петак, 4. мај 2018.

K beauty Srbija - Korejska kozmetika


Od skoro se kozmetika iz Koreje može naći i kod nas. Veoma se radujem što se proširuje naše tržište i što sve više kvalitetnih proizvoda je dostupno. Proizvode možete da pogledate na njihovom sajtu K beauty, Instagram profilu Kbeauty_srbija ili u njihovim prostorijama u ulici Dimitrija Tucovića 148 u Beogradu.



3 Step Koal - Nose clear solution je proizvod namenjen izvlačenju mitisera u predelu nosa. Podeljen je u tri dela i izvlači sve nečistoće. Znate da sam verna Nivea tračicama ali ovo mnogo bolje radi posao. Tajna je u koracima, jer svaki ima svoju svrhu i obogaćen je biljnim ekstraktima.


Prvi korak je namenjen otvaranju pora. Nanese se tračica i drži se 15-20 minuta. Otapa višak sebuma i omogućava da tračica iz koraka 2 izvuče sve nečistoće. Ima teksturu klasične sheet maske, nema peckanja, niti zatezanja. Sama tračica je jako dobro natopljena i ostaje seruma u kesici, pa može da se koristi više puta. Koristila sam je dva puta, ali pri drugom koraku sam koristila običnu tračicu. Čak i obična tračica mnogo bolje izvlači mitisere kada se koristi korak 1.
Posle isteka vremena, pore "zinu" i nečistoće već izviruju iz njih. 


Drugi korak je tračica za uklanjanje mitisera. Nos se nakvasi vodom, nanese se tračica i drži 10-15 minuta. Kod ovog koraka, ne mora da se meri vreme već kada se tračica skroz osuši i stvrdne, tad se skida sa kože. Skida se lagano, ka centru nosa. Izvlači bukvalno sve mitisere, čak i one velike. Redovno čistim nos tračicama ali uvek ostane dosta mitisera pa nekad lepim dve tračice za redom. Sa ovom tračicom sam skinula skoro sve jednim korišćenjem. Ostalo je bilo još malo mitisera ali pošto su pore već bile proširene, od koraka 1, blago sam ih stisnula i izašle su nečistoće. Nažalost, pore mi se brzo pune pa redovno moram da radim ovakve tretmane. To je do kože i do hormonskog poremećaja i tu nema velike pomoći. Tražim što idealnije rešenje za čišćenje i mogu da kažem da mi se ovaj proizvod veoma dopada i da mi trebaju životne zalihe. :)


Treći korak je gel tračica, koja pomaže da se koža umiri i pore zatvore. Takođe je lepo natopljena i može da se koristi dva puta. Pošto je u obliku gela, blago hladi kožu i pomaže da se smiri crvenilo. Drži se od 10 do 20 minuta. 

Na licu tračice izgledaju ovako :




Razmišljala sam da li da postavim slike već iskorišćenje tračice ali bi me i samu zanimali rezultati. Izvinjavam se devojkama, kojima je to gadno. 


Više o 3 step Koala tretmanu pogledajte na linku OVDE. 
Cena je 400 dinara.



MJ Care Feel the black maska je namenjena čišćenju ali i hidriranju kože. Sadrži najfiniji prah uglja, crni pasulj, crni susam, crni pirinač i vulkanski pepeo. Ima dvostruku funkciju : umirenje kože i sužavanje pora. Drži se na licu 15-20 minuta. Ima 25 grama, jako je lepo natopljena i može da se koristi tri puta. Skroz je crna i urađena je od tkanine. Iznenadila sam se kada sam je skinula sa lica jer sam navikla da su sheet maske obično slične vlažnim maramicama. Maska je jako lepo nahranila suve delove kože a u isto vreme suzila pore. Nikad ništa slično nisam probala i dopada mi se osećaj hidriranosti.


Na licu izgleda ovako :


Više o njoj pogledajte OVDE.
Cena je 400 dinara. 



Mijin maska za lice ima visoko-koncentrovanu esenciju, koja hrani i hidrira kožu. U ponudi su maske sa:
- alojom - hidrira i umiruje kožu ( tu masku sam dobila ),
- narom - daje otpornost i vitalnost koži,
- matičnim mlečom - hrani kožu i daje joj sjaj,
- biserom - daje glatku i blistavu kožu i maska sa
- crvenim ženšenom - hrani i podmlađuje kožu.  

Sheet maske za hidrataciju redovno koristim i dosta mi pomažu. Primetila sam, kada ih ne koristim da mi je koža suvlja i da se peruta a ništa od rutine nege nisam menjala. Sa Mijin maskom od aloje sam zadovoljna jer je umirila upaljeno lice i hidrirala kožu. Moja koža je mešovita i osetljiva, brzo se upali. Nekad mi se desi kada se šminkam, da mi četkica iritira lica i da se pojavi crvenilo. Kod ove maske mi se jako dopalo što je velika i prekrije celo lice. Lepo prijanja na lice i možete se slobodno kretati po kući sa njom. Ima deo kod očiju, koji može da se podigne i da neguje kapke. Odlična ideja da legnete i uživate. Drži se 10-15 minuta i odlično je natopljena. Koristila sam je 2 puta i ima seruma za još jedno korišćenje. Cena je povoljna i sugurno ću isprobati i ostale maske.

Na licu izgleda ovako :



Više o Fresh Aloe maski pogledajte OVDE. 
Cena je 200 dinara.



I na kraju na red dolaze testeri iz Sorabee kolekcije. Kolekcija je namenjena ishrani i zatezanju kože, koristeći kolagen iz morske zvezde. Sem kolagena, sadrži nezagađenu morsku vodu sa kalcijumom, mineralima i hranljivim materijama. Dobila sam testere Shine pene za čišćenje, Wrinkle i Aqua kreme. Pena odlično čisti kožu i ostavlja škripav osećaj na koži. Lično, obožavam taj osećaj jer sam sigurna da je umivalica skinula sve nečistoće sa lica. Potrebna je jako mala količina za celo lice. Kreme hrane kožu i ne ostavljaju masni film. Aqua krema je jako lagana, nešto poput seruma i savršena je za toplije dana. Wrinkle krema je hranljivija i namenjena je intenzivnoj borbi protiv bora. Svi proizvodi jako lepu mirišu i nisu mi izazvali nikakvo crvenilo. Cena Shine pene je 1580 dinara za 150 grama proizvoda, Wrinkle kreme je 4200 dinara za 50 ml proizvoda a cena Aqua kreme je 1980 dinara za 70 grama. Više o celoj Sorabee kolekciji pogledajte OVDE.

Da li vi volite kozmetiku iz Koreje? Šta vam se najviše dopada? 

10 коментара:

  1. Obožavam Korejsku kozmetiku, opšte je poznato da su njihove žene najnegovanije. Najviše mi se dopada ova crna maska, super izgleda. Odličan tekst draga!

    ОдговориИзбриши
  2. Nadam se da ce imati svoj stand na Sajmu kozmetike❤❤❤

    ОдговориИзбриши
  3. Obozavam Korejske sheet maske za lice, ove konkretno nisam probala, ali tebi svaka cast kako si uradila recenziju, sve je detaljno napisano <3

    ОдговориИзбриши
  4. Odlično izgleda ove maske. Posebno mi se dopadaju prve tri za mitisere.

    ОдговориИзбриши
  5. Odlično izgleda ove maske. Posebno mi se dopadaju prve tri za mitisere.

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam do sada koristila nista od ovih Korejskih proizvoda . Tvoj post o njima je odlican .
    Probacu neke od ovih proizvoda , posebno Step Koal - Nose clear .
    Lep i caroban dan ti zelim .

    🌹Zivot je lep, zivot je cudo .🌹
    mojstilikombinacije.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam probala ovu kozmetiku, videla sam je nedavno na tvom instagramu i deluje mi jako slatko u tim pakovanjima. Ako budem u mogucnosti probacu ^_^

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Sve mi se dopada, baš si me zainteresovala da probam! Sjajna recenzija, hvala draga! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  9. O this products look very cute! I would like to try them on me!
    Kisses from Poland ♥
    http://sar-shy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Toplo preporučujem svim damama , koristim već mesec dana ,prezadovoljna sam.

    ОдговориИзбриши