четвртак, 6. април 2017.

Kreme za područje oko očiju koje trenutno koristim

O kremama koje sam koristila do sada i kakva je moja koža sam više pisala u ovom postu. Danas ćemo na brzinu proći kroz kreme koje trenutno koristim.



VZK antirid krema 

 

 


Ovu kremu sam početkom godine naručila sa Lilly online prodavnice jer je bio na sniženju. Njihovi proizvodi su redovno na sniženjima pa pratite ako vas nešto zanima. Nisam imala nikakva očekivanja jer košta oko 200 dinara ali mogu da kažem da sam zadovoljna. Lepo nahrani kožu i brzo se upije. Da li nešto konkretno radi, to ne mogu da kažem ni za jednu kremu ovog tipa. Počele su da se pojavljuju sitne borice ali mi kreme tu ne pomažu previše. Jedini spas mi je što veća hidratacija kože.


Krema je izuzetno gusta ali se lepo razmazuje. Jedina mana je što traje 3 meseca od otvaranja jer ne sadrži konzervanse, kao i sva VZK kozmetika. Ima 15 ml.

Zadovoljna sam ovom kremom i definitivno ću je kupiti ponovo.



Nivea Hidrante anti-arrugas krema

 


Ova krema mi je bila u godišnjim favoritima pa vam to sve govori koliko je volim. Krema je ređe strukture od prethodne i veoma se brzo upije. Meni je odlična za dnevne varijante i kao podloga za korektor. Ne ostavlja film na koži i mogu odmah da počnem sa šminkanjem. Nema agresivne sastojke i odlična je za hidrataciju mlađe kože. Namenjena je za prve bore i obogaćena je uljem semenki grožđa. Ima 15 ml i košta oko 500 dinara.




Avon Anew Clinical Eye Lift Pro



Krema sa dva dela, od kojih je jedan namenjen za deo ispod očiju i drugi, koji je namenjen za kapak. Isreno, ja sam i ostale kreme mazala i na kapak, mada to nije preporučljivo ali koža mi je i tu dehidrirana pa mažem. Ova kremica ima gel za gornji kapak, koji se veoma brzo upije i odlična je podloga za dalje šminkanje. Nisam primetila da mi se senke skupljaju u pregibu. Drugi deo je retka kremica, koja odlično hidrira predeo ispod očiju. Namenjena je za kožu sa borama ali je mnoge devojke koriste jer nema agresivne sastojke a odlično hrani kožu.


Ima dva dela od po 10 ml i traje dosta dugo. Meni je ovo drugo pakovanje ove kremice i nastaviću sa kupovinom nje. Često je na sniženjima i tada je kupujem jer je dosta jeftinija. Redovna cena joj je oko 700 dinara a bude na sniženju oko 400.


Da li ste vi probale ove kremice i kakvi su utisci? :)

8 коментара:

  1. Slažem se za VZK okolooćnu kremu, mada želim da probam Avon Anew Clinical Eye Lift Pro deluje okej. Odličan post, kao i slike. :) :) :)

    ОдговориИзбриши
  2. Pre nekog vremena čini mi se da si baš ti pričala o Jomelop E.
    Ni za jedan jedini preparat nikada nisam rekla da je "čudotvoran", ali on zaista jeste.
    Koristim ga za lice i područje ispod očiju, rezultati su odlični!
    Razmišljam da li ću uopšte više da bacam novac na kojekakve kreme protiv bora, možda samo na nešto prosečno što mi i inače služi kao podloga za šminku.
    Sve preporuke za ovaj preparat, pokazao se kao redak proizvod kojem se može verovati. :)

    Kathy's delight / Instagram

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jesam ali nikada mi nije palo na pamet da ga koristim za tu namenu :) Hvala ti puno na savetu i bas cu da probam kako funkcionise na mojoj kozi :D <3 ako tebi odgovara, nema svrhe da bacas novac :*

      Избриши
  3. Nisam koristila nijednu od ovih krema, ali čini se da su sve dobre a i cene su vrlo pristupačne, paću verovatno probati.Hvala na preporukama! xoxo
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala ni jednu od ovih krema,ali imam u planu da provam ovu od VZK jer sam oduševljena njihovom kremom za hidrataciju.

    ОдговориИзбриши