недеља, 26. март 2017.

L'oreal Extraordinary clay šampon i maska za kosu :)


Kao što sam do sada mnogo puta naglasila, mučim muku sa kosom i kožom. Imam problem sa masnom kožom lica i korena kose a suve krajeve. Kada sam videla reklamu na tv-u odmah sam pomislila da je ovo možda pravo rešenje za mene i za sve devojke koje imaju problem kao i ja. Pri sledećem odlasku u kupovinu sam morala da kupim i da isprobam. Kupila sam masku, koja se koristi pre pranja i šampon za kosu. Iz ove linije postoji još i regenerator za kosu ali njega nisam probala jer već imam puno maski i regeneratora pa nisam htela da trpam ali mislim da treba da se kupi cela kolekcija jer tako daje prave rezultate. Ove proizvode koristim oko mesec dana, stekla sam već rezultate i hoću da ih podelim sa vama.


Maska za kosu se koristi pre pranja, utrlja se u kosu i ostavi se da deluje 5 minuta i zatim ispere se šamponom. Ja kosu inače perem 2-3 puta šamponom da bih dobro isprala svu prljavštinu. Ako nemate naviku da toliko puta nanosite šampon i perete kosu nije moranje jer se ova maska lako skida, već prvim ispiranjem. Maska je gusta, svetlo zelene boje i baš podseća na glinu. Lako se razmazuje i po rukama i po kosi. Ja je prvo lepo razmažem između dlanova pa je utrljavam u koren kose i ostavim da deluje.


Kada prođu 5 minuta dobro nakon nanošenja maske, dobro nakvasim kosu vodom i nanesem šampon. Maska se brzo i lako skida sa kose i ne ostavlja nikakav film na kosi. Posle pranja šamponom imam osećaj da kosa škripi pod prstima. Sam šampon je gust a boja je biserno bela. 


Moji krajnji rezultati su jako pozitivni jer sam primetila da mi se kosa mnogo sporije masti i da ima mnogo veći volumen. Pre sam prala kosu svaki drugi dan i već prvi dan vidim da je izgubila na volumenu i da počinje da se slepljuje. Sa ovim proizvodima nije tako jer mi je kosa čista i podignuta iz korena. Jedini problem je taj da ovi proizvodi isušuju krajeve kose pa moraju da se koriste proizvodi za hidrataciju. Ne znam kakav je balzam iz ove kolekcije ali moje maske drže situaciju pod konrolom. Prvi put sam probala samo masku i šampon, bez maske ili balzama i kosa mi je bila kao slama. Već drugi put kada sam koristila masku, situacija je bila potpuno normalna kao i sa svakim drugim šamponom. Posle nekoliko korišćenja, više ne koristim pri svakom pranju ovaj šampon i masku već pri svakom drugom jer mi se kosa više tako brzo ne masti. Ova kolekcija ima sve moje preporuke za one devojke koje imaju iste probleme kao i ja. 
Da li ste možda probale ove prozvode? :) :*

15 коментара:

  1. Meni se ovaj šampon uopšte ne dopada i mislim da e samo "izvikan". Kosa mi je i dalje bila masna, krajevi još suvlji a i perut sam dobila. :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Au :( bas ti nije legao :( meni je dobar, kosa mi se stvarno manje masni od njega. verovatno je individualno :)

      Избриши
  2. Ja koristim samo balzam jer su mi samo krajevi suvi. Nemam problem sa mascenjem kose.. Odusevljena sam, zaista najbolji koji sam probala do sad <3

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila. Dopada mi se kolekcija, prvenstveno zbog gline, a da li bi mi odgovarala, ko zna.To je svakako individualno.
    Odlična recenzija. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :) ja sam mislila da mozda nece da mi odgovara jer sam citala razne komentare ali eto, meni se pogodilo i odgovara mi :)

      Избриши
  4. Svi nesto spominju ovu liniju proizvoda :D Ja nikako da budem u prilici da i sama probam :) Doduse i ja takodje mucim muku sa masnom kosom, naravno samo u predelu temena i jedini sampon koji je meni pomogao je head and shoulders od jabuke. Samo i iskljucivo taj. Probala sam i skupe neke sampone sto mi je dermatolog prepisao i nista nije delovalo. Koristim ovaj sampon vec godinu dana i nemam vise problema sa tim, a maska koju trenutno koristim je loreal total repair :) Isti brand, samo druga kolekcija. Ja sam zadovoljna :) Da ne smaram vise :D Odlican post kao i uvek, sa zadovoljstvom ga procitam od pocetka do kraja :) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :) koristimo istu masku za kosu :D obozavam njihove maske :) nisam probala taj sampon, dugo sam koristila njihov sa mentolom i pomagao mi je ali sam uvek u potrazi za necim boljim i volim da testiram proizvode. :)

      Избриши
  5. i do not like this taff fot my haircare... it makes my hair dry:(

    ОдговориИзбриши
  6. Dali može cela kosa da se namaze sa maskom.hvala

    ОдговориИзбриши