недеља, 18. март 2018.

Biomelem Moć cveća šampon za hidriranje i umirivanje iritacija kod masne kose


Sa Biomelem šamponima sam se susrela davno i privuklo me je to što koriste dosta prirodnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Kolekcija Moć cveća je nova za mene jer ništa nisam koristila. Divni ljudi iz kompanije Biomelem su mi ponudili da izaberem šampon i nije bilo sumnje da ću da izaberem šampon za masnu kosu. Sa time se mučim još od puberteta i nekad mi je stvarno mučno da svako malo perem kosu. Probala sam stvarno razne šampone ali retko koji radi posao. 


Šampon dolazi u beloj bočici i ima 222 ml. Sadrži čistu oligomineralnu vodu, biljne ekstrakte kamilice, koprive, nane, pantenol i alantoin. Sam šampon je prozirno-bele boje i srednje gustine. Jako lepo peni i očisti kosu. Standardno perem kosu sa dva šamponiranja i svaki šampon mi samim tim kraće traje. Sa jednim šamponiranjem mi kosa nije dovoljno čista. To ne zavisi od šampona već je samo do moje kose, koja se jako puno masti. Sa Biomelem šamponom standardno operem kosu i nanesem masku. Kosa je jako mekana, lepo miriše i mnogo se lakše češlja. Primetila sam da je kosa sjajnija i za jedan dan mi produži pranje. Nije mi stvorio perut niti isušio kosu. Cena je veoma povoljna i sviđa mi se to što je na prirodnoj bazi. Postoji u različitim verzijama, u skladu sa tipovima kose.


Na fotografiji mi je kosa oprana samo šamponom i prirodno osušena.


Veoma sam zadovoljna delovanjem šampona na moju kosu. Možete da ga poručite sa sajta Biomelem, klikom ovde i sa Lilly online prodavnice, klikom ovde. Trenutno je na sniženju pa obavezno obratite pažnju.

Da li ste probale ovaj šampon i kako vam se čini?

4 коментара:

  1. Kosa ti je prelepa. I ja sam bila prili;no poyitivno iznenadjena njihovim proizvodima. Zaista su odlični!

    ОдговориИзбриши
  2. Divna ti je kosa... Jako mi je drago da si pronasla sampon koji ti odgovara, jer znam kako je meni, mene muci perut i pronasla sam resenje, kokosovo ulje i od kada ga koristim nemam vise perut... ^_^

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. wow shampoo look wonderfull & i think i need to try..

    https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

    ОдговориИзбриши
  4. Kosa ti je, zaista, predivna. Nisam imala priliku da se susrećem sa ovim proizvodima, ali tvoja kosa stvarno izgleda predivno da prosto poželim jedan šampon za sebe :D

    Želim ti lijep dan, draga :*

    ОдговориИзбриши