понедељак, 17. јул 2017.

Potrošeni proizvodi #3


Dugo nisam pisala post o potrošenim proizvodima jer sam čekala da se nakupe. Prošla dva posta možete da pogledate OVDE. 

O Bioaqua Animal Tiger masci za lice sam pisala u ovom postu. Odlična maska za male pare. 
M Beauty maske su postale veoma popularne u poslednje vreme. Možete ih naći u drogerijama za oko 250 dinara. Odlične su za hidrataciju i osvežavanje lica. Više o njima u nekom narednom postu. 
Balea Young korektor bacam jer mu je istekao rok. Odličan je za pokrivanje bubuljica. Ako ga ima još uvek u ponudi, kupujem ga ponovo. 
Astor Lifting korektorom nisam zadovoljna. Ne pokriva lepo i uvlači se u borice ispod očiju. 
Nyx tečni ruž isto bacam zbog isteklog roka. Odličan je, ima punu boju i dugo traje. 
I VZK antirid bacam zbog isteklog roka. Rok mu je 3 meseca jer nema konzervansa u sebi. O njemu sam pisala u ovom postu. Odličan proizvod. 
Essence duo olovka je promenila miris pa je bacam a i imam je dosta dugo. Bila je odlična za vodenu liniju u hajlad ispod obrve. 
Balea gel za isušivanje bubuljica sam potrošila i kupujem ga ponovo. Dosta mi pomaže kod potkožnih bubuljica. 
Afrodita šampone obožavam i stalno ih imam u kupatilu. Odličan a povoljan šampon. 
O L'oreal Extraordinary clay šamponu sam pisala u ovom postu. Zadovoljna sam celom linijom. 
Loreal Elseve Total Repair 5 masku kupujem već godinama i veoma sam zadovoljna. Odlična je za suve krajeve. 
Jessa gel za intimnu negu takođe, koristim godinama. Sve preporuke za njega. Cena je jako povoljna a pakovanje je ogromno. 
Balea gelovi za tuširanje su najbolji i najpovoljniji gelovi na tržištu. O njima sam pisala više u ovom postu
Woow Lady coffee piling za celulit sam potrošila za nekih mesec dana svakodnevnog korišćenja. Koža je dosta mekša a zategnutija tako da ga preporučujem svim devojkama sa problemom zvani celulit. O Woow proizvodima sam pisala u ovom postu.
Mixa micelarna voda je jedna od mojih omiljenih micelarnih. Veoma je blaga, ne peče oči i ne iritira lice a skida šminku. 
Velnea skidač laka sam veoma sporo potrošila. Treba mala količina i lepo skida lak sa noktiju. Ne isušuje nokte. 
Eos balzami su jedni od mojih omiljenih. Ovaj od maline imam od oktobra i veoma se sporo troši. Divno miriše i ima slatkast ukus. 
Avon Planet spa kreme obožavam jer predivno neguju i brzo se upijaju. Cena im je povoljna i imate u svakom katalogu neku akciju. 
Labello balzami su mi bolji nego njihovi balzami u stiku ali opet nisam nešto oduševljena negom. Dobri su za svaki dan ali ne za neku dubinsku negu. Jako lepo mirišu. 
Golden Rose Wow lakići su veoma povoljni i ponuda boja je odlična. Imaju lepu pigmentaciju i solidno traju na noktima. 
Essence šljokice sam baš volela i nadam se da ih imaju u novoj kolekciji lakova. 
Essie lakove imam hrpu i ovaj mi se zgusnuo jer ga imam baš dugo. Boja mi se nije svidela jer je previše hladna. U pitanju je boja Chinchilly.
Freeman maskom nisam zadovoljna jer mi ne čisti lepo kožu. Uvlači se u pore i ne radi ništa. 
Balea 3 u 1  gel, maska i piling koristim svako veče i zadovoljna sam. Već sam na pola novog pakovanja pa ćete ga videti i u sledećim potrošenim proizvodima. 

Da li ste probale nešto od ovih proizvoda i kako vam se dopadaju? :*

5 коментара:

  1. Baš mi se dopadaju, pogotovo Balea gelovi za tuširanje. :) Afroditu jako volim ali šampon tek planiram da probam. :)

    http://mojsminkeraj1.blogspot.rs/2017/07/kupovina-sa-yoshop-sajta-online-shoping.html

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala na savetima, rado ću probati neke od ovih proizvoda, pogotovo Mixa micelarnu vodu jer vidim da ih dosta blogerki hvali, što se tiče WooW pilinga na bazi kafe, isprobana stvar jer ga i proizvodim i stalni mi je gost u kupatilu :) Koristim i ovo labelo vanila-makadamia tj lip butter i meni je sasvim ok, usne su hidrirane dosta dugo. Zavisna sam od balzama za usne i labela, te s vremena na vreme koristim i industrijska labela i balzame a ne samo ona koja ja napravim. :) Preporučujem ti toplo Balea Body Milk za tuširanje, u pitanju je buter za tuširanje, takođe sa mirisom vanile i kokosa, mada meni miriše samo vanila, kokos i ne osetim, ali je odlično! Uopšte ne peni, ja lično se prvo operem nekim gelom ili sapunom, pa zatim nanesem još dok sam pod tušem tu Baleu body milk , namažem se, sperem nakon par minuta i utapkam se peškirom. Koža bude divna i mekana i nema potrebe posle za bodi mlekom. A miriše na vanilu koža posle toga dosta dugo.Što se tiče Nyx mat tečnih ruževa, zaista su odlični, ja mam nijasu Copenhagen i divna je!

    ОдговориИзбриши
  3. Svaka čast na napisanom postu, mnogo mi se sviđa. Moja preporuka bi bila da ako upijete da slikate više slika. Po par proizvoda i onda da nam predstavite u krupnom planu ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  4. Woow pa ti bas trosis te prozivode :D Svaka cast! I od ove gomiletine izdvojila bih ovu loreal masku za kosu kao moju omiljenu :) Kao i ova mala labela koja obozavam :) Interesantan post! <3

    ОдговориИзбриши