среда, 21. март 2018.

Hedera vita Mleko za telo, Piling sapun, Lip balm i proizvodi za bebe


Pre nekog vremena je na moju adresu stigao paket od kompanije Hedera vita. Nisam znala koje ću proizvode da dobijem i oduševila sam se što su mislili i na Magdalenu i na mene, dobile smo po tri proizvoda. Hvala im puno na pažnji. Asortiman njihovih proizvoda pogledajte na sajtu Hedera vita ili na Facebook stranici Hedera vita naturals cosmetics


Hedera Vita kolekcija za negu bebe i dece zasnovana je na upotrebi isključivo biljnih ulja, i biljnih aktivnih principa. Ne sadrži mineralna ulja, parabene, veštačke boje, niti alergene mirise. Potpuno odsustvo agresivnih i štetnih materija čini ovu kolekciju pogonom za negu nežne dečije kože, kao i kože kod odraslih kod kojih se razvija alergijska reakcija na sastojke iz kozmetičkih proizvoda za negu. 


Bogata ekstraktom nevena poznatom po zaštitnom i umirujućem delovanju na kožu idealna je za svakodnevnu zaštitu nežne kože beba i male dece. Sadrži ulje badema koje hidrira i hrani kožu, vitamin E koji štiti kožu od isušivanja i jača njenu prirodnu ravnotežu. Nakon nanošenja koža je meka i blago miriše. Hipoalergeno. Bez parabena, alkohola, mineralnih ulja .
Nanesite hidratantnu kremu na čistu, suvu kožu, posebno na područja koja su izložena spoljašnjim uticajima (lice, ruke).


Krema ima divan miris nevena. Srednje je gustine i lepo se utrljava u kožu.  Pomaže kod iritacija kože i kod suvih delova. Magdaleni se nekad zacrvene obrazi, verovatno od ljubljenja i ova krema smiri kožu. Probala sam je i ja, jako se lepo upija, nije teška i uplažava crvenilo. Mazala sam je na ruke i lice jer mi se ti delovi jako upale tokom hladnih dana.


Mast za bebe napravljena je po tradicionalnoj recepturi, obogaćena odabranim biljnim uljima, koristi se za svakodnevnu negu i zaštitu kože beba. Smanjuje crvenilo i iritacije, ima umirujuće i blago antiseptično delovanje.

Prirodni sastojci Masti za bebe (lanolin, vazelin, bademovo ulje, bademova vodica) hidriraju nežnu dečiju kožu i sprečavaju njeno isušivanje, čineći je otpornijom na sve spoljašnje uticaje.



Mast je odlična za pelensko područje. Ublaži upale i smiri crvenilo. Magdalena nema velikih problema sa pelenskim područjem već joj se kad kad upali blago koža ili se jave crveni pečati. Ne mažemo joj svakodnevno kremu već samo po potrebi. Kada se ta potreba javi, ova mast zaista pomaže. Smiri crvenilo do sledećeg menjanja pelena. Srednje je gustine i lako se razmazuje i upija. Dolazi u ogromnom pakovanju od 300 ml i biće odlična opcija za mlade mame. Malim bebama se češće upali koža i mnogo više koriste ovakav tip kreme. Odlična je i ideja za poklon jer je svakoj bebi potrebna a dugo će trajati.


Umiruje, omekšava i štiti osetljivu bebinu kožu , te omogućuje intenzivnu hidrataciju. Namenjeno je svakodnevnoj hidrataciji bebine kože, a mogu ga koristiti i majke.

Hipoalergeno. Bez parabena, alkohola, mineralnih ulja .

Nakon čišćenja kože ili kupanja mleko nanieti na celo bebino telo, lagano masirajući. 





Kao i krema sa nevenom i mleko miriše na neven. Miris je jako blag ali veoma prijatan. Samo mleko je srednje gustine na vodenoj je bazi. Lako se utrlja između dlanova i nanosi na kožu. Koža jako lepo upija i ne ostavlja trag na koži, već dete može odmah da se obuče. Umiruje kožu i nahrani je.Ostaje blag miris na koži i Magdaleni ne smeta. Na čepu postoji dozer pa se lepo aplicira proizvod. 


Zaštite vaše usne od vetra i suvog vazduha uz Hedera Vita butere za usne. Dubinski hidrira i daje neophodnu vlažnost i mekoću vašim usnama tokom leta i zime.

Dostupni buteri: Ši Buter, malina, kakao, čokolada, kokos, aloja i zeleni čaj, ulje pšeničnih klica, nevenovo ulje, ulje čileanske ruže, ulje badema 

 

Balzam dolazi u standardnom pakovanju kao labelo i ima predivan miris citrusa. Na prirodnoj je bazi, kao i svi Hedera vita proizvodi i ne može da šteti usnama. Samim tim mogu da ga koriste i deca. Pomaže kod suvih usana i ostavlja prijatan osećaj. Nije lepljiv i nije težak. Dugo traje na usnama i ne stvara zavisnost, kao klasična labela.


Preporučuje se svakodnevno korišćenje sapuna za negu kože, kao i za otklanjanje kožnih problema kao što su akne, ekcemi, psorijaza.

Namenjeni su osobama kod kojih se javljaju alergijske promene na koži usled korišćenja industrijskih sapuna, za negu kože koja je izložena raznim spoljašnjim štetnim faktorima kao što su hemikalije, vetar ili često izlaganje kože suncu ili solarijumu. 




Sapun je namenjen za masažu i lično ga koristim kao sapun protiv celilita. Volim sapune koji su reljefni i služe za masažu. Jednostavno je masirati se sa njima jer u isto vreme pene i kize po koži. Ovaj sapun jako lepo miriše i potpuno je prirodan. Ne troši se brzo i ne topi se u vodi. To mi se dešavalo sa nekim sapunima i bila sam razočarana. Ovakvi sapuni moraju neko vreme da zadrže oblik kako bi bili funkcionalni. 




I na kraju dolazi na red Mleko za telo sa šea buterom i lavandom. Ima miris lavande i bele je boje. Lako se razmazuje i upija u kožu. Koža je posle njega nahranjena i mekana. Miris mleka je jako lep i ostaje na koži. Jako se lepo upija proizvod u kožu i ne ostavlja lepljiv film. Ne sadrži parabene i mineralna ulja.


Sve Hedera vita proizvode možete da pronađete u Dm-u. Da li volite prirodnu kozmetiku?

9 коментара:

  1. Odličan post! Obožavam prirodnu kozmetiku, a sapun i mleko za telo su me posebno zainteresovali.

    ОдговориИзбриши
  2. Fantastičan post! Mleko za telo mi deluje fantastično!

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  3. Sve mi deluje zanimljivo, super si napisala post, mozda i probam neki od proizvoda <3

    www.jfashionlover.com

    ОдговориИзбриши
  4. Obozavam Hederine proizvide, probala sam skoro sve i koristim ih redovno dve,tri godine ☺

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala, ali mislim da su im odlični proizvodi. Zanimljiv mi je ovaj sapun i mleko za telo. Super post draga!

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. Predivno! Mnogo volim prirodnu kozmetiku <3

    Novi post na mom blogu ako zelis pogledaj :)

    Aylla

    ОдговориИзбриши
  8. Nemam bebeča, ali obožavam proizvode za njegu bebeča :D
    Želim ti lijep dan, draga :*

    ОдговориИзбриши