субота, 2. март 2019.

Krauterhof Urea Body Creme 10% Urea


Poslednjih meseci sam probala dosta proizvoda brenda Karauterhof i prezadovoljna sam učinkom. Proizvodi su povoljni a zaista rade posao. Malo se priča o ovom kozmetičkom brendu a proizvodi su i više nego vredni pažnje. 
U poslednje vreme koristim Krauterhof Urea Body kremu sa 10% uree. Namenjena je suvoj koži i veoma je hranjiva.  

 

O proizvodu

• Specijalna krema za suvu kožu tela sa 10% uree i dragocenim biljnim uljima intenzivno hidrira, omekšava i štiti kožu od isušivanja
• Ova negujuća formula pomaže kod kože koja je izrazito suva i dehidrirana, koja se peruta i svrbi, kože koja je sklona ekcemima, crvenilu i peckanju
• Kada se nanese na kožu formira hidrantnu zaštitnu barijeru, koja omogućava koži da diše i sprečava gubitak vlage. Nežno umiruje iritiranu kožu i stimuliše regeneraciju površinskog, zaštitnog sloja.
• Dragocena ulja jojobe i shea butter-a hrane kožu i obnavljaju zaštitni hidrolipidni sloj
• Sastav: urea 10%, ulje jojobe i shea butter-a, ulje slatkog badema, allantoin, pantenol, vitamin E. Nema mineralnih ulja, parabena i potencijalnih alergena!
• Primena: svaki dan kremu nežno umasirati u kožu 





Krema je pakovana u plavo-belu tubu od 200 ml. Poklopac je dobro odrađen, lepo se zatvara i ne može da iscuri proizvod iz tube. Otvor nije prevelik i ne izbacuje tonu proizvoda. Bele je boje, srednje guste teksture i brzo se upija u kožu. Ne ostavlja nikakav film na koži i mogu da se odmah obučem.  
Sadrži ureu, ulje jojobe, šea buter, ulje badema, glicerin, pantenol, alantoin, vitamin E...

Cena je oko 600 dinara, što je zaista svima pristupačno.




Tokom hladnijih dana, moja koža tela je suva. Pored suve kože, imam problema i sa crvenilom i reakcijom na pojedine proizvode. Posle tuširanja sam mazala ovu kremu i odlično nahrani kožu. Koža upije kao sunđer i nisam imala nikakve iritacije na koži. Po potrebi sam mazala na laktove, kolena i druge delove, koji su isušeni po 2-3 puta dnevno. Odlična je i za suva stopala, kada se nanese u debelom sloju, preko toga obuju pamučne čarape i tako se prespava. Nije teška iako ima dosta hidratantnih sastojaka. Multifunkcionalna je i što je najvažnije, dubinski hrani kožu. Nije od onih proizvoda, koji samo zamaskiraju suve delove. Ima jako lep, prijatan miris.


Facebook stranica Krauterhof Srbija
Instagram profil Krauterhof_Srbija

Da li i vi volite Krauterhof proizvode? 

2 коментара:

  1. Nisam isprobala nikakve Krauterhof proizvode, ali po cijeni i recenziji mogla bi reći da vrijedi probati. Stvarno odličan post! <3

    https://teenorchild.blogspot.com/ - novi post

    ОдговориИзбриши
  2. Un producto estupendo !!! Te espero por mi ultimo post,espero que te guste!!!🌷🌷🌷

    ОдговориИзбриши