недеља, 4. март 2018.

Essence Winter dreamin' paleta senki i 2 u 1 hajlajter i rumenilo


Essence Winter dreamin kolekcija je dostupna u Lilly drogerijama, kao i na njihovom sajtu. Paletu senki sam priželjkivala i bila je u mojoj Wish listi. Oduševila sam se kada sam je videla u paketiću, koji mi je Essence poslao. Nosila sam je svaki dan i veoma sam zadovoljna, pa sam rešila da prvo recenziram nju i 2 u 1 hajlajter i rumenilo iz iste kolekcije. 


Cena palete je oko 1100 dinara i dobija se 12 boja a cena 2 u 1 hajlajtera i rumenila je oko 470 dinara i dobija se u gornjem delu hajlajter  a u donjem rumenilo. 


Paleta dolazi u predivnom kartonskom pakovanju. Svuda su pahuljice i sneg koji pada. Zatvara se na magnet i ne može da se otvori lako u tašni ili neseseru. Uz paletu dolazi i četkica, koja je duo fiber i može da se koristi za nanošenje senke ili za preciznije blendanje. Drago mi je što sve više kompanija uz palete, dodaje i četkice a ne standardne sunđeraste aplikatore. Sa njima ne može ništa da se uradi a četkica nikad dosta. Essence četkicama sam jako zadovoljna i godinama ih koristim. 


Senke su jako lepo pigmentovane, čak su tamnije baš,baš pigmentovane. Sa bazom se njihova pigmentacija još više povećava. Traju ceo dan na očima i ne skupljaju se u pregib oka.Treba četkicom blago tupkati po senkama i lepo se hvataju na četkicu i prenose na kapak oka. Ako budete kružnim pokretima prelazili po senkama, mogu da se rasipaju po paleti a i po očima. Tekstura je jako lepa, puderasta a neke senke su na granici sa kremastim. Sve senke se jako lepo blendaju na očima, bilo jedne sa drugim ili sa nekom drugom paletom. 


Panovi su jako veliki i cela paleta ima 14,4 grama, što je 1,2 grama po senki. 


Veliki plus u ovoj paleti su mat boje, koje su odlične za pregib oka. Postoji svetlija i tamnija braon za pregib, kao i bela boja, koja je potpuno mat. Ostale boje su šimeraste i sa prelepim šljokicama. Mnoge devojke u paleti traže belu i crnu boju, pogotovo pigmentovano crnu. Crna u ovoj paleti je pigmentovana i puna sitnih crvenih šljokica, koje se prelepo presijavaju na oku. Takođe se u paleti nalazi i siva, ružičasto-kajsijasta i zlatna boja pa verujem da će mnoge devojke biti zadovoljne izborom boja. Pritom je cena povoljna u odnosu na kvalitet. Jako mi se dopada što Essence sve više radi na pakovanjima i kvalitetu senki. Ova paleta me jako podseća na prošlogodšnju Too Faced novogodišnju paletu. Imaju roze kartonsko pakovanje, veliki izbor boja a mogu slobodno da kažem da je kvalitet isti a Too Faced sam platila oko 7000 dinara.



Na fotografijama ispod pogledajte kako sam iskoristila svetlije i tamnije senke iz palete. Na kapcima imam i gliter u obliku zvezdica, o kome ću pisati u nekom od narednih postova.




2 u 1 hajlajt i rumenilo iz ove kolekcije mi se takođe dopalo jer ovakve boje nemam. Hajlajt je srednje pigmentovan i veoma lepo i prirodno deluje na licu. Može lepo da se nadogradi i da posluži za večernji izlazak, ili ako jednostavno volite jači hajlajt. Boja je nežna, nežna kajsijasta i predivno se presijava. Na slikama iznad imam na licu i rumenilo i hajlajter. Rumenilo se nalazi ispod hajlajtera i ima predivnu cigla boju. Nisam do sada imala rumenilo u boji cigle i mislila sam da mi neće stajati jer sam jako bleda, međutim jako lepo izgleda na licu. Baš se lepo i lako blenda na licu, čak i bez matiranja kože. 




Jako mi se dopada ideja sa pakovanjem i dva proizvoda u jednom. Cela paleta ima 11 grama, što je zaista dobra količina. 


Pakovanje je plastično, sa providnim poklopcem a ostatak je beo, uključujući i unutrašnjost proizvoda. Može slobodno da se nosi u tašni jer ne može lako da se otvori. Kada se otvori, lepo može da se radi i sa hajlajterom i sa rumenilom.


Pigmentaciju proizvoda pogledajte na fotografijama ispod. 




Po meni deluju jako lepo i prirodno a mogu lako da se nadograde. I sa paletom i 2 u 1 hajlajterom i rumenilom sam jako zadovoljna i preporučujem ih svim devojkama. 

Kako se vama dopadaju? Da li ste probale neko od ovih proizvoda?

8 коментара:

  1. Paleta deluje savršeno! Predivno si se našminkala! Veoma zanimljiv i koristan post draga!
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  2. Mnogo volim Essence. Naročito njihova originalna i personalizovana pakovanja.
    Ova paletica stvarno izgleda predivno, ali ono što moram da pohvalim jeste tvoja crna sjena. Mnogo mi se dopada kako si je nanijela, kao i sama kombinacija nje i šljokica 😍😍😍
    Želim ti ugodan ostatak vikenda 😘😘😘

    ОдговориИзбриши
  3. Paletica je prelepa, ali za mene je ovo rumenilo pravo odusevljenje♥♥

    ОдговориИзбриши
  4. Ajoj stvarno divni proizvodi. Paletica mi se jako dopada, gotovo da je moram imati, za svakodnevnu upotrebu! Odlicna recenzija draga!

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam koristila ove Essence proizvode , ali sve izgleda jako lepo.😍 Mogu slobodno reci da je ovo bila ljubav na prvi pogled. ❤
    Post ti je odlican.
    Srdacan pozdrav. ❤

    ОдговориИзбриши
  6. Paleta je savršena, spolja i iznutra! Nijanse su baš po mom ukusu. :) ♥

    ОдговориИзбриши
  7. Mnogo je lepa paletica, boje su divne prave zemljane. Super slike! :*

    ОдговориИзбриши