четвртак, 2. март 2017.

Bebini noviteti :)

Nije me bilo nekoliko dana jer sam imala brdo obaveza i nikako nisam mogla da stignem da iskuckam novi post. Narednih dana ću biti redovnija i nadam se da ću da uspem da pripremim post za svaki dan. :)
Juče smo bili do Kragujevca i svašta smo novo iskupovali. Kupovali smo stvari za bebu najviše, suncobran za kolica, zaštitni najlon za kišu, nosiljku... Ne znam da li vas to zanima da o tome pišem kada sve lepo isprobamo, pošto sam do sada nisam pisala o našim utiscima o takvim stvarima. Danas vam predstavljam bebine novitete koje se tiču pelena i kozmetike a sutra idu moji kozmetički noviteti. :)


Kada je Magdalena bila baš mala probali smo Babylove pelene i bile su odlične. Koristili smo dvojku i trojku ali pošto nam Dm nije u blizini, kupovali smo Pufies i bili smo prezadovoljni. Pošto su Babylove povoljne kupili smo sada njih. Naša beba se ne iritira od pelena pa možemo da menjamo u zavisnosti kada koje nađemo. Cena kutije je 1700 dinara za 84 pelena veličine 4 i 76 pelena za veličinu 4+.


Ništa od Mixa Baby nismo koristili do sada i radujemo se da probamo njihove proizvode jer ih ja baš volim. Kosili smo koristili u bolnici i kupili smo jedan njihov šampon da imamo jer već imamo malo veću kosicu. :D Nivea Baby sapun nam je preporučila doktorka, kada smo imali pelenski osip i pomoglo nam je pranje njime. Sada smo dokupili još jedan da imamo za svaki slučaj i Nivea baby kremu, koju smo probali za telo i odlična je. VZK pantenol plus koristim odavno kada imam iritaciju lica i sada smo kupili bebi jer imamo perutanje kože na stomačiću. To nam je od preteranog nošenja ali beba voli da se nosi iako je sada velika i teška. :D 

Da li ste vi mame koristile nešto od ovoga za vaše mališane? :)

10 коментара:

  1. Mixa kupkice I mi obozavamo, koristila je onu uljanu, pa smo se sada opet vratile na ovakvu, super su :) a Kosili I Nivea standardno dobri :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mi sad prvi put kupujemo ali ako nam odgovara, kupujemo jos nesto od njih :) jesu, zaista <3

      Избриши
  2. Super noviteti! Verujem da će se Mixa i Nivea pokazati dobro. :)

    Kathy's delight / >>> Giveaway

    ОдговориИзбриши
  3. Odlicni noviteti, nadam se da ce se odlicno pokazati <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Kosili sampon je bio nezaobilazan :) Super post :)


    ОдговориИзбриши