субота, 4. март 2017.

Favoriti februara :)


Obožavam postove o favoritima i radujem se da svakog meseca biram šta sam najviše volela u prethodnom. 

Jessa losion za intimnu negu koristim godinama i uvek mu se vraćam. Nije mi izazvao iritaciju niti bilo kakve probleme. Namenjen je za osetljivu kožu. 
Makeup Revolution I Heart Chocolate paletu sam pominjala u postu o novitetima i koliko sam je do sada testirala, oduševljena sam. Pigmentacija je savršena, minimalno se trusi i lepo se blenda. 
Marigold ulje koštice grožđa koristim već neko vreme kao dodatnu negu lica i odgovara mi. Stavljam ga uveče, pre kreme i lepo se upija i nahrani kožu. 
Nyx Desert Rose rumenilo sam već pominjala ali moram ponovo jer sam ga stvarno ovog meseca najviše koristila. Ima odličnu pigmentaciju pa mora da se otrese četka i daje potpuno prirodan izgled. Trenutno sam baš bleda i daje mi svežinu licu.
Essence Me&my umbrella mat ruž je prava boja mesa i baš sam ga iznosala ovog meseca. Kad god sam se šminkala preko dana, uvek sam ga nosila, bilo samostalno, bilo u kombinaciji sa nekim drugim ružom.
Loreal Elseve krema za kosu mi je odlična kada na brzinu operem kosu i ne stignem da stavim masku. Koristi se posle pranja kose i baš je hranljiva i ostavlja kosu mekom. Nema razlike da li ste stavili masku pre toga ili ne. 
Solea krema za ruke je najbolja krema koju sam u poslednje vreme probala. Ostavlja kožu mekom, brzo se upija i ne ostavlja film na koži. 

Trudila sam se da što više skratim i da ne davim puno dugim postovima. :)
Koji su vaši favoriti ovog meseca? :)

8 коментара:

  1. Slažem se sa tobom. Retko kad uspem da pročitam opširan post, pa i sama skratim koliko mogu.
    Odlični favoriti! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Uvek se obradujem kada vidim post na temu mesečnih favorita, jer tada saznam i naučim nešto novo. Tako je i ovog puta. Vrlo interesantne proizvode si nam prezentovala, draga Irena. Slika je vrlo kvalitetna, što mi se jako dopada, jer nam dodatno dočarava poentu ovog posta. Većinu ovih proizvoda do sada nisam imala prilike da koristim ali imaću ih u vidu. Sve u svemu, odlično napisano.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Cokoladica mi je na wishlisti :) A probala bih i ovo Marigold ulje... Jel ti prejako/premasno za ovaj prelazni period? :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije uopste, bas se lepo upija :) <3 ja stavljam na celo lice bas malu kolicinu i ne primecuje se uopste :D

      Избриши