субота, 16. септембар 2017.

Favoriti leta

Već dugo nisam aktivna i nisam pisala post o favoritima. Probala sam ovog leta mnogo dobrih proizvoda i izdvojila sam ih u vidu favorita. O nekima sam pisala u ovom postu, jer je dosta proizvoda favorit i juna meseca.


Oriflame uvijač za trepavice je najbolji uvijač, koji sam probala. Odlično uvija trepavice a ne čupa ih. Bez njega nikako ne mogu da zamislim šminkanje očiju. Veoma je povoljan i dobija se rezervna gumica. 
MUR Pro HD Amplified 35 paleta senki je savršenstvo. Dugo želim Morphe paletu i tražeću nju, naišla sam na njenu kopiju. MUR već dugo godina unazad kopira šminku poznatih svetskih brendova, pa je kopirao i Morphe palete. Moja je u nijansi Luxe i naručena je sa Fb stranice Makeup revolution Srbija. Pigmentacija je odlična, ne trusi se i prelepo blenda. Ima dosta boja i poslednji red je sa potpuno mat bojama.


Llums sprej za sušenje noktiju mi je bio preko potreban. Od kako imam njega, lakiranje noktiju mi je znatno lakše. Brzo osuši nokte i veoma je povoljan. 
Ingrid baza za prikrivanje crvenila me je spasla ovog leta. O njoj sam pisala u ovom postu i ima sve moje preporuke. 
Llums sprej za fiksiranje šminke sam koristila posle svakog šminkanja, za fiksiranje i posle nekoliko sati, za osvežavanje šminke. 
Max factor Masterpiece Max maskaru sam već hvalila. Lepo razdvoji trepavice, daje dužinu i u kombinaciji sa Oriflame uvijačem, daje odličan izgled trepavicama.
Catrice rumenilo daje prirodan i svež izgled obrazima. Ima sitno mlevene šljokice, koje daju zdrav izgled licu. O njemu sam pisala u ovom postu
Aura lepak sam dosta hvalila i prezadovoljna sam njime.


Natura Siberica maska za kosu je jedna od najboljih maski, koje sam probala. Odlično nahrani kosu, ona je mekana i lako se češlja. Izuzetno je gusta i traje dosta dugo. 
Estar Anticelulit krema za tretman kože sa celulitom je jedina krema koja mi je pomogla sa celulitom. Uvek sam se vodila time da kreme ne mogu da pomognu ali sam se prevarila. Estar kremu koristim već dugo i rezultati su baš vidljivi. Uskoro ću pisati detaljnu recenziju o njoj. 
Tummy butter sam koristila na predelu stomaka, gde mi je koža još uvek opuštena i puna strija. Posle nekoliko nedelja primećujem da mi je koža dosta zategnutija i da manje visi. Izuzetno je gust i hranljiv. Treba mu nekoliko minuta da se upije jer je pun ulja ali kada se upije, ostavlja kožu izuzetno mekom. 
Subrina Special šampon za suvo pranje je najbolji suvi šampon, koji sam probala. Daje volumen kosi i produži pranje za čak dva dana. Moja kosa se brzo masti i već sutradan izgubi volumen. Sa ovim šamponom mogu da produžim vreme pranja i da imam volumen. 
VS mistove sam već hvalila. Kada dođu topli dani, samo njih prskam kao luda. Imaju prelepe mirise i preporučujem ih. 
Eucerin 3u 1 micelarnu vodu sam otkrila ovog leta i oduševljena sam. Probala sam mnoge ali ova se definitivno izdvaja. Bez nje ne mogu da zamilim čišćenje lica i skidanje šminke. 
Balea Soft&clear gel za umivanje odlično čisti kožu i skida šminku. Prvo njime umijem lice pa Eucerin micelarnom skinem ostatak šminke. Veoma je povoljan.
Estar serum za lice je na vodenoj bazi, nije težak a daje odličnu hidrataciju. Lepo nahrani kožu i odlična je podloga za šminku. O njemu sam pisala u ovom postu. 
Avon Planet Spa Blissfully Nourishing kremu za ruke kupujem stalno iznova. Lepo neguje ruke, brzo se upija i ne ostavlja film na rukama. 
Loreal Pure clay Exfo masku za lice koristim kao masku za dubinsko čišćenje. U poslednje vreme imam poremećaj hormona i lice mi brzo bukne. Ova maska mi pomogne u čišćenju i borbi sa bubuljicama. 

I to je to od mojih favorita. Da li ste probale ove proizvode i kako vam se čine? :*

7 коментара:

  1. Odlicni preparati. Najprimamljivije senke, Eucerin i Pure Clay maska. *_*

    Kathy's delight

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Irena, stvarno odlične proizvode si izdvojila i mnogo mi se dopadaju tvoji favoriti. Iako nisam probala ništa, ali jako lijepo mi izgleda ova paleta sa sjenama ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
  3. Estar je i meni večiti favorit, a paletica je predivna :).

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post, draga Irena! Vecinu proizvoda nisam isprobala ali mi izgledaju jako simpaticno i zaista korisno. U dosadasnjim postovima sam shvatila da imamo slican tip koze, i slican ukus tako da verujem da bi mi gotovo svi ovi proizvodi odgovorali. predivno si nam ih predstavila!Fotografije sjajne!

    Visit my blog, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  5. Od svih proizvoda sam isprobala samo Aurin lepak za trepavice koji mi je odličan! ☺

    Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  6. Predivan post, za neko čudo nisam probala ništa od ovih proizvoda, vjerujem da su dobri. Posebno mi se dopada paleta sa sjenama :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  7. Odlični proizvodi, neke proizvode sam probala neke ne. Proizvodi Palmers su savrsenstvo i sama koristim jedan ali u vidu losiona njihov miris mi je mmmm da ga pojedem <3 Eucerin micelarnu koristim naizmenično sa Mixom. Paleta je predivna, bas su lepe boje.

    ОдговориИзбриши