уторак, 10. април 2018.

Korejske maske J Luna


Nedavno na moju adresu je stigao paket sa maskama J Luna. Reč je o maskama iz Koreje, koje su namenjene različitim tipovima i potrebama kože. U ponudi ih ima ukupno 9 a isprobala sam 5, Zeleni čaj, Nar, Aloe veru, Kolagen i Vitamin C. U ponudi postoje i  Crveni Ginseng, Placenta, Q 10 i Puž maska. Dok vam ovo pišem na licu mi je maska sa vitaminom C, koju koristim po drugi put. I sam proizvođač kaže, da maska može ponovo da se koristi ako se adekvatno čuva u pakovanju. Maske su jako lepo natopljene i uvek ostane seruma unutar kesice. Posle prvog korišćenja, čistim rukama skinem masku, spakujem je i vratim. Otvorenu masku čuvam u kupatilu, zaštićenu od toplote i sunca. Tako može da stoji nekoliko dana.


Maska sa zelenim čajem štiti i umiruje osetljivu kožu, sadrži "Camellisa Sinensis Leaf" Ekstrakt lista zelenog čaja, koji smanjuje upale, obezbeđuje foto zaštitu i vraća nedostajuću vlagu.



Maska sa vitaminom C : Sea buckhorn berri ima 190 hranjivih sastojaka i 12 puta više vitamina C od narandže! Sadrži visoke količine drugih vitamina, minerala i proteina. Koristan je kod problema sa kožom, hidrira je i daje joj elastičnost i regeneriše.



Maska sa ekstraktom hidrolizovanog kolagena ublažava vidljive procese starenja kože, i pojavu bora, takodje umiruje i štiti osetljivu kožu.



Maska sa aloe verom vraća elastičnost, vidljivo ispunjava i ispravlja fine bore i linije, hidrira, čini kožu elastičnom, glatkijom i mekšom.



Maska sa narom : nar je bogat vitaminom C, smiruje i hidrira osetljivu kožu, sprečava prevremeno starenje i održava je glatkom i sjajnom sa punom hidratacijom.



Najviše sam oduševljena maskama sa narom i vitaminom C. Pomažu mi u hidrataciji i sužavaju proširene pore. Ostale maske su jako dobre i nemam ni jednu jedinu zamerku, odlično nahrane kožu i moja koža upija serum kao sunđer. Verovatno sam narom i vitaminom C oduševljena jer nisam koristila slične maske i nije dostupno ništa slično kod nas sem Tony moly maski. J Luna maske veoma podsećaju na pomenute Tony moly, samo što su dosta jeftinije. Ne znam za vas ali mislim da je previše da dajemo za masku blizu 1000 dinara a toliko TM košta kod nas. J Luna maske su po 200 dinara, što je sasvim prihvatljiva cena za naše uslove. U toku nekoliko dana, mogu da se koriste 2 puta, što je još veća ušteda. Do pre nekoliko nedelja sam pauzirala sa sheet maskama i koža je počela da puca i da se peruta na pojedinim delovima. Uz pomoć ovih maskica sam je vratila u normalu i pružila koži potrebnu vlažnost.


Možete ih naći na Facebooku-u Korejske maske i Instagramu Korejske maske. Profile vodi divna Aleksandra, koja sve detaljno objasni i uputi vas na odgovarajuće maske. Možete da pozovete i na broj telefona 061/2843-500.

Iskreno ih preporučujem. Jesu nove na tržištu ali ako meni, koja imam osetljivu kožu odgovaraju, verujem da će svako naći nešto za sebe. Koja se vama najviše dopada? 

2 коментара: