среда, 28. март 2018.

Potrošeni proizvodi #8


Ponovo se skupilo dosta proizvoda pa je vreme za novu turu potrošenih proizvoda. Ovog puta najviše ima maskara i krema za ruke. Nekim proizvodima je istekao rok a neke sam potrošila do kraja. 


Maskare koje sam potrošila su Max Factror Masterpiece Max, Essence Volume Stylist, Ingrid Total Effect i Loreal Paradise Extatic. Sve maskare su jako dobre i preporučujem ih. Potrošila sam ih do kraja i sigurno ću ih kupiti opet. 
Essence Eyebrow set za obrve bacam jer mu je istekao rok. Ovaj proizvod imam baš dugo i jako sam bila zadovoljna sa njih dok nisam probala njihovu maskaru za obrve. Ona me je oduševila i ne menjam je već dve godine. Kod ovog seta mi se sviđa jer ima svetliju i tamniju stranu, koje mogu da se mešaju. Lepo se stopi sa obrvama, dugo traje i izgleda prirodno. 
Essie lak u boji Mint candy apple se stegao i bacam ga. Ostalo je još 1/3 laka ali sam često mackala i otvarala pa više nije upotrebljiv. Imam ga dugo tako da neću da ga razređujem, već kupujem novi jer je boja prelepa. O kvalitetu neću da dužim, jer su Essie lakovi moji omiljeni već dugo. 
Essence Longlasting olovka za oči je potrošena do kraja. Intenzivno je crna, dugo traje na očima i cena je bila jeftina. Na odvrtanje je i ne oduzima vreme na rezanje. Ne znam da li i dalje postoji u ponudi jer sam ovu davno kupila ali ako postoji, kupujem je sigurno. 
Eucerin balzam u stiku koristim sigurno već 6-7 godina. Bilo šta da probam, uvek mu se vraćam jer mi najbolje neguje i obnavlja suve i ispucale usne. Mnogo puta je bio u favoritima i u kući imam po nekoliko ovih balzama. 


O Loreal Sublime Fresh peni i Pure Clay gelu sam pisala u ovom postu. Pena mi se više dopada i sigurno ću je kupiti opet. 
Balea kapsule su mi postale obavezni deo rutine nege. Odlično hidriraju i zaglade kožu, pa su dobra podloga za šminku. Redovno su na sniženju i dolaze u raznim vrezijama. 
VZK Pantenol Plus koristimo svi po kući. Kada god izađe Magdaleni crvenilo na licu, namažem joj i brzo prođe. Bar svaki drugi dan namažem i sebi na lice, kako bih hidrirala i obnovila kožu. 


Pilaten i M beauty Collagen maske su namenjene hidrataciji i popunjavanju bora. Obe sadrže kolagen i veoma su natopljene. U poslednje vreme ih slabije koristim i primetila sam da mi je koža dosta suvlja, što znači da ima efekta na duže staze.


Oriflame Neoforce šampon mi je pomogao da sprečim opadanje kose. Posle nekoliko meseci korišćenja, imam dosta novih dlačica i kosa mi izgleda zdravije. Gledajte da uhvatite akciju, jer je tada dosta jeftiniji. 
Velnea trake za depilaciju su mi favorit jer mogu brzo i lako da počupam obrve. Pinceta mi oduzima vreme i uvek preskočim neku dlačicu. Veće trake koristim za noge ali ređe jer trebam da čekam da dlačice dovoljno porastu. Za telo mi je lakše korišćenje brijača. 
Oriflame Swedish Spa sapun je namenjen masaži tela. U sebi ima piling čestice i koristim ga za butine, kao pomagalo u borbi protiv celulita. Prelepo miriše i miris ostaje dugo na koži. 


Nuxe Reve De Miel kremu za ruke sam ulovila na akciji 1+1 gratis. Ima 50 ml i praktično pakovanje. Namenjena je nezi ruku i noktiju. Lepo nahrani koži i brzo se upija. 
Avon Glycerine krema za ruke i nokte predivno miriše. Sadži vitamin E i glicerin. Nažalost, zaturila sam je i istekao joj je rok.
Garnier Intensive kremu sam već hvalila i odlična je za izuzetno suvu i ispucalu kožu. Cela crvena kolekcija mi se dopada i intenzivno neguje kožu. 
Prima kozmetika Super kremu sam zaturila kao i Avon kremu. Istekao joj je rok ali mi je dugo bila omiljena krema. Brzo se upija i ostavlja kožu mekom i nahranjenom. 

I to je to za ove potrošene proizvode. Da li ste koristile neke od ovih proizvoda?

2 коментара:

  1. Jao, svaka ti čast kad uspeš potrošiti ovoliko proizvoda, kod mene to ide veoma sporo :)
    Prima kozmetika super kremica mi je bila više nego odlična, takođe povremeno koristim i ove Balea ampule i veoma mi prijaju! Volim ove tvoje postove o potrošenim proizvodima :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post .
    Ja najvise trosim kremice za ruke i lice i mleka za tusiranje.
    Takodje i odredhene ruzeve za usne i maskare.
    Sve ostalo moze mnogo duze da mi traje.

    https://mojstilikombinacije.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши