недеља, 1. јул 2018.

Krauterhof krema sa ženšenom, Krema sa arnikom i Aloe vera fitness gel


Već sam vam pisala o Krauterhof anticelulit liniji i znate da sam jako zadovoljna proizvodima. Sem proizvoda za celulit, na testiranje sam dobila Kremu sa ženšenom, Kremu sa arnikom i Aloe vera fitness gel. Sve proizvode možete pogledati na njihovom sajtu Krauterhof. U toku je njihova velika nagradna igra i možete učestvovati kupovinom bilo koja dva Konjska balzama.


Krema sa ženšenom
  • Krema za negu svih tipova kože, duboko prodire u tkivo i usporava proces starenja
  • Nakon nanošenja koža je čvršće, elastičnija i zategnuta
  • Sastav: ekstrakt ženšena, vazelin, glicerin, silikon i pantenol
  • Primena: naneti na kožu u tankom sloju
 



Ženšen je godinama poznat u kozmetičkoj industriji kao aktivna komponenta za podmlađivanje. Ekstrakt ove biljke regeneriše kožu i čuva je od spoljašnjih uticaja. Krauterhof krema sem ženšena sadrži vazelin i glicerin, koji su poznati po tome da hidriraju kožu i pantenol, koji regeneriše kožu. Sama krema je kajsijaste boje, srednje gustine i brzo se upija u kožu. Koristila sam je za lice, ruke i telo i koža posle nje je meka i nahranjena. Nije izazvala nikakve iritacije, niti crvenilo. Pomaže da se suvi delovi hidriraju i odlična je posle depilacije. Mislim da je savršena za kožu sa prvim borama, kao i za izuzetno suvu kožu jer je hranljiva a sastojci prodiru duboko u kožu. Njena cena za pakovanje od 250 ml je 405 dinara, što je veoma povoljno.
 

Krema sa arnikom  
  • Preparat na bazi planinske arnike čija su lekovita svojstva poznata od davnina
  • Pomaže kod modrica, žuljeva i uboda insekata
  • Blagotvorno deluje na suvu i ispucalu kožu
  • Sastav: ekstrakt arnike, pantenol, glicerin i vazelin
  • Primena: blagom masažom utrljati na željeno mesto u tanjem sloju



 
Arnika je zastupljena po celoj Evropi kao planinska biljka. Poznata je po svojim lekovitim svojstvima, koristi se u lečenju rana, pospešuje njihovo zarastanje i ublažava bol. Ima antiseptično dejstvo i pospešuje cirkulaciju. Krema je pogodna za lečenje modrica, žuljeva, uboda insekata i infekcija na koži. Sem ekstrakta arnike, sadrži glicerin, vazelin i pantenol. Kremu sam mazala i Magdaleni i nije imala nikakve iritacije pa je bezbedna za decu. Ublažava svrab kod uboda i pomaže da modrice brže nestanu. Svi u kući smo zadovoljni efektom ove kreme i verujem da je svakom potrebna u letnjem periodu. Ima prijatan miris i blago žućkastu boju. Brzo se upije u kožu. Cena za 100 ml je 145 dinara pa je dostupno za svačiji džep. 


 Aloe vera fitness gel
 
  • Gel je na bazi čudotvorne biljke aloe vera, sadrži 96% aloe vere
  • Poseduje antiinflamatorna svojstva, pa pomaže kod upala mišića nakon fizičke aktivnosti
  • Blagotvorno deluje kod opekotina od sunčanja ili drugog porekla i ekcema
  • Pogodan je za svakodnevnu negu, hidrira, neguje i hrani kožu, održava njenu ph vrednost i čisti pore
  • Sastav: ekstrakt aloe vere i glicerin
  • Primena: blagom masažom utrljati na željeno mesto u tanjem sloju
 



Aloe vera je biljka koja je poznata u kozmetici po regeneraciji i hidrataciji kože, ublažava upale na koži i umiruje crvenilo. Gel sadrži 96 % aloe vere i pomaže kod upale mišića, opekotina od sunca i ekcema. Održava elastičnost i gibkost kože, ublažava iritaciju i ostavlja kožu nežnom. Gel je svetlo zelene boje i izuzetno se brzo upija u kožu. Koristila sam ga posle vežbanja i nisam dobila upalu mišića. Mešala sam ga i sa mlekom za telo, kao dopuna nezi. Kada sam nanela na lice, dobila sam crvenilo pa ne preporučujem osetljivoj koži. Sa opekotinama od sunca nemam problema, pa sa te stane ne mogu da prenesem utiske. Košta 255 dinara za 250 ml proizvoda. 


Krauterhof proizvodi imaju veliko pakovanje a nisku cenu pa mogu svi da priušte. Na bazi su prirodnih sastojaka i mogu da se koriste za više namena. Moji utisci su veoma pozitivni nastaviću sa korišćenjem. Da li i vi koristite njihove proizvode?

9 коментара: