недеља, 30. јул 2017.

ProvoCatrice kolekcija - rumenilo, puder za usne i prah za volumen trepavica



O celoj ProvoCatrice sam pisala u OVOM postu. Do sada sam probala rumenilo, puder za usne i prah za volumen trepavica. Prezadovoljna sam proizvodima i jedva čekam da nabavim lakove za nokte. Oni mi deluju baš primamljivi a znate da sam opterećena lakovima. :)


GRADATION RUMENILO
Osigurava blistav ten: puderasto rumenilo ružičaste ili berry nijanse. Svako rumenilo se sastoji od svetlijih, svetlucavih tonova i tamnije, mat nijanse koje se stapaju zajedno u divnoj gradaciji boja. Cena je 529 dinara.

Moje rumenilo je u boji  01 Raspberry Belle. Prelepa roze boja sa prelazom od svetle do tamne roze boje. Ima u sebi šljokice i lepo sijaju na licu. Nisu krupne i ne sijam se kao disko kugla sa njima. Daju neki letnji zdrav izgled licu. Koliko god to zvučalo uvrnuto. :) Lepo se blenda i dugo traje na licu. Ima lepu pigmentaciju.Odgovaraće svakom tenu i godišnjem dobu jer je ombre. Možete da koristite samo svetlu, samo tamnu ili da izmešate obe. Cena mu je sasvim ok i definitivno preporučujem.





CUSHION PUDER ZA USNE
Cushion puder za usne u roze i nežno berry nijansi pruža intenzivnu boju i stvara svilenkasti-mat završetak na usnama. Cena je 659 dinara.

I puder za usne je u boji 01 Raspberry Belle. Pakovanje je kao kod tečnih karmina. Poklopac je na odvrtanje i nanosi se sunđerastim aplikatorom. Izgleda kao flomaster. Ne curi proizvod već se bukvalno nanosi kao puder. Ima ujednačenu boju i potpuno je mat. Traje mi oko 2 sata na usnama, bez popravljanja. Skida se prvo sa unutrašnjosti usana. Ne isušuje usne.




VOLUME LASH DUST PRAH ZA VOLUMEN TREPAVICA
Bele mikro-fine puderaste čestice povećavaju gustinu trepavica. Jednostavno se primenjuje, na vrh maskare se doda, a zatim se dodaje još jedan sloj maskare za neverovatan efekat. Cena je 529 dinara. 

Jedini proizvod za koji nisam još uvek sigurna kako se najbolje koristi. Ja ga koristim tako što nanesem maskaru, sačekam 10-ak sekundi i nanesem ovaj prah na trepavice pa ponovo maskaru. Vidi se razlika i daje veći volumen i gustinu trepavicama. Ako znate neki bolji način pišite mi u komentaru. Na slici dole vidite razliku, desno oko je sa prahom i na gornjim i na donjim trepavicama dok je levo oko samo sa maskarom. Veoma zanimljiv proizvod za sve nas koje volimo da gasimo sveće trepavicama. ;) 



Kako se vama čine ovi proizvodi? Da li ste probale nešto iz ove kolekcije? :*

7 коментара:

  1. Zanimljivi proizvodi :) Rumenilo izgleda bas lepo i pakovanje je preslatko :)

    ОдговориИзбриши
  2. Super post!Nisam probala ništa iz ove kolekcije ,ali mi se rumenilo jako sviđa ! <3
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Rumenilo je savršeno. Nisam probala ništa iz ove kolekcije. Šoljica je divna obožavam te stare porcelanske šolje i čajnike <3 :*

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam ljubitelj rumenila ali mi ova izgledaju korektno, medjutim ovaj proizvod za trepavice me je odusevio! Nisam znaala da postoji tako nesto! Fenomenalno! Sjajna recenzija draga!

    Visit me, Gothic

    ОдговориИзбриши
  5. Obožavam rumenila, a i Catrice. No, ova limitirana kolekcija nikako nije bila za mene :/
    Ne znam zašto ali ne volim ovako rozane boje, a posebno ne u ovolikoj mjeri. No, ono što jedva čekam jeste njihova nova zimska kolekcija. Očarali su me.
    Pored posta, moram da pohvalim fotkice koje su me slatko nasmijale. Zaista simpa, kreativno i originalno :D
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши