недеља, 25. фебруар 2018.

Proizvodi kojima se uvek vraćam


Mnoge od ovih proizvoda ste videli na blogu ali rešila sam da im posvetim poseban post jer ih godinama koristim i uvek im se vraćam. Svi su jako kvalitetni i potpuno mi odgovaraju. Cena im je svima povoljna i često su na akciji.

Flogocid mast koristim uvek kada imam probleme sa kožom. Bilo koja promena, opekotina, ranica ili slično mi brže zarasta/prolazi uz pomoć ove masti. Koristimo je svi po kući. Skoro se Magdalena opekla i mažem joj Flogocid da joj brže prođe opekotina. Takođe za takve probleme moram da pomenem i Pantenol mast. Lično, obožavam VZK Pantenol i koristim ga najviše kada mi je koža isušena i uvek mi pomogne. 
Velnea trake za depilaciju koristim kada čupam obrve i mnogo su mi bolje od pincete. Ne gubim vreme na sitne dlačice i manje boli, nego pojedinačno čupkanje. Velike koristim za noge i prezadovoljna sam. Ovo pakovanje košta 250 dinara a dobija se 20 velikih i 20 malih traka. 
Jessa losion za intimnu negu sam hvalila mnogo puta. Kupujem ga sigurno već 4,5 godina i najbolji je a najpovoljniji proizvod. Ima 300 ml košta 200 dinara a često ga na sniženju možete naći za 160. 
Uriage termalnu vodu uvek imam za slučaj crvenila i iritacije. Koristimo je svi u kući i uvek kupujemo ovo veliko pakovanje jer se baš isplati. Jako je nežna i ne peče kožu a smanjuje iritacije za nekoliko minuta. Jako mi pomaže kada mi se lice upali ili kada se Mgadaleni upali pelensko područje. 
Na Balea kapsule za lice sam navučena i imam ih uvek u zalihama. O njima sam mnogo puta pisala. Obožavam ove sa koenzimom q10, kao i verziju za hidrataciju kože. Videla sam da imaju i ampule za lice, pa ću sledeće to da probam. 
Llums sprej za sušenje laka za nokte trošim kao luda i ne mažem nokte bez njega. Od kako se pojavio, kupujem ga i trenutno imam 3 spreja u kući, zlu ne trebalo. :) Košta oko 200 dinara i stvarno pomaže da se lak brže osuši a ne skraćuje njegovo trajanje na noktima.
Balea piling je nabolji piling za lice definitivno. Ma koji da probam, ovom se uvek vraćam. Jako lepo očisti kožu ima predivan miris na kajsije. Spada u kategoriju grubljeg pilinga i meni baš prija. Ne iritira mi kožu i ova tubica mi baš dugo traje. 
Dove sapunima nisam posvetila dovoljno pažnje na blogu. Ovo su najbolji sapuni za ruke. Jedino mi oni ne isušuju ruke a veoma često ih koristim i za lice i telo. Imaju predivne mirise i cena im je pristojna. 
Macadamia ulje za kosu je moje omiljeno ulje. Uvek mu se vratim i opravdava svoju cenu. Kosa mi je posle njega mekana i mnogo se lakše češlja. Potrebna je mala količina pa bočica dugo traje. Ova bočica košta oko 400 dinara ali bude često na sniženju ili u nekom setu. Takođe sam verni korisnik njihove četke i maske za kosu.
Oriflame unuverzalni balzam je moj verni saveznik u borbi sa zanokticama već godinama. Omekša mi i nahrani područje oko noktiju a često i cele ruke i stopala. Veoma je povoljan proizvod, oko 200 dinara a dugo traje. 
Eucerin balzam za usne mi je najbolji balzam u stiku i uvek ga imam u torbi. Skoro sam probala i njihov tečni balzam i jako sam zadovoljna. Odlični su za ove hladne dane jer stvarno oporave ispucale usne a jako su povoljni proizvodi. 

Da li i vi koristite neke od ovih proizvoda? Kojim proizvodima se uvek vraćate?

4 коментара:

  1. Flogocid mast koristim za sve i svasta, odlicna je ☺
    A ove Balea kapsule vec neko vreme planiram da uzmem, pa nikako... a stvarno su povoljne. Moram ih sad uzeti definitivno ☺

    ОдговориИзбриши
  2. nisam nista od toga korisitla ;)
    Pogledaj moj najudobniji post do sada :)
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/2018/02/shein-teddy-bear-coat.html

    ОдговориИзбриши
  3. Obožavam VZK proizvode,odlični,a jako povoljni. Odličan post.

    ОдговориИзбриши
  4. Ovo ulje od makadamije mi je privuklo paznju,gde si ga kupila😊?

    ОдговориИзбриши