четвртак, 30. март 2017.

Favoriti marta


Iako se mart još nije završio, rešila sam da izdvojim proizvode koje sam najviše koristila prošlog meseca. Nema ih puno pa neću da dužim puno. Ako vas neki proizvod posebno zanima, napisaću recenziju. 
Maybelline maskare prosto obožavam i stalno ih kupujem. One i Essence maskare su mi definitivno favoriti i svaku koju sam probala, odgovarala mi je. Ovo je Big eyes rebel black maskara i ima dve strane, za donje i gornje trepavice. Može da posluži za dnevnu varijantu, kao što sam koristila u ovom postu a može da napravi i dosta dramatične trepavice ako koristite nekoliko sloja. 
Catrice Eye liner wet&dry sam hvalila u ovom postu. Zaista odlična stvar i oduševljena sam njime.
Essence Studio nails growth booster sam koristila da ojačam nokte. Primetili ste da sam veliki zaljubljenik u lakove ali trenutno ih slabo lakiram jer su u fazi oporavka. Čitala sam pozitivne recenzije o ovom proizvodu i zaista je odličan za oštećene nokte. 
Essie turpiju sam dobila u setu sa Essie bazom za jačanje noktiju i moram da kažem da je zaista kvalitetna. Obraćam pažnju kakve turpije kupujem jer su mi neke uništile nokte. Ovu turpiju, kao i gore navedene proizvode sam kupila od Andrijane88 sa sajta Šopingholičarke. 
Avon Velvet soft moisture sa čia semenom je krema namenjena za lice, ruke i telo i to za osetljivu kožu. Moja koža je bila do pre nekoliko dana na tretmanu Airolom i ovu kremu sam koristila za telo i ruke jer mi je koža i tu bila užasno suva. Krema je odlična jer ostavlja kožu mekom i nahranjenom. 
Čim stigne proleće, okrećem se cvetnim mirisima pa me je tako Balea Sweet wonderland gel za tuširanje oduševio. Ima predivan miris ruže, koji se dugo zadržava na koži.
Victoria secret mistove koristim godinama i čim krenu topliji dani mene parfemi guše pa posežem za nečim laganim. Ovog meseca mi je najviše legao miris crvene šljive i frezije. 
Mixa kreme za ruke uvek iznova kupujem jer su mi se pokazale odlične za ruke i stopala. Ovo je Mixa krema sa glicerinom i alantoinom i odlična mi je za toplije dane. Kada je zima i kada mi koža puca, koristim njihovu kremu sa 30% glicerina i kozjim mlekom.

I to su moji favoriti ovog meseca. Da li ste vi probale nešto od ovih proizvoda i kakvi su utisci? :)

14 коментара:

  1. Odlican post. Koristila sam Mixa kremu za ruke i bas sam zadovoljna. Imam u planu da kupim ovaj Balea gel za tusiranje,mislim da ce biti idealan za lepe dane koji dolaze.

    ОдговориИзбриши
  2. Avon krema za telo je meni odlicna, bas je kranljiva i ima divnu teksturu, a i miris mi se jaako dopada :)
    Divan post ♥

    ОдговориИзбриши
  3. Mixa kremu obozavam, oporavi mi ruke za cas posla... Ova Avon krema mi deluje zanimljivo, moracu da je probam :-) Victoria mist cu nabaviti sto pre,cula sam da su se i kod nas pojavili...jer sam ih jedino nabavljala kad odem preko.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj je, bice i tebi dobra jer je namenjena svim tipovima koze a posebno za osetljivu kozu, sklonu alergijama. :* probaj ih, ja sam ih narucivala sa sajta Moje krpice <3 <3 <3 ne znam gde ih ovako ima sem na netu :/

      Избриши
  4. Mixa kremu obozavam, oporavi mi ruke za cas posla... Ova Avon krema mi deluje zanimljivo, moracu da je probam :-) Victoria mist cu nabaviti sto pre,cula sam da su se i kod nas pojavili...jer sam ih jedino nabavljala kad odem preko.

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post draga :) I ja takodje obozavam Vs mistove :) #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan izbor draga, Mixa krema je zaista super, moram da nabavim novu! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  7. Probala sam jedino Mixa kremu za ruke :) Bas si me zaintrigirala ovim Essence lakom, ja se kunem u Evelin 8u1, moracu da probam i ovaj :)

    ОдговориИзбриши