петак, 23. март 2018.

Golden rose noviteti - Metals kolekcija + Peach lip butter + Total cover puder


Ove godine su ultra popularni metalik ruževi, senke, olovke... Golden rose ide u korak sa trendovima pa je izbacio Metals kolekciju. Iz Metals kolekcije sam dobila sjaj za usne, senku za oči i olovku za oči. Takođe sam dobila balzam za usne, koji podseća na čuveni Eos i puder za lice. Sve proizvode koristim i zadovoljna sam sem puder, koji je nažalost u pogrešnoj nijansi. Nijansa je jako tamna i narandžasta pa ne mogu da lepo istestiram. Probala sam ga po kući i jako je prijatan na licu, odlično pokriva i pakovanje je praktično. 


Sve proizvode možete naći u Lilly drogerijama ili na njihovom sajtu. 



Metals Metallic sjaj za usne dolazi u praktičnom pakovanju sa jako dobrim aplikatorom. Pljosnat je i precizan. Sam proizvod je gust i prepigmentovan. Bukvalno sa jednim slojem prekrije cele usne. Nije lepljiv i traje na usnama. Slobodno mogu ovaj proizvod da uporedim, po kvalitetu sa mnogo skupljim tečnim ruževima. Pakovanje je jako elegantno i podseća me na Colour pop ruževe. Moja nijansa je 02 Pink nude i boja je roze zlata. Ima lep metalik odsjaj na usnama i mislim da će svima lepo stajati. 




Sledeći proizvod za usne je Peach lip butter sa zaštitinim faktorom 15. Mnogo mi se dopada što Golden rose pridaje značaju zaštiti od sunca. Veoma je važno da se cele godine štitimo, kako kožu, tako i usne. Pakovanje je u obliku jajeta i najviše se dopada Magdaleni. Ona je, kao i ja opsednuta pakovanjima pa joj se jajasta labela sviđaju. Meni, lično su praktična za tašnu a i lako mogu da obuhvatim cele usne. Kada je balzam u stiku, treba mi nekoliko sloja a ovako obuhvatim cele usne iz dva poteza. Kada se otvori, sam balzam je iste boje kao i pakovanje i miriše predivno. Miris je nešto između citrusa i breskve, prijatan i oseća se na usnama. Prvih nekoliko dana sam otvarala, samo da mirišem koliko je lepo. Na usnama ne ostavlja boju, već blagi sjaj. Neguje usne, štiti ih i pomaže kod suvih delova. Ima 8 grama i dugo će trajati. 




Metals Metallic senka za oči je u boji 04 Taupe i to je prelepa taupe-zlatna boja. Šimerasta i prepigmentovana. Jako se lepo blenda i traje ceo dan na očima. Iskreno, ne koristim pojedinačne senke često jer se nekako uvek uhvatim za palete. I svaku boju već imam u nekoj od njih ali mi se ova senka baš dopala i nosim je stalno. Sviđa mi se kako izgleda samostalno na očima a dobro se ponaša i sa drugim senkama. Ne trusi se, što mi je veoma važno jer prvo radim ten pa oči. Ima 4,5 grama, što će večno trajati. 


Na očima imam Metals senku a na usnama Metals sjaj za usne. 




Sledeći proizvod je Metals Metallic olovka za oči u broju 05. Olovka, jako kremaste teksture, klizi po koži ima srednju pigmentaciju. U sebi ima šimer i presijava se na očima. Lako se nanosi, ne grebe kapak i nema onog neprijatnog istezanja kože, kao sa nekim olovkama. Boja je divna, prava petrolej  i najviše će istaći braon oči. 




Kao što sam rekla a i vidite na slici gore, Total cover 2 in 1 puder mi je jako taman. Formula je lepa, u sebi sadrži i puder i korektor. Pokrivna moć mu je visoka. Sadrži vitamin E i SPF 15. Ne sadrži ulje i lagan je na koži. Pakovanje podseća na Seforin puder i ima 30 ml. Dopada mi se to što je na pumpicu jer je higijenski i lakše za doziranje. Definitivno će ovaj puder sačekati leto, kada baš pocrnim a sada ću ga potražiti u svetlijoj nijasni jer mi se tekstura dopada. 


Kako se vama čine ovi proizvodi? Koji biste prvo probale?

5 коментара:

  1. Odlični proizvodi.
    Najviše mi se dopadaju senka za oči i sjaj za usne. :)

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post.
    Sviđaju mi se ovakve vrste postova.
    Najviše mi se dopao puder i sjene za oči <3

    moj novi post je tu, ako zelis pogledaj ga: Aylla

    ОдговориИзбриши
  3. Sve im je predivno. Najviše pažnje privukao mi je ruž i puder! Odličan post draga!

    ОдговориИзбриши
  4. Stvarno divna kolekcija, jako mi se dopada ova njihova metal linija, predivni proizvodi! Sigurna sam da je pravo uzivanje koristeci ih! Odlicna recenzija draga moja!

    ОдговориИзбриши
  5. Pozdrav :)
    Koja nijansa pudera je u pitanju?

    ОдговориИзбриши