понедељак, 4. март 2019.

Golden Rose noviteti


U naše drogerije stižu Golden Rose noviteti. Probala sam nove City Style face&eye palete, Vinyl sjajeve za usne i 2 mini proizvoda, So Cute korektor i So Cute matte&deep ajlajner. Preporučena maloprodajna cena paleta je 1118 dinara, sjajeva 387, korektora 173 a alajnera 194 dinara. 






Palete za lice i oči dolaze u plastičnim pakovanjima i odlično se zatvaraju. Nema bojazni da mogu da se otvore u makeup koferu ili torbi. Sama količina je ogromna, senke imaju po 1,6 grama, bronzer 3, rumenilo 2,8 a hajlajter 3,7. Veoma izdašno, posebno kad uporedimo cenu a ona je više nego povoljna. Pigmentacija je odlična. Na ruci i nije toliko intenzivna ali na oku jeste. Lepo se blendaju ali se truse, kao i većina pigmentovanih senki. Mora lepo da se otrese četkica pa da se nanose boje. Tekstura je puterasta i mekana. Proizvodi za lice su takođe lepo pigmentovani i same boje su lepe. 
Paleta 01 Warm Nude je za sve ljubitelje zemljanih tonova. Bronzer je tople braon boje sa sitno samlevenim šljokicama, rumenilo mat zagasito roze boje, dok je hajlajter zlatan. Senke su kombinacija mat i šimer boja, braon nijansi. U paleti postoji svetla boja za ceo kapak i boja za pregib.



Paleta 02 Smokey je dosta tamnija i meni jako zanimljiva. Bronzer i rumenilo su potpuno mat. Rumenilo je roze, nešto toplije nego u prethodnoj paleti. Hajlajter je srebrno-roze i predivno se presijava. Senke su prelepe ali stvarno prelepe. Oduševljena sam svim bojama, posebno plavom. Radovala sam se ovoj paleti kao malo dete. Ranije sam izbegavala jače boje ali sada ih baš volim.



U zavisnosti da li ste ljubitelj boja ili nude senki, sa ovim paletama možete da napravite dosta makeup look-ova. Mislim da su ove palete i više nego odlične za svoju cenu. Pakovanje je zgodno i za putovanja a unutra se nalaze i boje za lice i za oči. Kvalitet je odličan i drago mi je da Golden Rose izbacuje sve bolje i bolje proizvode.



Vinyl sjajevi su postali moji ljubimci, pored paleta. Visoko su pigmentovani i imaju pun staklasti sjaj. Sa jednim debljim slojem pokriju cele usne. Nisu lepljivi i ne cure sa usana. Aplikator je pljosnati, sunđerasti i lako nanosi proizvod. Imaju po 5 ml.



Boje koje imam su 12 - tamno crvena, 07 - koralno roze i 01 nude boja. Iako sam bleda, ne izgledam bolesno sa bojom 01, niti druge nijanse izgledaju drečavo na licu. Fino se uklope sa ostalom šminkom na licu i stalno ih nosim. Prezadovoljna sam formulom a znate da baš biram sjajeve. Do skoro ih nisam nosila uopšte ali skoro sam ih zavolela. Moraju da budu dugotrajni, da nisu ni malo lepljivi i da imaju lep sjaj i boju a ovi sjajevi to ispunjavaju.


Na kraju dva mališana, koja su zgodna za svaku tašnicu. So Cute korektor ima klasičan, sunđerast aplikator i blagu ka srednjoj pokrivnoj moći. Može da se nadogradi pošto nije guste teksture i odličan je za svaki dan ako nemate probleme sa podočnjacima. Za posvetljivanje lica je odličan. Ima 2,5 ml i moj je u boji 01. Dostupan je u 4 različite nijanse. 
So Cute ajlajner je potpuno mat i izuzetno crn. Ima tanak aplikator i može da se precizno nanese proizvod. Brzo se osuši i dugotrajan je na očima. Ima 2,5 ml. 


Sjajnu stvar su odradili sa mini proizvodima jer nam je svima dosta preteških tašni i prepunih nesesera sa šminkom. Možete da ponesete mini proizvod i da popravite šminku u toku dana/večeri.


Prezadovoljna sam Golden Rose novitetima i redovno ih koristim. Definitivno se vidi da rade na kvalitetu a ostaju cenovno pristupačan brend, što je za svaku pohvalu. Znamo da mnoge devojčice i žene ne mogu da priušte skuplje komade šminke a ovako dobiju odličan proizvod za povoljnu cenu. Bolje je da kupite proverene i dermatološki ispitane komade šminke nego fake proizvode. Džaba vam piše fensi brend na kutiji ako je smeće unutra. Za 10 evra kupite fake paletu a za isti novac možete da kupite Golden Rose paletu, koja siguno nema otrov za pacove, urin, teške metale i slične gadosti.Ne padajte na "brendove" već na kvalitet.


Da li i vi volite Golden Rose proizvode?

11 коментара:

  1. Odlicni proizvodi,palete su super,kupujem tu tamniju boje su predivne.Ma sve mi je interesantno i sjajevi i mini proizvodi.

    ОдговориИзбриши
  2. Warm Nude paleta izgleda kao nešto što bi mi se dopalo. :D


    http://www.couture-case.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Super je ova kolekcija. Ova paleta sa zemljanim tonovima mi je bas interesantna a i sjajevi su divni! <3

    ОдговориИзбриши
  4. Great products, I like especially the palletes, nice pigmentation!
    Regards,
    Flo

    ОдговориИзбриши
  5. This palette with blue shades looks beautiful <3 :*

    ОдговориИзбриши
  6. Divne nijanse, bas kao stvorene za kombinovanje ovog proleca.

    Cmok

    ОдговориИзбриши