уторак, 13. март 2018.

Essence noviteti za proleće/leto 2018. godine - recenzije


Essence noviteti za koji dan dolaze u naše drogerije pa sam rešila da vam prenesem svoje utiske. Ove proizvode koristim od kada sam dobila paket i imam mišljenje o svakom od njih. U daljem tekstu pročitajte više o proizvodima, kako biste znale šta da očekujete i na šta da obratite pažnju. Cene i nijanse proizvoda pogledajte u ovom postu. 


Prvo što me je privuklo jeste paleta senki i ovaj predivan hajlajter. Boje su predivne i jedva sam čekala da ih isprobam. Nemam ovakve nijanse senki, kao ni ovakav tip hajlajtera. Mermaid senkama sam oduševljena jer je pigmentacija neverovatna. Senke se jako lepo blendaju i ne truse se. Sve su šimeraste a dve senke u paleti su duohrom. Lako se nanose i četkicom i prstima.



Sama paleta je jako lepo odrađena i liči na školjku, što je i bila inspiracija. Podeljena je na tri dela. Sa leve strane su petrolej plava, tirkizna i duohrom sivo-zelena senka. Sve su odlično pigmentovane i ne truse se. U sredini je šimerasto roze boja, zatim klasična roze, ljubičasto-roze, boja jorgovana i zlatna boja. Šimerasto roze ima krupne šljokice pa se minimalno trusi. Klasična roze je na granici sa kremastim senkama i predivno se nanosi i blenda. Ljubičasto-roze i boja jorgovana su predivno pigmentovane i lepo se nanose. Boja jorgovana je duohrom i presijava se na plavo. Zlatna je slabije pigmentovana od ostalih ali sa nekoliko nanošenja se postiže lepa pigmentacija. I na kraju su nebo plava i metalik plava. Obe su jako lepe teksture i pigmentacije. 
Sve senke imaju još bolju pigmetnaciju sa bazom za senke.  Na ruci nemam nikakvu bazu i sve su senke nanete jednim nanošenjem, sem zlatne koju sam nanela 2-3 puta.



Glowe like a mermaid hajlajter ima prelepi oblik krljušti sireninog repa. Svaka krljušt je različite boje i sve se lepo stapaju u predivnu prirodnu boju. Mislila sam da će da bude problem, jer ne volim hajlajtere a posebno ne napadne boje ali ovaj je stvarno prirodan i lepo izgleda na koži. Pakovanje je veliko i prelepo urađeno. Vidi se da su se potrudili oko svakog proizvoda i vizuelno i u kvalitetu.


Boja koja se dobija je šimerasta boja zlata. Pigmentacija je jako dobra, kao i sama tekstura proizvoda. Dugo traje na licu i ne trusi se.



Sastojci proizvoda:



Ako volite sveže i tropske mirise Tropical krema za ruke u musu je savršena za ove toplije dane. Predivna je ideja da je krema za ruke u obliku pene i to još tirkizno zelene boje. Pakovanje je od 50 ml, kao i sve kreme za ruke. Jako lepo neguje ruke, brzo se upija i ne ostavlja trag na koži. Miris je savršen i podseća na tople letnje dane, šetnje po suncu, kupanje... Sledeći proizvod je Hydra serum za nokte. Pakovan je kao klasičan lak za nokte i koristi se za negu noktiju i zanoktica. Lepo se nanosi, na bazi vodenog gela je i brzo se upija. Nanosim ga pre lakiranja noktiju, ostavim da se upija i lakiram nokte. Zadovoljna sam kako hidrira i neguje, kao i svi Essence proizvodi za nokte.




Maskare i proizvode za obrve Essence brenda koristim godinama i omiljeni su mi. Cena im je povoljna a kvalitet je u rangu sa mnogo skupljim proizvodima. Volume hero maskara je namenjena za volumen i produžavanje trepavica. Četkica je silikonska, sa kratkim dlačicama.


Make me brown puder za obrve dolazi u pakovanju kao ajlajner. Ima sunđerasti aplikator i odlično je pigmentovan proizvod. Lako se nanosi i dugo traje na obrvama. Treba biti pažljiv da se proizvod ne otrese sa aplikatora, već da se samo nanese na obrve. Moja boja je tamnija braon a mislim da postoji i verzija za plavuše.




Hajlajteri su proizvodi koje slabije koristim jer imam masnu kožu i ne izgledaju uvek lepo. Često izgledam još više masno i neuredno.


You better work prajmer za lice je namenjen devojkama koje vežbaju i znoje se. Drži lučenje sebuma pod kontrolom, zaglađuje pore i ima zaštitu od sunca SPF 20. Dolazi u tubici od 30 ml i tirkizne je boje. Srednje je gustine, lepo se nanosi i upija. Pošto ne vežbam i ne znojim se previše, ne mogu da kažem sa te strane svoje mišljenje. Koristila sam ga kao klasičnu bazu za puder i veoma sam zadovoljna kako zagladi kožu i produžava trajnost pudera. Verujem da će biti dobra opcija za teretanu.


Glow to go sprej je namenjen kao sprej za setovanje i dolazi u pakovanju od 50 ml. Pumpuca je jako dobra i odlično rasprši proizvod. Nisam ga koristila kao sprej za setovanje jer sam već pisala gore o mom tipu kože. Koristila sam ga pre pudera, mešala sam sa puderom kako bi dobila blistavost kože i prelepo izgleda. A koristila sam ga i kao hajlajter, tako što naprskam na prst i nanesem na lice.




Essence je i ranije izbacio hajlajter u stiku i pigmentacija je bila odlična, kao i sama tekstura proizvoda. Sada su izbacili Holo Wow stik, koji daje hajlajt u bojama duge i 3D Dewy look stik, koji daje zdrav izgled koži.


Hajlajter je predivne boje i lepo se presijava a stik za zdrav izgled je bele boje i daje svež izgled, koji svima nama treba. Oba stika su velika i dugo će trajati. Pakovanje je zgodno za poneti i dodati po potrebi. Namenjeni su više devojkama sa suvljim i normalnim tipom kože jer njima uvek treba dodatan sjaj i svežina. Oba stika jako lepo mirišu.



Došli smo do peoizvoda za usne. Tu je Colour Boost tečni ruž, Draw the line olovka i Colour up shine on ruž. Na Instagramu možete da pogledate kako izgledaju ruževi na usnama.



Jako pigmentovan tečni ruž. Ima sjajnu završnicu, kao sjaj za usne i precizan aplikator. Lako se nanosi i dugo traje na usnama. Pakovanje je jako lepo.



Olovka ima ludačku pigmentaciju, jako je kremasta a na usnama je potpuno mat. Boja je jako lepa i odlična je kao podloga za ruž ili samostalno. U donjem delu ima mali rezač, pa vrh može uvek da bude oštar. Jako lep i koristan detalj.


Kremasti ruž sa sjajnom završnicom. Ima srednju pigmentaciju, lako se nanosi i predivno miriše. Oduševim se svaki put mirisom. Pakovanje je jako slatko.. Boja je jako lepa i prirodna pa će svakom lepo stajati.

Na slici ispod vidite pigmentaciju tečnog ruža, kremastog ruža i olovke za usne.



I na kraju ovog dugog posta imamo Moonicure stikere za nokte, Loose glitters i Get your glitter on prajmer. Njih sam ostavila za kraj jer su veoma zanimljivi proizvodi. 


Stikeri su jako lepi, u zlatnoj boji sa šimerom. Namenjeni su korenu nokta, mada ja mislim da će odlično poslužiti i za krajeve. U pakovanju dolazi 35 stikera. Svi njihovi stikeri se jako dobro lepe i opstaju na noktima do skidanja laka.

Gliter je namenjen za celo telo i u obliku je zvezdica. U staklenoj bočici se dobije brdo zvezdica u različitim veličinama i predivno izgledaju na licu. Koristila sam ih preko crne senke i kako izgleda pogledajte u ovom postu.


Gliter lepak je namenjen lepljenju glitera različite vrste i odličan je proizvod. Jako dobro lepi glitere i oni dugo traju. Šimeraste je boje, brzo se suši i ne oseća se na koži. Mislim da će biti odličan proizvod i za lepljenje klasičnih gliter šljokica.



I na kraju fotografija gde imam na licu primer, ruž za usne i hajlajter u spreju.


Kako se vama dopadaju ovi proizvodi i šta ćete prvo pazariti?

6 коментара: