среда, 26. септембар 2018.

Golden Rose Diamond Breeze kolekcija


Danas vam predstavljam drugi deo noviteta, koji dolaze iz kompanije Golden Rose. Prvi deo je bio o HD kolekciji i taj post možete da pogledate klikom ovde. 





Sjaj za telo me je oduševio na prvu loptu. Daje jako lep sjaj koži i ona izgleda prelepo. Može da se koristi za isticanje preplanule boje ili da se razmaže po rukama i grudima, kako bi koža izgledala lepše. Ima u sebi sitne šljokice. Dolazi u tubici od 75 ml. Retke je teksture i daje blagu boju.



Lak za nokte je u prelepoj, zlatnoj boji. Nijansa je 01 24K Gold i ima 10,5 ml. Mislim da je ova boja jako lepa za jesen i slaže se uz svaku odevnu kombinaciju. 







Golden rose senke obožavam. Sve njihove pojedinačne senke su jako kvalitetne i pigmentovane. Do sada nisam probala pečene senke i ovo mi je prvi susret sa njima. Ova pečena senka dolazi u nijansi 02 Dazzle Bronze i ima čak 3 grama, što je čini ogromnom. Iako izgleda dosta suvo i čvrsto, pod prstima je mekana i svilenkasta. Jako se lepo blenda i ima odličnu pigmentaciju. Najveća pigmentacija je kada se nanosi prstima direktno na kapak. Boja je jako lepa i najviše je nanosim samostalno, tako što nanesem korektor i senku prstima i to je to.






Karmin dolazi u nijanasi 03 Russet Sparkle i prelepom zlatnom pakovanju. Kao i cela kolekcija, i karmin ima dosta zlatnih šljokica. Sama boja vuče na cigla boju sa brdom zlatne u sebi. Tekstura je kremasta ali se ne razliva, niti beži sa usana. Osećaj je prijatan i odličan je za hladnije dane jer ne suši usne. 




Olovka za oči dolazi u nijansi 24K Gold, kao i lak za nokte. Veoma je slična nijansa sa lakom, prava boja žutog zlata. Kremasta je, ne grebe oko i lako se nanosi. Slabije je pigmentacije pa se mora naneti dva sloja. 



Sledeći proizvod je Gliter toper maskara. Može da se nanese posle svake maskare i dodaje sitne, zlatne šljokice. Ima sitniju četkicu pa je samim tim precizna.




Tečna senka dolazi u pakovanju sa sunđerastim aplikatorom, kao sjajevi za usne. Aplikator je pljosnat i precizan. Senka je pigmentovana i lako se nanosi na oko. Treba joj nekoliko minuta da se osuši i tad treba paziti da se ne preslika negde gde ne želite. Kada se osuši, traje ceo dan i ne skuplja se u pregibu. Boja je zagasito zlatna, nešto između zlatne i bronzane. Jako je lepa i može da se koristi samostalno ili u kombinaciji sa dugim senkama. 




Tečni hajlajter ima pakovanje kao i tečna senka. Aplikator je isti, pljosnat i sunđerast. Proizvod je jako pigmentovan, lako se razmazuje i blenda. Boja je jako lepa i divno sija na licu. Može da se izblenda četkicom ili da se utapka prstima.



I na kraju dolazi Šimer toper za usne. Ima isto pakovanje i aplikator, kao i dva prethodna proizvoda. Može se koristiti samostalno, ako volite sjaj na usnama ili preko bilo kog ruža za usne. U sebi sadrži brdo sitno samlevenih zlatnih šljokica. 

Kako vam se dopada nova Golden Rose Diamond Breeze kolekcija?

15 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Svi pričaju o ovoj kolekciji, ovi postovi me tjeraju da probam nešto iz ove kolekcije :D Super post draga moja! <3

    Vildana from Living Like V

    ОдговориИзбриши
  3. Da definitivno se nešto od ovoga mora probati, jednostavno su svi puni utisaka o ovoj kolekciji, a i tvoj post me je zagolicao da probam nešto od ovoga. 😊😊

    ОдговориИзбриши
  4. Volim GR kozmetiku a ova nova kolekcija sjajno izgleda! :)
    Ig@dragce86

    ОдговориИзбриши
  5. Divni proizvodi i veoma mi se dopada tvoj izbor. Moracu da probam neke... ljubac

    http://www.ioannesstyle.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Unas fotos estupendas!Muchas gracias por pasarte por mi blog!🍁🍁🍁

    ОдговориИзбриши
  7. odličan post. :) započela sam blog na engleskom i objavila prvi post. Bila bih ti zahvalna kada bi me zapratila i podržala.

    ОдговориИзбриши
  8. Nijanse su predivne!

    https://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши