недеља, 15. јул 2018.

Solea proizvodi


Od malena volim Solea proizvode. Moja majka je koristila njihovu kremu i tada je krema bila u sivoj, metalnoj kutijici. Stalno sam se švercovala i kremu mazala na suve delove i na ruke. Problem sa suvom kožom ruku imam od malena i redovno mažem kreme. Pre oko pola godine, u lokalnoj radnji spazila sam crvenu Soleu za ruke. Nemenjena je suvoj koži i koristila sam je tokom hladnih dana. Krema je bila u Favoritima februara i u Odličnim proizvodima, koji koštaju manje od 200 dinara.


Moram još jednom da se zahvalim kompaniji na predivnom paketu, stigao je u prelepoj kutiji i mislili su na sve nas. Magdalena je dobila kremu za bebe, Marko balzam i losion posle brijanja a ja, kremu za ruke, dve univerzalne kreme i dva losiona.

Solea Baby krema 





Krema za bebe dolazi u metalnoj kutijici od 60 ml. Ima zaštitnu foliju, što je veoma važno jer ste sigurni da niko nije pre vas dirao kremu. Krema sadrži termalnu vodu, ulje avokada, ekstrakt runolista provitamin B5 i hipoalergenska je. Namenjena je za nežnu dečiju kožu, za lice i telo. Štiti kožu i ostavlja je mekanom. brzo se upija i ne izaziva iritacije. Magdalena ima osetljivu kožu i ova krema joj prija. Lako razmažem po rukama i utrljam joj u kožu. Prija i odraslima sa osetljivom kožom lica a tu sam i ja. Cena je oko 170 dinara.


Solea Men+ krema i The original Berber's aftershave





Men + krema je namenjena osetljivoj koži lica, nema alkohola ni parabena. Pakovana je u tubicu od 150 ml i klinički je testirana. Sadrži provitamin B5, termalnu vodu sa Alpa i prirodne minerale. Ima ređu teksturu, lako se razmazuje i brzo upija u kožu. Umiruje crvenilo izazvano brijanjem. Cena je oko 360 dinara.
Berber's aftershave je rađen po originalnoj berberskoj recepturi. Ima sličan miris losiona, koji je koristio moj otac, kada sam bila mala. Miris su kreirali francuski stručnjaci. Sadži alkohol i pecka lice pa nije namenjena za osetljivu kožu. Peckanje traje par minuta i prestaje. Losion osvežava kožu i miris se zadržava. Cena je oko 290 dinara.
 
Hand & Nail krema Repair



 
Krema za ruke je namenjena za opravak suvih i ispucalih ruku. Sadrži pasji trn i termalnu vodu sa Alpa. Ne sadrži boje, alkohol, parabene ni životinjske sastojke. Pakovana je u tubicu od 100 ml. Guste je teksture ali se lepo razmazuje i upija u kožu. Lepo miriše i miris se zadržava na koži. Hidrira koži u područje oko noktiju. Koristim je i za stopala uveče jer je koža zaista meka i nahranjena. Cena je u lokalnim drogerijama ispod 200 dinara dok je u Liliju nešto skuplja.

Solea Body lotion Fast hydration i Body lotion Krema Reair







Losioni su pakovani u boce od 400 ml, sa pumpicim. Lično obožavam pumpice i radujem se kada ih proizvođači stavljaju na svoje proizvode. Losioni su bez parabena, boja, alkohola i bez sastojaka životinjskog porekla. Cena je oko 450 dinara.
Beli losion je namenjen suvoj koži i sadrži u sebi hidratante sastojke i ekstrakt runolista. Ređe je teksture i izuzetno se brzo upija. Pogodan je za ove tople dane jer posle nanošenja možete odmah da se obučete. Ima blag, prijatan miris i ne ostavlja beli film na koži. Nahrani kožu a nema teškog osećaja. Losion je dermatološki testiran i može se koristiti za lice, ruke i telo. Mislim da je odlična opcija i za kupatilo i za posao jer je na pumpicu.
Crveni losion je kao i krema, namenjen dubinskoj hidrataciji i sadrži pasji trn. Klinički je testirana i pruža olakšanje već nakon prvog dana korišćenja. Pogodan je za izuzetno suvu i oštećenu kožu. Gušće je teksture i potrebno je par minuta da se upije. Koristim ga obično uveče pred spavanje, jer imam više vremena da sačekam da upije koža. Koža je neverovatno mekana i nahranjena. Verujem da je ovo odličan proizvod za zimu i obavezno vam javljam utiske kada krenu hladni dani. 

Solea Krema i Soft Hyaluro+ krema






Solea Krema je pomenuta, klasična njihova krema ali sa poboljšanom formulom. Na tržištu je već 65 godina. Ne sadrži parabene, ftalate ni boje. Veoma je gusta i malo se teže razmazuje i ostavlja film na koži. Svi koji su ranije koristili ovu kremu znaju njenu teksturu. Namenjena je suvoj koži pa je tekstura opravdana. Krema je univerzalna i kako nemam suvu kožu lica, kremu sam mazala na ruke i oduševila se kako nahrani kožu, posebno predeo oko zanoktica. Sadrži termalnu vodu sa Alpa i bio runolist. Cena je oko 140 dinara.
Soft Hyaluro+ krema je ređe teksture i jako se brzo upija. Sadrži hijaluronsku kiselinu, termalnu vodu i ekstrakt runolista. Namenjena je za lice, ruke i telo. Pakovanje je veliko, od 400 ml i obe kreme imaju zaštitnu foliju. Ni Soft Hyaluro+ krema ne sadrži parabene,boje ni sastojke životinjskog porekla. Koža je mekana i nahranjena. Odlična je kao podloga za šminku. Cena je oko 430 dinara. 

Cena svih Solea proizvoda je jako povoljna a kvalitet je odličan. Drago mi je što su se vratili na naše tržište i verujem da će izbaciti još sjajnih proizvoda. 
Više o proizvodima možete pogledati na njihovoj Facebook stranici Solea Srbija i na njihovom Instagram profilu Solea_srbija. 
 
Da li i vi volite Solea proizvode?

5 коментара: