субота, 10. фебруар 2018.

Favoriti januara 2018.godine


U januaru sam baš bila vredna i isprobavala dosta novih proizvoda. Većina mi se dopala i rešila sam da sa vama podelim moje utiske. Tu su se našla i dva proizvoda, koja imam odavno ali puder mi je bio mnogo svetao, pa mi je sad boja odgovarajuća a sa korektorom se nisam snašla u početku. 


Počećemo od Macadamia četke za kosu, koju sam dugo želela. Imam godinama klasičnu, zelenu ali pošto mi je roze omiljena boja, ovu sam dugo merkala. Dobila sam je na poklon i jednako sam oduševljena kao i sa zelenom. Meni je ovo najbolja četka, ma koju da probam. Jedino sa njom mogu da se očešljam a da ne pokidam kosu. Koštala je oko 850 dinara u Alexandar cosmetics-u.
Essence paletu za lice sam kupila od Andrijane sa sajta Šopingholičarke za nekih 300-400 dinara i nisam ni sumnjala u nju. Essence proizvodi su svakom kolekcijom sve bolji i bolji i definitivno pariraju mnogo skupljim brendovima. U paleti se dobijaju bronzeri, rumenila i hajlajteri. Panovi su baš veliki pa će dugo trajati, lepo se blendaju i ne truse se.
Ingrid puder sam hvalila u ovom postu. Ima odličnu pokrivnu moć a cena mu je smešna. Možete ga naći na sajtu Kozmetika i parfemi. Nisam ga do sada toliko nosila jer mi je bio svetao ali sada je bombona. ;)
Eucerin balzamima sam verna godinama. Nikad nisam probala ovaj sa crvenim čepom pa sam rešila da pred Novu godinu pazarim i njega. Usne su mi bile u užasnom stanju i oporavio mi ih je za nekoliko dana. Skidam kapu svim njihovim proizvodima. 
Essence metalik mat ruž je savršenstvo. Ima predivan miris, odličnu pigmentaciju, lepo se razmazuje a pritom je povoljan. Više o njemu pročitajte ovde. 
Sa Maybelline korektorom nisam bila zadovoljna na prvo korišćenje pa sam ga odložila. Kada sam raspremala šminku, pronašla sam ga i ceo januar samo njega koristm. Ne znam šta se prvi put desilo ali sada sam oduševljena ovim korektorom. Lepo pokriva, ne uvlači se u borice i traje ceo dan. Najviše mi se sviđa to što je hidratantan i ne isušuje mi kožu. Možete od skoro da ga pronađete u svim Lilly drogerijama.
Loreal Paradise maskara je oduševila sve blogerke pa sam morala i ja da je probam. Nije džabe podigla toliku prašinu jer je stvarno odlična maskara. Savršeno razdvoji trepavice, produži ih i daje volumen. Pritom je izuzetno crna, traje ceo dan a lako se skida micelarnom.
I na kraju ali ne najmanje važni, našla su se tri fenomenalna Oriflame proizvoda. Prvi je Love nature krema za lice sa kamilicom. Namenjena je za osetljivu kožu i veoma je hranljiva. Nanosila sam je danima kada mi je koža bila upaljena i vidno umiri kožu. Odlična je podloga za šminku i nije mi izazvala nikakve probleme. Koštala je na sniženju oko 170 dinara, što je veoma povoljno za kremu od 50ml. 
Još jedan proizvod iz Love nature kolekcije je ulje sa čajevcem, koje pomaže da se otklone nečistoće, bez da se isuši koža. Prvi put kada sam koristila, nanela sam na upalu na licu i ostavila da deluje preko noći. Pomogao mi je dosta i bubuljica nije izbila na površinu. Od tada ga stavljam na svaku promenu na licu i potencijalnu bubuljicu. Bio je veoma povoljan i platila sam ga 299 dinara. 
I poslednji proizvod je CC krema za kosu, namenjena dodatnoj nezi, lakšem češljanju kose, zaštiti od toplote... Na pumpicu je i nanese se na dlanove i utrlja u kosu. Brzo se upije i ne otežava kosu a nahrani je. Kosa je divna i mekana.
 


Da li ste probale neki od ovih proizvoda i kako vam se dopadaju?

10 коментара:

  1. Divan post, draga Irena! Ova essence paleta mi je jako interesantna,i definitivno je moram i sama nabaviti. Ingrid pduer sam koristila, tačnije isprobala ali ne odgovara mom tipu kože. Nisam imala baš reči hvale za njega ali mi je drago sto vidim da nekome odgovara i tu o ovaj meri. A sto se tice paradise maskare, apsolutni vrh, definitivno treba uloziti u nju! Ostali proizvodi su mi interesantni i bas mi je interesantnoo sto sam cula tvoje misljenje o njima. Odlicno napisano"!

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! Ovaj Maybelline korektor sam gledala u DM-u kada je bio na sniženju i zaista ne znam zašto ga nisam kupila. Ovaj Ingrid puder već dugo želim da probam.

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post draga. Ovaj Maybelline korektor sam skoro kupila i za sad deluje ok. Essence metalic ruž imam u svetlioj boji i predivan mi je. Svi ostali proizvodi takodje deluju baš zanimljivo.

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post. Essence paletica prelepo izgleda ♥♥

    ОдговориИзбриши
  5. Aaaa, ova essence paleta izgleda predivno ^_^. Izvrstan post, iako nisam koristila niti jedan od favorita, ali neke već šmekam ;)

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan izbor draga. Ja sam taj korektor čekala dugo i prilično sam zadovoljna. xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  7. wow beautifull post dear palette look awesome,thanks for sharing..

    https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

    ОдговориИзбриши
  8. Very useful post my dear! Thanks for sharing :)
    I followed you, olease visit my blog, and if you want follow me too <3

    https://pandawayofficial.blogspot.rs/2018/02/zaful-review-sweater-and-clock.html

    ОдговориИзбриши