BLOG:
    leylland.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Super post draga. Koristim ili sam koristila dosta proizvoda koji se nalaze na ovoj listi. Jedino mi se M beauty maske nisu posebno dopale jer mojoj koži nisu radile ma baš ništa, što opet ne znači da su loše već mi prosto nisu odgovarale.

    ОдговориИзбриши